Lord of the Rings(partea a III-a)-A journey to Rhosgobel

Forum rules
Va rugam sa postati in aceasta sectiune doar articole tip jurnale de sesiune (session reports) ale jocurilor jucate de voi, ce bineinteles pot fi comentate in cadrul topic-urilor respective de toti utilizatorii forumului.

Pentru discutiile generale necentrate pe session reports va invitam in forumul Discutii generale.
Post Reply
User avatar
danielM
King Meeple
King Meeple
Posts: 1381
Joined: 13 Jun 2012, 15:23
Custom Rank: general de sufragerie

Lord of the Rings(partea a III-a)-A journey to Rhosgobel

Post: # 51444Post danielM
14 Mar 2014, 19:17

Image
Dupa luptele crancene purtate cu trollii la Carrock, eroii nostri au dat peste un vultur grav ranit. Misiunea lor, de aceasta data, va fi sa duca pasarea la Rhosgobel, casa vrajitorului Radagast, in speranta ca acesta o va putea salva.
Image
Spre deosebire de alte adventure pack-uri,in A journey to Rhosgobel lucrurile stau destul de simplu: trebuie sa gasesti cat mai multe ierburi vindecatoare,astfel ca, la cea de-a treia faza a questului, sa poti vindeca in totalitate vulturul,altminteri jucatorul/jucatorii pierd. La finalul fiecarei ture, vulturul primeste 2 damage. La 20 damage, moare. Am ramas la acelasi deck, fara nicio modificare. Dupa un prim esec, a doua oara stiam ce am de facut. M-am axat pe explorarea cat mai rapida a primei faze a questului, lucru nu foarte greu de infaptuit, avand in vedere ca in aceasta aventura nu sunt nu stiu ce creaturi de temut.
Image
Din fericire, una dintre locatiile care au aparut a fost Forest Grove, locatie care, dupa ce este explorata, te lasa sa cauti din encounter deck sau discard pile unul din cele 4 leacuri. La putin timp a venit si un al doilea leac,astfel ca lucrurile se prezentau foarte bine pentru mine. Am jucat o carte care a vindecat 5 damage de pe Wilyador,iar victoria era aproape sigura, cu doua leacuri atasate lui Aragorn si Bilbo. Avand totul pregatit, am trimis cea mai mare parte din eroi si aliati in quest, astfel ca am ajuns si la cea de-a treia faza a questului,care aduce finalul jocului. Folosind acea carte pentru a-l vindeca pe Wilyador de 5 rani si cu 2 obiective asupra eroilor, vulturul nu mai avea niciun damage,aducandu-mi victoria.

Dupa cum am spus, un adv.pack nu foarte spectaculos, poate doar cand il joci pentru prima data (si nu te uiti peste fazele questului) si ai parte de o infrangere subita, daca nu ai acele obiective asupra eroilor, pentru a putea vindeca vulturul. Creaturi care nu ar trebui sa puna probleme, singura piedica ar fi un numar semnificativ de treachery cards care aduc damage eroilor si aliatilor. Cu un deck bun la questuri si la healing, AJtR nu ar trebui sa fie greu de batut.


*Din cauza rapiditatii cu care am terminat acest adv.pack si a faptului ca nici eu nu am foarte mult timp la dispozitie, am renuntat la povestire.

Post Reply

Return to “Sesiuni de joc”