Top cele mai distractive și/sau interactive jocuri

tipuri de jocuri, recomandari, aranjarea soldateilor in cutii, filme in care apar boardgames sau ORICE altceva va trece prin cap si e legat de boardgaming
Post Reply
User avatar
naivatt
Teen Meeple
Teen Meeple
Posts: 36
Joined: 11 Feb 2020, 08:59

Top cele mai distractive și/sau interactive jocuri

Post: # 112510Post naivatt
08 Jul 2020, 12:34

Salutare tuturor,
  Pentru că tot este perioada topurilor, vă propun să postați un clasament al celor mai distractive și/sau interactive board game-uri pe care le-ați jucat.
   Am observat ca nu de fiecare dată o partidă de Codenames însuflețește o petrecere, mai degrabă Concept când faci presupuneri trăsnite. Pe de altă parte, în mod surprinzător sunt puțini oameni care nu consumă fasole de diferite tipuri din Bohnanza sau care se sfiesc să-l mituiască pe Șeriful din Nottingham.
    Așadar, vă invit să faceți topul personal de 1, 2, 3 +∞ jocuri:
    • Pe care le luați cu voi la orice întâlnire (nu neapărat petrecere) de gameri înrăiți sau începători tocmai pentru a destinde atmosfera;
    • De care se bucură toți jucătorii în egală măsură și care nu sunt neapărat genul ”cooperative”;
    • Care au creat întotdeauna o stare de bine, au generat glume, mistouri, momente trăsnite/hilare;
    • Care v-au făcut să dați în mintea copiilor pentru că erau -8 sau -6 nu cu +, etc.
     Dacă există ceva anume din mecanismul acelui joc care garantează realizarea uneia sau a mai multor reacții enumerate anterior, vă rog să le detaliați.
      Topul meu este:
      1. Bohnanza, nu are cum să nu îți vină să îi faci unui jucător fasole frecată, iahnie, ciorbă de fasole verde, fasole cu maioneză pentru că a negociat mai bine decât tine
      2. Concept pentru că nivelul de presupuneri trăsnite este direct proporțional cu numărul de pahare cu apă băute
      3. The Quacks of Quedlinburg, jucat alternativ și nu simultan, când toată lumea face galerie tuturor să mai extragă sau nu o piesă
      4. Pustekuchen de la Haba, pentru că îți propui pentru a câta oară să te lași de fumat
      4. Sheriff of Nottingham pentru că ești roșu până în vârful urechilor, transpiri abundent și îți tremură mâinile când întinzi plicul, de ce oare?
       Va mulțumesc anticipat pentru participare.
       The dice giveth, the dice taketh away!

       User avatar
       emisanSB
       King Meeple
       King Meeple
       Posts: 531
       Joined: 02 Apr 2016, 15:40
       Custom Rank: Executioner
       Location: Sibiu

       Re: Top cele mai distractive și/sau interactive jocuri

       Post: # 112511Post emisanSB
       08 Jul 2020, 13:35

       Le joc rar, dar am avut multe partide distractive si vesele jucand: RoboRally, Camel Up, Exploding Kittens, King Of Tokyo, Junk Art, Liar's Dice, For Sale.

       User avatar
       rabesandratana
       King Meeple
       King Meeple
       Posts: 848
       Joined: 29 Jun 2017, 13:05
       Location: Bucuresti

       Re: Top cele mai distractive și/sau interactive jocuri

       Post: # 112512Post rabesandratana
       08 Jul 2020, 14:23

       Activity, Dixit, Camel Up, Scrabble, Coconuts, For Sale sau Celestia. Mereu avem parte de distractie si rasete cand le jucam.

       User avatar
       iuli212
       King Meeple
       King Meeple
       Posts: 426
       Joined: 13 Oct 2013, 20:43
       Custom Rank: Dr. Meeple
       Location: Bucuresti
       Contact:

       Re: Top cele mai distractive și/sau interactive jocuri

       Post: # 112514Post iuli212
       08 Jul 2020, 15:03

       Perudo, Citadels, Pazea de 6, The Mind, Wits & Wagers, Telestration, Junk Art si mentiune Survive: Escape from Atlantis (a creat mereu buna dispozitie in diferite grupuri de gameri, nu stiu daca si pe la altii a prins la fel).

       User avatar
       VZQ
       Wizard Meeple
       Wizard Meeple
       Posts: 360
       Joined: 07 Oct 2017, 22:20

       Re: Top cele mai distractive și/sau interactive jocuri

       Post: # 112516Post VZQ
       08 Jul 2020, 15:22

       Camel Up, Crossing, Wazabi, Coconuts, Rhino Hero (Super Battle), Kung Fu Zoo, Spinderella, Run, Fight, or Die!, King of Tokio, Rise of Augustus, Age of War, Trash Pandas, Tower of Madness, Meeple Circus, Sakura - distractive, usurele si aiurite, cu mult hazard, care nu penalizeaza in mod special lipsa de skill (dexteritate) a jucatorilor ;)

       User avatar
       Teddy
       King Meeple
       King Meeple
       Posts: 1158
       Joined: 09 Dec 2010, 02:30
       Location: Bucuresti

       Re: Top cele mai distractive și/sau interactive jocuri

       Post: # 112518Post Teddy
       08 Jul 2020, 16:14

       Buna initiativa. O sa mentionez cateva din categoria Distractie.

       De departe jocul la care ne-am distrat cel mai mult a fost TELESTRATIONS AFTER DARK. Varianta after dark este cea de adulti cu tot felul de porcosenii pe care trebuie sa le cam cauti in urban dictionary, altfel nu prea ai sanse sa stii ce inseamna. Este singurul party game de nota 10 din colectie. Aceasta nota nu este datorata productiei sau mecanicii revolutionare ci mai degraba serilor magice in care l-am jucat si a fost de fiecare data un hit.

       Urmatorul pe lista mea este BLUFF/LIAR'S DICE/PERUDO. Detin doua dintre cele 3 si foarte des le-am combinat sau am mai improvizat pahare de plastic si zaruri. Am printat si diverse nebunii de pe bgg. Am jucat si in 12 jucatori si imaginati-va zgomotul produs la agitarea a 60 de zaruri. Se ajungea la niste licitatii absurde de genul " 25 de 5" si erau uneori si mai multe.

       Locul 3 si cel mai recent este Wavelength pe care l-am jucat prima data la intalnirea de la Biertan si apoi am continuat si in grupul meu de prieteni. Desi ajungi sa platesti mai mult ideea, ca nu e cine stie ce joc, merita in grupul potrivit de oameni, in special daca se cunosc intre ei.

       Urmatoarele sunt intr-o ordine random, dar doresc sa le mentionez.

       WITS & WAGERS (VEGAS) - cate chipsuri de pringles sunt intr-o cutie? Toata lumea scrie un raspuns si apoi se pariaza pe raspunsuri. Nu trebuie sa-ti votezi raspunsul. Raspunsurile oficiale sunt uneori socante. Foarte distractiv si el.

       CORTEX - desi se joaca doar in 4 am jucat si in 6 si ne distram suficient de bine

       6 NIMMT / PAZEA DE 6 - un joc de carti de la 1 la 104. Primesti 10 carti si trebuie sa alegi una pe tura. Apoi se plaseaza automat crescator. A 6-a carte din rand ia tot randul si va pierde puncte. Sunt 4 randuri. Imi place foarte mult jocul si este printre cele mai jucate jocuri din colectie.

       JUNKART - foarte distractiv sa construiesti tot felul de forme bizare in diferite scenarii. Mi-ar fi placut sa exista mai multe scenarii.

       SABOTEUR - intial nu mi-a spus mare lucru acest joc pana cand l-am jucat online si am vazut cu totul alt stil de joc. Pentru cei care l-au jucat probabil ca va intrebati ce stil de joc? Despre ce vorbeste asta aici?! It's pretty straight forward, right? Oamenii cu care l-am jucat au facut bascalie tot jocul si nimeni nu dadea indicatii corecte si nimeni nu stia cine e pitic bun sau rau. A fost un haos general si a facut jocul mult mai distractiv.

       HOP - tot din categoria mizerii funny. Ai tot felul de challenge-uri de indeplinit cu un disc pe care il arunci la o alta persoana care tre sa-l prinda pe deget. Simplu, pana cand intervin reguli speciale si perturbatori care incearca sa te blocheze. Poate fi foarte distractiv daca il joci cu putina imaginatie.

       DUNGEON FIGHTER - tot din categoria arunca cu ceva, de data asta arunci cu zarul pe masa si vrei sa nimeresti pe o tinta, sa nu dai pe langa si apar tot felul de conditii la aruncare( de pe jos, pe spate, pe sub un crac. Este un joc cooperativ la care invariabil ajungem sa trisam pentru ca a suflat vantul si mi-a miscat zarul, sau a fost de proba aruncarea defectuoasa, sau cel mai bun din 3. Merita incercat.

       CODE NAMES - meh.. e ok, s-a mai si ras, dar nu prea imi place.

       JUNGLE SPEED - iar am o problema ca se joaca doar in 4, dar este suficient de distractiv pentru viteza de reactie si observarea unor patternuri si respectare regulilor care se modifica pe parcursul jocului

       CAMEL (C)UP - foarte distractiv pentru un joc de curse si pariuri

       BRAINBOX - oricare - pentru cine nu a incercat, as recomanda, in special daca mai aveti si copilasi care stiu sa citeasca deja. Te uiti pe un cartonas apeox 15-20 secunde, incerci sa retii cat mai multe informatii de pe cartonas cum ar fi nume sonore, inventatori/artisti etc, ani cu diverse evenimente, dai cu un zar si ti se adreseaza intrebare numarului de pe zar. Pe langa intrebarile cu ani si nume mai sunt intrebari de genul "ce culoare au pantofii doamnei", sau "tabloul era semnat sau nu". Foarte distractiv atat pentru copii cat si pentru adulti. Asta se incadreaza la "mizerii nevinovate".

       User avatar
       adrim
       King Meeple
       King Meeple
       Posts: 828
       Joined: 04 Jan 2011, 13:33
       Custom Rank: euro-epic
       Location: Bucuresti

       Re: Top cele mai distractive și/sau interactive jocuri

       Post: # 112526Post adrim
       08 Jul 2020, 20:43

       Hol's der Geier, Dobble, Gambit 7 - astea is fun intotdeauna

       High Society, NoThanks!, Kobayakawa - astea is fun in functie de cheful jucatorilor

       David & Goliath, Parade, Red7, Hanabi - astea sunt pe lista de testat ... candva

       DeeDee
       King Meeple
       King Meeple
       Posts: 409
       Joined: 07 Dec 2014, 20:51
       Location: Cluj-Napoca

       Re: Top cele mai distractive și/sau interactive jocuri

       Post: # 112527Post DeeDee
       08 Jul 2020, 21:18

       ooo, da!

       Celestia - aproape la fiecare game night

       6 nimmt! - pe finalul serii cand lumea s-a jucat destul dar nu se da dusa acasa, fiindca ne simtim asa de bine. intotdeauna se termina pe o nota placuta cu 6 nimmt

       codenames - si cu cuvinte, si cu pictures, merg de numai, dar a fost detronat de:

       Decrypto - merge foarte bine la grupul nostru

       Vreau sa introduc Wavelength, dar nu mai tin minte de cand n-am mai avut un game night, si probabil va trece muuult pana la urmatorul :(

       Saboteur - m-am saturat de el, sincer, insa e favoritul tuturor din grup, asa ca rareori scapa masa

       User avatar
       dmx85
       King Meeple
       King Meeple
       Posts: 753
       Joined: 25 Jan 2012, 03:09
       Contact:

       Re: Top cele mai distractive și/sau interactive jocuri

       Post: # 112540Post dmx85
       09 Jul 2020, 00:28

       Sheriff of Nottingham, Liar's Dice, 6 Nimmt, No Thanks!, Cards Against Humanity, Dixit, Concept, Nume de Cod.

       User avatar
       adelindumitru
       Super Moderator
       Super Moderator
       Posts: 1201
       Joined: 11 Sep 2016, 01:25

       Re: Top cele mai distractive și/sau interactive jocuri

       Post: # 112541Post adelindumitru
       09 Jul 2020, 00:41

       Orice board game pe care încă îl am în colecție e distractiv. Deci, orice din profilul meu de BGG

       crazyfroggg
       Wizard Meeple
       Wizard Meeple
       Posts: 364
       Joined: 21 Jan 2017, 08:52
       Location: Cluj-Napoca

       Re: Top cele mai distractive și/sau interactive jocuri

       Post: # 112542Post crazyfroggg
       09 Jul 2020, 00:41

       Codenames: Images
       L-am jucat de câteva ori, a fost un hit de fiecare dată. Pt sora-mea e jocul favorit de petrecere.

       Saboteour:
       Foarte apreciat, mai ales când îl jucam in modul "haotic", descris de Teddy.

       Bang: The dice game
       L-am jucat doar in grupul de party-gamers, adică în vreo 7. A fost super apreciat și repetat in multe sesiuni de joacă.

       Zendo:
       Nu știu dacă e chiar party game, dar ne distrăm tot timpul cu el. E mai "thinky", dar în același timp incitant pt că "Vrei neapărat să afli răspunsul!!!"

       The mind:
       Doamne, ce bun poate fi jocul ăsta. Mai ales cu oamenii potriviți (și nu numai). Am avut bucuria să-l joc in aceeași seară când am jucat și

       Grizzled:
       Un alt joc super, co-op. Nu e neaparat de petrecere (dar toți de la masă se distrează la culme, după joc... Pt că nu au voie sa vorbească în timpul lui). Excelent, îl recomand cu căldură!!!

       Brass:
       Un super joc de petrecere.... (OK, mă opresc aici, e doar o glumă veche...)

       User avatar
       Haddeo
       King Meeple
       King Meeple
       Posts: 1977
       Joined: 28 Dec 2015, 18:59
       Location: Bucuresti

       Re: Top cele mai distractive și/sau interactive jocuri

       Post: # 112544Post Haddeo
       09 Jul 2020, 07:33

       Mereu ne distram când jucam:
       Tichu, crokinole , asante/jambo , Beasty bar, chinatown , Innovation , looping louie , love letter, port royale, Witness , Avalon , Fluxx (star trek) , captain sonar, eat poop you cat, android netrunner
       But what if they are creating the disaster within themselves?
       Things are OK now but I never know when it's going to change.

       User avatar
       26octombrie
       King Meeple
       King Meeple
       Posts: 4006
       Joined: 30 Aug 2012, 15:24
       Custom Rank: Awesome Silly Bard

       Re: Top cele mai distractive și/sau interactive jocuri

       Post: # 112546Post 26octombrie
       09 Jul 2020, 09:42

       Haddeo wrote:
       09 Jul 2020, 07:33
       Mereu ne distram când jucam:
       ... Innovation...
       :shock:
       si iata de ce fiecare urmareste cu interes rubrica de vanzari a celuilalt.

       User avatar
       Teddy
       King Meeple
       King Meeple
       Posts: 1158
       Joined: 09 Dec 2010, 02:30
       Location: Bucuresti

       Re: Top cele mai distractive și/sau interactive jocuri

       Post: # 112548Post Teddy
       09 Jul 2020, 09:50

       Am uitat sa mentionez Tumblin dice!
       Dexterity & stuff

       User avatar
       Haddeo
       King Meeple
       King Meeple
       Posts: 1977
       Joined: 28 Dec 2015, 18:59
       Location: Bucuresti

       Re: Top cele mai distractive și/sau interactive jocuri

       Post: # 112549Post Haddeo
       09 Jul 2020, 09:57

       26octombrie wrote:
       09 Jul 2020, 09:42
       Haddeo wrote:
       09 Jul 2020, 07:33
       Mereu ne distram când jucam:
       ... Innovation...
       :shock:
       si iata de ce fiecare urmareste cu interes rubrica de vanzari a celuilalt.
       Nu știu de ce nu ai zis nimic și de fluxx atunci (sau poate cosmic encounters). The secret is in your state of mind. Innovation e in categoria silly serious , love it.
       But what if they are creating the disaster within themselves?
       Things are OK now but I never know when it's going to change.

       User avatar
       26octombrie
       King Meeple
       King Meeple
       Posts: 4006
       Joined: 30 Aug 2012, 15:24
       Custom Rank: Awesome Silly Bard

       Re: Top cele mai distractive și/sau interactive jocuri

       Post: # 112551Post 26octombrie
       09 Jul 2020, 10:34

       Si acum sa zic si la noi:

       pe locul unu si la o distanta imposibil de depasit de vreun alt joc, Telestration (EatPoopYouCat). Am vazut zeci de oameni razand cu lacrimi, inclusiv persoane pe care nu le stiam dincolo de zambet. Am decis ca e unsafe sa-l jucam intr-o locatie fara baie! E cel mai simplu joc din colectie si absolut fenomenal. De copii nu mai spun, l-am carat si in excursii la munte la cererea publicului, iar copii tind sa aprecieze cu totul alte jocuri fata de adulti. Not this time.

       Concept e in topul nostru, it's a blast, insa am intalnit oameni mai comozi, pentru care trecerea in revista a simbolurilor era considerata un efort. Not to worry, a aparut varul lui mai portabil si deosebit de addictive, Imagine, luat by default oriunde, joc de top pentru noi.

       Un joc ce stiu ca nu e pe gustul tuturor insa celor care le place LE PLACE si continua sa mearga peste tot cu noi e Ricochet Robots; nu e de ras, but for logic nerds it's heaven. Un 10 absolut.

       Alte jocuri fun, in diferite moduri:

       Tags: ai un camp cu marbles de culori si punctaje diferite, puse aleator, incerci sa le iei (in farfurioare incluse) prin gasirea unui raspuns potrivit - fiecare bila e la o intersectie, iar pe lateralele campului ai litere sau grupuri de litere pe o latura si diverse topics pe alta latura; daca gasesti primul un obiect legat de sport cu litera V, de exemplu, iei bila. Noi il jucam fara sa punctam, for fun, punctajul e irelevant. Exista in doua variante, engleza si franceza, e destul de language dependant, pentru ca ai si cerinte de genul "including ER" la litere. Dar poti elimina toate cerintele lingvistice specifice limbii respective si sa lasi doar literele din alfabet si atunci devine language independent.

       Black stories: il stie toata lumea, e fix cum zice titlul, with the right crowd. Ideal de jucat pe drum, daca mai faceti drumuri nowadays...

       Bad Medicine: nu merge in multi, insa, MAN, it's awesome. E facut de un tip al carui socru era sales rep pentru o companie farmaceutica... In joc, fiecare are un numar de carti in mana, fiecare carte contine trei zone: zona cu litere ciudate, si mai ciudate cand le lipesti de alte carti si incerci sa citesti denumirea formata; zona de mijloc, unde apare un organ sau o boala; zona de jos, cea mai importanta, unde apar efecte adverse/cai de tratament. Se pune o carte in mijloc si se decide ca partea din mijloc a acelei carti e afectiunea ce trebuie tratata. Fiecare e pe rand primul, moment in care isi alege un nume pentru medicament, format din trei carti alaturate si incearca sa-l citeasca. cu cat ii e mai greu, cu atat mai bine... Step 2, alege o alta carte si explica cum partea de jos a acesteia reprezinta tratamentul ales de compania sa farmaceutica. E evident cum poti trata pancreatita with "a second head grows out of right armpit", or "your face melts off". Dupa aceasta declaratie de presa (caci da, suntem la o conferinta de presa), ceilalti jucatori, reprezentand sefii de laboratoare, vin tiptil si-ti inmaneaza o carte ce reprezinta un mic efect advers proaspat observat... Tu alegi una dintre ele si iti continui conferinta, incercand sa faci public acest efect si sa explici populatiei de ce nu e chiar asa grav ca "brain leaks out of ears", or 48-hour erection (well, sa zicem ca aici ai putea gasi un silver-lining) sau "ears grow out of elbows". Dupa ce toata lumea asuda sub lumina reflectoarelor, se voteaza cine a fost cel mai convingator, lucru absolut inutil dupa toate spasmele ludice de la conferinte. Am regasit un fan al acestui joc in scenaristul care a scris replicile lui Bernadette, din Big Bang Theory, e de-acolo ;-)

       Sequence Dog si Sequence Cats - ne place mult, ne dor usor ochii, dar antuziasmul si frustrarea de la masa il tin in top.

       Infarkt - cel mai sadic, educativ si totodata fun worker placement din colectie. Nu pleaca niciodata, chiar daca-l jucam mai rar.

       Junkart, Perudo - AKA Liar's Dice, Top A Top, Dobble Toate se califica, nu mai scriu de ele, le stie toata lumea, pretty fun.

       Era sa uit, Muse e o bijuterie. Diversitatea modurilor prin care trebuie sa transmiti cartea e geniala si se poate juca cu orice alt deck de carti, Mysterium, Dixit. Recomand.

       Inca un joc distractiv si foarte enlightening cumva, parca intelegi mult mai bine (sau nu!) persoanele de la masa, e Feelink, insa nu l-am vazut nicaieri pe aici, eu am fost norocoasa sa prind singura copie de pe forum.

       User avatar
       Ailur
       Chief Meeple
       Chief Meeple
       Posts: 130
       Joined: 05 Oct 2018, 23:09

       Re: Top cele mai distractive și/sau interactive jocuri

       Post: # 112554Post Ailur
       09 Jul 2020, 12:41

       Nu neaparat niste jocuri pe care le-as lua pretutindeni ( nu sunt fan party games oricum ), dar la care ma amuz de fiecare data:

       Galaxy Trucker: daca il joci avand asteptarile corecte - "the best laid plans of mice and men often go awry" - este minunat: haos, rasete, felul in care iti explodeaza nava pe care ai construit-o cu atata grija din cauza unui asteroid, elementul de push your luck si un strop de schadenfreude

       Quacks of Quedlinburg - in continuare, elementul de push your luck, combinat cu tematica si cu ilustratiile... fun, fun, fun!

       First Contact - cum comunici cu cineva atunci cand nu exista un limbaj comun? ce intelegi din hieroglifele pe care le scriu ceilalti pe carton? doresti sa obtii un caine, dar primesti ca ofranda un bou?... un joc care e facut pentru multi jucatori, dar merge bine si in 2.

       Specter Ops - nu este un joc amuzant in sine, dar rasetele vin aici uneori ca o detensionare a situatiei in care te afli. Are suspans, tactica, mister, e usor de invatat, si creaza momente hilare ( cum ar fi cel in care m-am "asezat" cu vanatorul meu - the beast - din greseala fix peste agentul prietenei mele )

       User avatar
       naivatt
       Teen Meeple
       Teen Meeple
       Posts: 36
       Joined: 11 Feb 2020, 08:59

       Top cele mai distractive și/sau interactive jocuri

       Post: # 112617Post naivatt
       13 Jul 2020, 17:52

       Salutare tuturor,

       Vă mulțumesc că ați dat curs demersului meu de a realiza un top al celor mai distractive și/sau interactive jocuri.

       Pentru că oricărui clasament îi stă bine cu un top, după centralizarea voturilor situația se prezintă astfel:

       LOCUL 1- Bluff/Liar's Dice/Perudo – 5 voturi

       LOCUL 2 – 6 Nimmt, Camel Up, Codenames + Codenames Images, Junk Art, Telestrations (Eat Poop You Cat) – la egalitate de puncte – 4 voturi

       LOCUL 3 – Saboteur – 3 voturi

       MENȚIUNE - Celestia,Coconuts, Concept, Dixit, Dobble, King of Tokyo, No Thanks!, Sheriff of Nottingham, The Mind,The Quacks of Quedlinburg, Wits & Wagers – la egalitate de puncte - 2 voturi

       MENȚIUNE SPECIALĂ – BRASS ;)

       NOMINALIZĂRI
       Activity , Age of War, Android Netrunner, Asante/Jambo, Avalon, Bad Medicine, Bang: The dice game, Beasty Bar, Black stories, Bohnanza, Brainbox, Captain Sonar, Cards Against Humanity, Chinatown, Citadels, Cortex, Crokinole, Crossing, David & Goliath , Decrypto , Dexterity, Dungeon Fighter, Exploding Kittens , Feelink, First Contact, Fluxx (star trek), For Sale, Galaxy Trucker, Gambit 7, Grizzled, Hanabi, High Society, Hol's der Geier, Hop , Imagine, Infarkt, Innovation, Jungle Speed, Kobayakawa, Kung Fu Zoo, Looping Louie, Love Letter, Meeple Circus, Muse, Parad, Port Royale, Pustekuchen, Red7, Rhino Hero (Super Battle), Ricochet Robots, Rise of Augustus, RoboRally, Run, Fight, or Die!, Sakura, Scrabble, Sequence Dog si Sequence Cats, Specter Ops, Spinderella, Survive: Escape from Atlantis, Tags, Tichu, Top A Top, Tower of Madness, Trash Pandas, Tumblin dice!, Wavelength, Wazabi, Witness, Zendo
       The dice giveth, the dice taketh away!

       User avatar
       26octombrie
       King Meeple
       King Meeple
       Posts: 4006
       Joined: 30 Aug 2012, 15:24
       Custom Rank: Awesome Silly Bard

       Re: Top cele mai distractive și/sau interactive jocuri

       Post: # 112694Post 26octombrie
       16 Jul 2020, 16:40

       niice! poti sa scoti Innovation, n-are ce cauta acolo ;-)

       User avatar
       Haddeo
       King Meeple
       King Meeple
       Posts: 1977
       Joined: 28 Dec 2015, 18:59
       Location: Bucuresti

       Re: Top cele mai distractive și/sau interactive jocuri

       Post: # 112696Post Haddeo
       16 Jul 2020, 17:01

       Hater 😂
       But what if they are creating the disaster within themselves?
       Things are OK now but I never know when it's going to change.

       Post Reply

       Return to “Discutii generale”