Android:Netrunner Marti 10.12.2013 Deja Vu

Forum rules
Va rugam sa postati in aceasta sectiune doar articole tip jurnale de sesiune (session reports) ale jocurilor jucate de voi, ce bineinteles pot fi comentate in cadrul topic-urilor respective de toti utilizatorii forumului.

Pentru discutiile generale necentrate pe session reports va invitam in forumul Discutii generale.
Post Reply
User avatar
fl0po
King Meeple
King Meeple
Posts: 1543
Joined: 09 Jun 2012, 09:56
Custom Rank: iOS Netrunner
Location: Bucuresti

Android:Netrunner Marti 10.12.2013 Deja Vu

Post: # 47553Post fl0po
11 Dec 2013, 08:46

Rautz VS. fl0po 10-3 [Jinteki - Chaos Theory] / 5-10 [Andromeda - NBN] (sper ca imi aduc aminte corect)

dupa meciul de aseara am tras urmatoarele concluzii:

- am facut aceeasi prostie ca si altadata, in sensul ca am uitat complet sa imi protejez arhiva. nu m-a afectat foarte tare treaba asta, comparand cu un meci anterior in care neprotejarea arhivei m-a adus in pozitia de loser. as fi putut sa pun acolo macar un Cyber Exodus. ceea ce ma deranjeaza este ca am facut aceeasi greseala si ca mi-am dat seama de ea destul de tarziu!

- a doua mare tampenie pe care am facut-o este ca am jucat un Account Siphon si IAR am uitat de taguri. nici asta nu m-a afectat, norocul meu. Rares mi-a zis cu ceva timp in urma: "Ar fi o treaba buna sa citesti textul de pe carti!". bun sfat!

- greseala fatala a fost tot din categoria "Ar fi o treaba buna sa citesti textul de pe carti!". Desi aveam Monolith instalat am ignorat tot meciul ceea ce scrie pe el:
Trash a program from your grip: Prevent 1 brain or net damage....cred ca textul corect ar fi fost Trash a program from your grip: Prevent 1 brain or net damage, prostule!!!
Asta e. Mi-am luat-o.

- ultima kestie pe care vreau sa o mentionez este legata de Fecal AI care mi-a dat lovitura de gratie.
Aici cred ca am gresit toti participantii la brainstorming. Fetal Ai iti da 2 damage cand este accesata. NU esti obligat sa platesti daca nu vrei sa o furi....ceea ce te scapa de al treilea damage pe care ti-l da Jinteki.
Iete ce zice Lukas:
"Paying the costs on both Red Herrings and Fetal AI are optional. Both require the payment of an additional cost, and you can choose not to pay this cost. The rules say you cannot decline to steal the agenda, but they do not say that you must steal the agenda, if able."

Legat de deckurile pe care le-am folosit pot spune ca desi nu sunt fan Shaper mi-a placut agitatia din deckul de aseara. E clar ca trebuie sa il mai joc de cateva ori pana voi reusi sa il controlez asa cum trebuie. NBN-ul, my first love, m-a sustinut si aseara. A mers frumos, desi amicul Jackson Howard a stat numai prin arhive. Mi l-a trashuit Rautz de nu m-am vazut. Nu am apucat sa il folosesc deloc, dar deloc! Ouch!!!

Si da, people! Meciul a durat cam 90-95 de minute...asa e! Trebuia sa zic eu asta, ca sa nu se mai vorbeasca pe la colturi...he he.... :evil: :evil: :evil:
Data viitoare o aduc pe Elisabeta Polihroniade sa ne spuna cum se joaca Fetal AI si sa ne expuna riscurile mutarii Calului la C7.
Oricum, avand in vedere ce melci suntem amandoi, eu si Rautz, pot spune ca aseara am progresat amandoi. Meciul a durat sub 2 ore juma...care era media noastra de joc, he he!
HACK OR GET WHACKED!

Rautz

Re: Android:Netrunner Marti 10.12.2013 Deja Vu

Post: # 47558Post Rautz
11 Dec 2013, 11:15

Sunt greseli din graba.
Ideal ar fi sa stim deja toate cartile si ce fac, dar amatori fiind, avem nevoie de timp, sa citim cartile, sa analizam rezultatele unei actiuni.

In privinta Fetal AI nu te salva prea mult daca n-o scoruiai, aveam 3x cartea aia care-ti face dmg.
E posibili sa te fi putut salva cu Monolith (habar n-am, e prima data cand vad cartea) dar ramaneai fara rig, deci tot cam aia.


Habar n-am cum sa combat Fast Advance cu Andromeda, sincer sa fiu Fast Advance e chestia ce ma deranjeaza cel mai mult in tot Androidul. Mi se parea interesant jocul cand ca sa scoruiesti o agenda trebuia sa o pui in server, era un joc frumos in care amandoi jucatorii risca, corporatia sa-i fie furata agenda, runnerul sa dea de un trap.
Si eu folosesc Fast Advance pentru ca e eficient, dar pentru mine a micsorat din placerea jocului.
Sunt convins ca si tu ai simtit cea mai multa adrenalina cand ai fost nevoit sa-ti pui agenda in server. Pana atunci fusese un joc anost si frustrant de a astepta sa tragi agende in mana.

User avatar
fl0po
King Meeple
King Meeple
Posts: 1543
Joined: 09 Jun 2012, 09:56
Custom Rank: iOS Netrunner
Location: Bucuresti

Re: Android:Netrunner Marti 10.12.2013 Deja Vu

Post: # 47559Post fl0po
11 Dec 2013, 11:21

faza cu fetal nu facea decat sa imi prelungeasca boala cu o tura..poate. doar vroiam sa mentionez faptul ca nu esti obligat sa platesti pentru a o scorui. povestea cu monolithul este ca daca ai de ales intre a-ti distruge rigul cu speranta unei reveniri si a-ti lua un flatline iminent, as fi renuntat la rig. you never know....life is like a box of chocolates...cum spunea Forrest Gump.
HACK OR GET WHACKED!

Post Reply

Return to “Sesiuni de joc”