Cat de mare e wishlist-ul?
- suf
- King Meeple

Cat de mare e wishlist-ul?
Hai sa vedem cat de mare ne e dorinta. Voteaza numarul de jocuri pe care le ai in wishlist pe BGG (sau alt echivalent). Puteam sa ma uit la fiecare in wishlist si sa mai fac o statistica, dar asa cred ca e mai distractiv. Sper sa nu deranjeze termenii folositi.
Last edited by suf on 25 Feb 2011, 02:26, edited 1 time in total.
- suf
- King Meeple

- imba
- King Meeple

Re: Cat de mare e wishlist-ul?
Bine ca ai pus standardu ala mai jos, ca eu la 28 de jocuri era sa nu prind locu'.
- suf
- King Meeple

Si in sondajul asta fluctueaza treaba. Cineva face manarii
- Chuckila
- King Meeple

- MandrulDuce
- King Meeple

- Custom Rank: Dungeon Master
Problema cu sondajele astea, sau mai bine zis nu problema, ci explicatia pt care ti se par ciudate rezultatele, este formularea intrebarii. Asa cum este formulata ACUM aceasta intrebare, eu as putea sa iti dau 3 raspunsuri:
a) ce titluri am in whislist si intentionez sa achizitionez in viitoarea perioada (cel mult un an...bazat pe evolutia bugetului personal, fluxul de jocuri noi care imi este favorabil, cate gaming sessions am, cat de des pot aduce un joc nou la masa, etc... factori REALISTI)
b) ce titluri as cumpara daca maine castig un cupon de cumparaturi de ....nuj....X euro. Evident din necesitatea de a cumpara doar boardgames de otti banii voi cumpara multe jocuri ce imi plac, probabil si cateva titluri pe care vreau sa le am pentru a le tine acolo ca poate poate voi avea candva cu cine sa le joc(macar 1 data).
c) lista cu jocuri pe care mi-as dori sa le am... daca as avea spatiu de depozitare, bani mult prea multi, daca le-as primi sau ar ploua cu boardgames. Cea mai fantezista dintre variante, probabil mai apropiata de un "likings list" decat de un "whislist".
Eu m-am gandit la 3 variante. Probabil sunt si altele. Oricum, vroiam sa subliniez faptul ca "whislist" nu e un termen atat de exact si ca fiecare intelege cam ce vrea. Ori daca vorbim despre acelasi lucru dar il definim fiecare dupa propriul chip si asemanare, orice incercare de a face corelatii si analize se reduce la a compara mere cu pere. Rezultatul: chestii ciudate in sondaje
a) ce titluri am in whislist si intentionez sa achizitionez in viitoarea perioada (cel mult un an...bazat pe evolutia bugetului personal, fluxul de jocuri noi care imi este favorabil, cate gaming sessions am, cat de des pot aduce un joc nou la masa, etc... factori REALISTI)
b) ce titluri as cumpara daca maine castig un cupon de cumparaturi de ....nuj....X euro. Evident din necesitatea de a cumpara doar boardgames de otti banii voi cumpara multe jocuri ce imi plac, probabil si cateva titluri pe care vreau sa le am pentru a le tine acolo ca poate poate voi avea candva cu cine sa le joc(macar 1 data).
c) lista cu jocuri pe care mi-as dori sa le am... daca as avea spatiu de depozitare, bani mult prea multi, daca le-as primi sau ar ploua cu boardgames. Cea mai fantezista dintre variante, probabil mai apropiata de un "likings list" decat de un "whislist".
Eu m-am gandit la 3 variante. Probabil sunt si altele. Oricum, vroiam sa subliniez faptul ca "whislist" nu e un termen atat de exact si ca fiecare intelege cam ce vrea. Ori daca vorbim despre acelasi lucru dar il definim fiecare dupa propriul chip si asemanare, orice incercare de a face corelatii si analize se reduce la a compara mere cu pere. Rezultatul: chestii ciudate in sondaje
Never play cat and mouse games if you're a mouse.
Life, like all games, becomes fun when one realizes it's just a game!
-
criss
Asa este. Eu am ales "maxim 3 titluri" desi nu am nimic in wishlist. Dar mi-ar place sa am inca vreo 2-3 titluri, desi probabil nu le voi cumpara.
- imba
- King Meeple

Eu m-am uitat strict in wishlistu de pe BGG. Asta nu inseamna ca respectiva lista nu se va mai modifica, dar momentan se mentine la un 20-30 de titluri.
- suf
- King Meeple

Ai dreptate, intrebarea nu e foarte clara; incerc sa le fac mai bineMandrulDuce wrote:Problema cu sondajele astea, sau mai bine zis nu problema, ci explicatia pt care ti se par ciudate rezultatele, este formularea intrebarii. Asa cum este formulata ACUM aceasta intrebare, eu as putea sa iti dau 3 raspunsuri:
M-am gandit si eu la variante asemanatoare cu ce ai spus tu, dar nu am gasit niciuna mai potrivita. Daca intrebam cate jocuri planuiesti sa-ti cumperi intr-un an, atunci e o problema pur financiara care unora poate sa nu le pice bine. Personal ma simt un pic aiurea ca m-am laudat cu ce jocuri mi-am luat; poate ca altii isi doresc mult mai mult niste titluri dar nu-si pot permite sa le achizitioneze (desi si eu am strans banutzi cateva luni bune si am renuntat la alte investitii). Incerc pe cat posibl sa am ca subiect jocurile si nu buzunarele
Ca o paranteza, cand am spus ca fluctueaza ma refeream la useri care voteaza si apoi se razgandesc, schimband votul. Nu avea legatura cu interpretarea rezultatelor.