Blood Bowl: Team Manager - Elfi vs Sobolani

Forum rules
Va rugam sa postati in aceasta sectiune doar articole tip jurnale de sesiune (session reports) ale jocurilor jucate de voi, ce bineinteles pot fi comentate in cadrul topic-urilor respective de toti utilizatorii forumului.

Pentru discutiile generale necentrate pe session reports va invitam in forumul Discutii generale.
Post Reply
criss

Blood Bowl: Team Manager - Elfi vs Sobolani

Post: # 53404Post criss
29 May 2014, 13:51

Blood Bowl: Team Manager – The Card Game
from http://www.boardgamegeek.com/image/1777630

S-au prezentat la un mini-sezon de 4 saptamini de Fantasy Football echipele:
Elfi contra Sobolani :)
Fiecare saptamina va avea 3 meciuri (unul fiind Turneu). Cistigatoare este echipa care aduna cei mai multi fani!

Saptamina 1:

Un inceput prudent, de tatonare, nimeni nu deschide Turneul.
Elfii reusesc sa se pozitioneze pe o latura ce poate atrage o vedeta.

Dar lupta se incinge pe terenul care ofera cistigatorului 4 fani. Se paseaza mult, mingea e capturata pe rind de fiecare echipa.
Sprinturi de ambele parti coaguleaza jucatori buni gata sa intre.
La a doua incercare un sobolan-extrema e placat si scapa mingea din mina. Alt sobolan ii ia imediat locul si recupereaza mingea. Tribunele urla in delir. :)

Pozitia de "ultim jucator la rind" le permite sobolanilor sa se joace cu nervii echipei adverse, care va fi nevoita mai devreme sau mai tirziu sa faca prima mutare in terenul-turneu. Momentan, insa, batalia continua pe terenul care ofera 4 fani! Pe celalalt teren sta fara adversar un elf.

O noua incercare de placare in terenul-cu-4-fani esueaza - sobolanul executa o fenta laterala si scapa cu mingea in mina. Tribunele ofteaza. :)

Elfii sunt nevoiti sa-si plaseze ultimul jucator in terenul-turneu, abandonind lupta din terenul-cu-4-fani. E un copac-umblator puternic care are sanse sa cistige turneul in caz ca sobolanii nu au la rindul lor un jucator la fel de puternic.
Sobolanii plaseaza in turneu un ultim jucator mai putin puternic care incearca o placare cu sanse mici de reusita si... esueaza. Apreciem totusi curajul acestui jucator, cu care speram sa facem un interviu. :)

Arbitrii fluiera sfirsitul partidelor si rezultatele incep sa apara:

Primul teren este cistigat de jucatorul elf fara adversar. Elfii cistiga 1 fan, 1 upgrade si o vedeta semneaza un contract pentru restul sezonului. Vedeta (de tip Freebooter) da afara unul din jucatorii elfi mai slabi si-i ia locul. Acesta din urma pleaca plingind.

Al doilea teren, cel mult-disputat pare a fi cistigat, la prima vedere, de sobolani. Dar 2 sobolani au trisat si asteptam sa vedem daca au fost vazuti de arbitru si eliminati din joc sau nu... Se pare ca nu au fost prinsi de arbitru si au furat puncte pretioase!
Lumea ride in tribune si sobolanii cistiga pe acest teren cei 4 fani. :)
Fiecare echipa mai cistiga un upgrade.

Pe al treilea teren, turneul intitulat "Cupa Haosului" este cistigat de elfi, cu ajutorul jucatorului-copac. 5 fani li se alatura entuziasmati si au posibilitatea sa angajeze un tehnician la alegere (din 3) pentru restul sezonului.
Sobolanii primesc respectul a doar 2 fani milosi (care au apreciat acea incercare curajoasa si disperata de placare esuata) si angajeaza la rindul lor un tehnician.

Aceasta prima saptamina se termina oarecum la egalitate, cu 6 fani de ambele parti. Totusi elfii obtin un avantaj pentru urmatoarele partide, ei s-au intarit prin semnarea contractului cu acea vedeta si prin concedierea unui jucator slab.

Vremea se inrautateste, apar ploi care intrerup momentan sezonul. Vom reveni dupa ce se opresc ploile. :)

nqq
King Meeple
King Meeple
Posts: 588
Joined: 25 Aug 2013, 17:05

Re: Blood Bowl: Team Manager - Elfi vs Sobolani

Post: # 53405Post nqq
29 May 2014, 14:01

hahaha...fun :D

User avatar
Teddy
King Meeple
King Meeple
Posts: 1118
Joined: 09 Dec 2010, 02:30
Location: Bucuresti

Re: Blood Bowl: Team Manager - Elfi vs Sobolani

Post: # 54607Post Teddy
18 Jul 2014, 11:25

cum sa intrerupi sezonul din cauza ploii? :shock:

Oh, the horror!

Mi-ai facut pofta si mi-am luat regulamentul in brate. Maine cel tarziu intru in "cantonament" cu jucatorii mei.

Post Reply

Return to “Sesiuni de joc”