Ciudat, dar...
-
fixpix
Ciudat, dar...
...nu mai simt nevoia sa cumpar jocuri. Nu imi mai trebuie ultima noutate. De fapt, ma uit la topul celor mai asteptate jocuri de pe BGG si nu-mi zic nimic.
Mansion of Madness - Ultimul vitel din seria Arkham Horror. Am jucat Betrayal si daca seamana macar in proportie de 1% cu el, nu ma intereseaza. Te misti in casa, ti se intimpla intimplari, arunci un zar, dai 4-6 cistigi, dai 1-3 pierzi.
The God Kings - Wargame depre cruciade. Zero interes.
Nightfall - Deckbuilding game cu vampiri. Bun, si? Da, dar nu e Dominion/Thunderstone, aici ataci alti jucatori direct si violent. Deci e D/T + Magic + kingmaking + leaderbashing. Nu, multumesc.
D&D Wrath of Ashardalon - Asta o sa-l iau pentru ca Ravenloft e un joc extrem de simplu, chestie care ma gusta.
Yomi - Huh?
Olympos - Civilization usurel cu mecanica din Thebes. Deja am Cyclades, cred ca imi ajunge. In plus de asta, conversatia actuala despre joc e la nivelul "ce tine Zeus in mina, fulgerul sau...fulgerul?" si "hai sa imbracam fundul sirenei si sa-i punem doua scoici pe tite".
The Golden City - Interes sub limita de inghet a apei.
Earth Reborn - Joc de miniaturi, destul de complicat, as putea adauga. Nu numai ca nu ma atrage citusi de putin, dar nici macar nu-mi dau seama cu cine l-as putea juca.
Cargo Noir - Joc de licitatie. Bleah.
Merchants and Marauders - La ultimul joc pe care l-am vazut jucatorii vorbeau cu cei de la alte mese asteptind sa le vina rindul. Nu a fost o imagine foarte incurajatoare.
O noua expansiune la Race for the Galaxy. Inca doua-trei la Dominion. Ticket to Ride cu monstri si extraterestrii.
Pe bune, asta e tot?
Mansion of Madness - Ultimul vitel din seria Arkham Horror. Am jucat Betrayal si daca seamana macar in proportie de 1% cu el, nu ma intereseaza. Te misti in casa, ti se intimpla intimplari, arunci un zar, dai 4-6 cistigi, dai 1-3 pierzi.
The God Kings - Wargame depre cruciade. Zero interes.
Nightfall - Deckbuilding game cu vampiri. Bun, si? Da, dar nu e Dominion/Thunderstone, aici ataci alti jucatori direct si violent. Deci e D/T + Magic + kingmaking + leaderbashing. Nu, multumesc.
D&D Wrath of Ashardalon - Asta o sa-l iau pentru ca Ravenloft e un joc extrem de simplu, chestie care ma gusta.
Yomi - Huh?
Olympos - Civilization usurel cu mecanica din Thebes. Deja am Cyclades, cred ca imi ajunge. In plus de asta, conversatia actuala despre joc e la nivelul "ce tine Zeus in mina, fulgerul sau...fulgerul?" si "hai sa imbracam fundul sirenei si sa-i punem doua scoici pe tite".
The Golden City - Interes sub limita de inghet a apei.
Earth Reborn - Joc de miniaturi, destul de complicat, as putea adauga. Nu numai ca nu ma atrage citusi de putin, dar nici macar nu-mi dau seama cu cine l-as putea juca.
Cargo Noir - Joc de licitatie. Bleah.
Merchants and Marauders - La ultimul joc pe care l-am vazut jucatorii vorbeau cu cei de la alte mese asteptind sa le vina rindul. Nu a fost o imagine foarte incurajatoare.
O noua expansiune la Race for the Galaxy. Inca doua-trei la Dominion. Ticket to Ride cu monstri si extraterestrii.
Pe bune, asta e tot?
-
Rautz
Re: Ciudat, dar...
Da, sincer nici eu n-am vazut ceva prea interesant in viitorul apropiat, eu insa mai am de adunat cateva jocuri frumoase din trecut
Singurul joc interesant ar fi Thunderstone: Dragonspire, care daca nu ma insel inca n-a aparut(stie cineva cand apare pe la noi?)
Momentan am gasit: Dragonspire will be on sale February 2011
Singurul joc interesant ar fi Thunderstone: Dragonspire, care daca nu ma insel inca n-a aparut(stie cineva cand apare pe la noi?)
Momentan am gasit: Dragonspire will be on sale February 2011
- DanielIndru
- King Meeple

- Custom Rank: Going Cardboard
- imba
- King Meeple

Thunderstone: Dragonspire, Gosu: Kamakor's Treaty, The Ares Project, Dark Darker Darkest, Mob Ties, Roadzterz si un poate cu ceva semne de intrebare pentru Yggdrasil. In afara de astea, sunt total de acord cu tine. De notat ca mai sunt jocuri de anuntat, dar tot la Essen 2011 o sa fie majoritatea lansarilor. Pana atunci ne revenim. Si de notat ca 2 din 6 jocuri care le astept sunt extensii...
@fixpix Nightfall mi se pare bleah ca art, iar Mansions sper sa nu ai dreptate cu zarul
Cat despre Earth Reborn, ideea pare foarte misto, dar iconitele alea aruncate peste tot ma sperie ca de Bau Bau.
Yomi e muuuult prea scump pentru un joc cu ~500 carti.
Cargo Noir pare dragutel, dar m-am convins cu Days of Wonder de la Small World si TTR. Plus ca imi place sa cred ca am trecut de gateway games.
Posibil sa il achizitionez drept cadou eventual.
@fixpix Nightfall mi se pare bleah ca art, iar Mansions sper sa nu ai dreptate cu zarul
Cat despre Earth Reborn, ideea pare foarte misto, dar iconitele alea aruncate peste tot ma sperie ca de Bau Bau.
Yomi e muuuult prea scump pentru un joc cu ~500 carti.
Cargo Noir pare dragutel, dar m-am convins cu Days of Wonder de la Small World si TTR. Plus ca imi place sa cred ca am trecut de gateway games.
Posibil sa il achizitionez drept cadou eventual.
- suf
- King Meeple

Pe cat de tare mi-au placut jocurile de la DoW, pe atat de repede fug cand aud de ei acum. DoW = gateway.
Mijnlieff si Navegador (ambele 2010) au prins bine la Timisoara. Cum designerii tot invata din greselile altora, cred ca elita fiecarui an va fi ceva mai buna decat cele din anii precedenti.
Mijnlieff si Navegador (ambele 2010) au prins bine la Timisoara. Cum designerii tot invata din greselile altora, cred ca elita fiecarui an va fi ceva mai buna decat cele din anii precedenti.
- VickdaReaper
- Super Moderator

Recunosc ca nici pe mine nu prea ma impresioneaza lista de jocuri care sunt anuntate pentru inceputul anului, dar ma gandesc ca poate marea majoritate a designer-ilor se concetreaza foarte mult pe lansari la Essen, iar dupa ce trece evenimentul isi iau o pauza ca sa-si limpezeasca gandurile. La fel si producatorii: baga huila pentru a produce jocurile ce vor fi disponibile la Essen sau imediat dupa (poate cresc vanzarile dupa ce vad jucatorii cum este jocul), dupa care trec pe turba pana la urmatorul Essen sau pana cand scot un joc cu adevarat "asteptat"...
Cat despre titlurile care trebuie sa apara, am asteptari mari de la Yomi (care a fost lansat deja), desi gasesc ca partea specifica fiecarui luptator este un pic cam saraca. Iar pretul foarte mare este datorat si faptului ca jocul este produs de un producator mic.
Poate ca si Earth Reborn o sa fie un joc frumos, dar mi se pare ca au exagerat cu simbolistica...
Cat despre titlurile care trebuie sa apara, am asteptari mari de la Yomi (care a fost lansat deja), desi gasesc ca partea specifica fiecarui luptator este un pic cam saraca. Iar pretul foarte mare este datorat si faptului ca jocul este produs de un producator mic.
Poate ca si Earth Reborn o sa fie un joc frumos, dar mi se pare ca au exagerat cu simbolistica...
-
criss
Absolut de acord!! Sunt multe titluri grozave publicate in trecut.djdano wrote:fixpix, poate raspunsul nu e in viitor, ci trebuie cautat in trecut.
De acord si cu fixpix, eu mi-am adunat titlurile favorite si nu ma mai vad cumparind multe titluri in viitor - ceea ce am imi ajunge pe urmatorii... multi ani (sa apuc intii sa le joc de multe ori pe cele care le am).
- DanielIndru
- King Meeple

Hai sa incercam sa inviem threadul asta si sa ridicam buna dispozitie a lui fixpix: ia vezi ce iti face cu ochiul de aici.
- suf
- King Meeple

- DanielIndru
- King Meeple

Pe masura ce jocurile sunt lansate, acel geeklist se poate combina cu acest geeklist care arata clasamentul pe 2011.
Pana acum nici eu nu sunt incantat, dar vreme e sa tot apara jocuri bune.
Pana acum nici eu nu sunt incantat, dar vreme e sa tot apara jocuri bune.