Aparent, inca o corporatie abuziva:
https://www.polygon.com/2019/9/16/20868 ... e-petition
Kickstarter Scandal
- Corwin
- King Meeple

- Custom Rank: Terraformer
Re: Kickstarter Scandal
Mda, nu ma mira. Sunt atat de dispuse firmele din state sa faca orice pentru a dezavantaja angajatul incat nu pot sa permita infiintarea de sindicate...
- MandrulDuce
- King Meeple

- Custom Rank: Dungeon Master
Vorbim de acelesi State unde x% din manageri trebuie sa fie femei? Unde examenul pentru pompieri, politisti, brancardieri si multe altele sunt diferentiate pe femei/barbati? Unde si-au adaptat legea de dragul "diversitatii" si meritocratia a luat un rol secundar?
Nu iau apararea KS si al coproratiilor in general. Toate cauta sa exploateze cat pot oamenii si sigur in orice firma organizarea unui sindicat e privita cu ochi rai. Dar nu as trage o conluzie dupa 2 tweet-uri ale unora imflamati. Vedem in timp ce si cum.
Nu iau apararea KS si al coproratiilor in general. Toate cauta sa exploateze cat pot oamenii si sigur in orice firma organizarea unui sindicat e privita cu ochi rai. Dar nu as trage o conluzie dupa 2 tweet-uri ale unora imflamati. Vedem in timp ce si cum.
Never play cat and mouse games if you're a mouse.
Life, like all games, becomes fun when one realizes it's just a game!
- adelindumitru
- Super Moderator

Care-i legătura? Nu cred că interesează pe nimeni rant-urile anti-corectitudine-politica aici.Vorbim de acelesi State unde x% din manageri trebuie sa fie femei? Unde examenul pentru pompieri, politisti, brancardieri si multe altele sunt diferentiate pe femei/barbati? Unde si-au adaptat legea de dragul "diversitatii" si meritocratia a luat un rol secundar?
- MandrulDuce
- King Meeple

- Custom Rank: Dungeon Master
Ba fix discutie despre corectitudine si politica este.
Niste unii au fost dati afara. Dintre ei, 2 au facut scandal mediatic invocand ca au fost dati afara "politic" (union organizing).
Compania sustine ca au documentat faptul ca respectivii erau underperformeri si recidivisti in asta ( li s-a atras atentia si la sesiunile urmatoare de evaluare nu s-au constatat imbunatatirir).
Legatura cu ce am zis eu este ca o societate infectata de tot felul de reguli si exceptii in care companiile trebuie sa "inghita" si sa tolereze angajati pe f multe criterii ce nu au nici o legatura cu meritul, expusa suficient timp la asta, isi pierde invariabil valorile si judecata impartiala.
Ca dovada... au sarit toti in apararea celor 2 fara sa existe un proces, dovezi, etc...
Eu sunt un pic mai sceptic si astept sa se faca lumina intr-o forma sau alta sa vedem ce dovezi apar. Nu as sari sa ma inflamez ca ce tirani sunt astia de la KS si bietii oameni uite-i ajunsi pe nedrept pe drumuri.
Niste unii au fost dati afara. Dintre ei, 2 au facut scandal mediatic invocand ca au fost dati afara "politic" (union organizing).
Compania sustine ca au documentat faptul ca respectivii erau underperformeri si recidivisti in asta ( li s-a atras atentia si la sesiunile urmatoare de evaluare nu s-au constatat imbunatatirir).
Legatura cu ce am zis eu este ca o societate infectata de tot felul de reguli si exceptii in care companiile trebuie sa "inghita" si sa tolereze angajati pe f multe criterii ce nu au nici o legatura cu meritul, expusa suficient timp la asta, isi pierde invariabil valorile si judecata impartiala.
Ca dovada... au sarit toti in apararea celor 2 fara sa existe un proces, dovezi, etc...
Eu sunt un pic mai sceptic si astept sa se faca lumina intr-o forma sau alta sa vedem ce dovezi apar. Nu as sari sa ma inflamez ca ce tirani sunt astia de la KS si bietii oameni uite-i ajunsi pe nedrept pe drumuri.
Never play cat and mouse games if you're a mouse.
Life, like all games, becomes fun when one realizes it's just a game!