Captain Sonar

Forum rules
Va rugam sa postati in aceasta sectiune doar articole tip jurnale de sesiune (session reports) ale jocurilor jucate de voi, ce bineinteles pot fi comentate in cadrul topic-urilor respective de toti utilizatorii forumului.

Pentru discutiile generale necentrate pe session reports va invitam in forumul Discutii generale.
Post Reply
User avatar
CristiQ
Wizard Meeple
Wizard Meeple
Posts: 326
Joined: 17 Jul 2014, 23:34
Custom Rank: The Big Kahuna
Location: Galati (..but in my mind, it's always Arkham)

Captain Sonar

Post: # 72354Post CristiQ
31 Aug 2016, 07:21

Tocmai am ajuns "acasa" dupa ce in seara asta am fost intr-un local de board gaming, unde am avut ocazia sa joc noul si minunatul Captain Sonar :tu: .
Un joc foarte captivant, cu mai multe mduri de joc, dar cel mai distactiv fiind cel in care joc in real-time 4 vs. 4, ceea ce am facut si eu in aceasta seara.
Pe scurt, 4 persoane joaca roluri ca membri ai echipajului unui submarin ce incearca sa scufunde submarinul advers inainte ca sa fie ei insusi scufundati.
Am avut ocazia sa joc 3 partide in care am incercat 3 din cele 4 roluri disponibile: mai intai am fost radio operator, apoi capitan, si mai apoi engineer, neavand ocazia sa joc si rolu lde chief mate. Am castigat impreuna cu echipa mea primul si ultimul meci, insa aparent nu si cel de-al doilea .. deci .. nu-s un capitan bun ;).
Parerea mea e caci rolul de radio operator e cam independent celelalte 3, iar rolul de capitan este cel mai .. demanding, si ar trebui incercat doar dupa ce ai stat in scaunul de enginner si de chief mate mai intai, .. in special cel de engineer.
As vrea sa-mi cumpar acest joc, insa nu stiu cat de des voi avea alti 7 jucatori la masa dornici de niste aventuri submarine.

from http://www.boardgamegeek.com/image/3013621
My Board Games collection
My RPGs collection
“That is not dead which can eternal lie,
And with strange aeons even death may die.”

User avatar
Zmiq86
Chief Meeple
Chief Meeple
Posts: 161
Joined: 28 Aug 2016, 01:36
Location: Sofia, Bulgaria

Re: Captain Sonar

Post: # 72365Post Zmiq86
31 Aug 2016, 19:16

M-am uitat la o video jocului și pot să zic că mi place foarte mult! Din pâcate fără 8 jucatori simte că nu se fie bine, dar dacă găsesc 8 și am luat jocul deja vreu sa-l jocăm imediat! După Ultimate Warriors asta e un joc de Matagot Games care se pare foarte bun ;) Prețul este puțin mult, dar dacă jocul e bun nu conteaza!

Post Reply

Return to “Sesiuni de joc”