Days of Wonder going down

tipuri de jocuri, recomandari, aranjarea soldateilor in cutii, filme in care apar boardgames sau ORICE altceva va trece prin cap si e legat de boardgaming
Post Reply
adixor

Days of Wonder going down

01 Apr 2010, 14:33

Salut

Din pacate se pare ca ultimele jocuri nu au adus chiar profiturile scontate pentru Days of Wonder si saptamana asta intra in procedura de faliment. Inca nu a aparut nimic oficial pe site-ul lor desi pe unele forumuri se discuta la greu de asta. Pacat, faceau unele din cele mai tari jocuri de pe piata. Nu am gasit decat o declaratie:

"We tried to keep prices as low as possible without compromising quality. We were astonished by the huge number of fans that loved our game since we started producing them and it is with great regret that I must announce this. Hopefully Fantasy Flight will take over some of the games like they did with BattleLore. I really regret now that we rejected the idea that some of our employees had to start focusing on the Monopoly series. That might have saved us." said DoW's Executive Director

Pacat..

mariani29
Chief Meeple
Chief Meeple

Re: Days of Wonder going down

01 Apr 2010, 15:49

;) aceasta veste ar fi cu adevarat una foarte trista, bine doar ca am primit-o azi.

adixor

01 Apr 2010, 16:06

eu mi-as lua provizii de jocuri de la DoW ...

VickdaReaper
Super Moderator
Super Moderator

01 Apr 2010, 18:44

Yo! as astepta, ca poate fac lichidari de stoc sa mai salveze ceva bani si o sa dea jocurile la preturi bune... :)
Pentru board games sunt fidel cum era Castro pentru Cuba...

Colectie

adixor

01 Apr 2010, 20:13

mda.. nu mi-am gasit pe cine sa pacalesc, si nici ora potrivita. poate daca era mai dimineata cand inca nu aflaserati ca e 1 .. la munca a mers smecheria asta.

fixpix

01 Apr 2010, 20:22

Lasa, a fost buna. Cit pe ce sa pic in ea.

chrislove

01 Apr 2010, 22:29

eu am picat in ea. am citit la pranz in metrou de pe tel. mobil, si nu aveam cum sa raspund:"imi pare rau de ei, dar totusi prea au preturi piperate. poate asa se explica si falimetul." :))
oricum, eram suparata ca am fost "pacalita" la propriu de cei de la ratb, de care nu stiam nimic ca sunt in greva si am asteptat la autobuz ca fraiera o gramada.
asa ca ma gandeam: uice ce zi fatidica, a picat si DWO.....

Ioana

01 Apr 2010, 22:30

:lol: ha, ce bine ca nu-i decat o pacaleala!

haretel

01 Apr 2010, 23:18

Eu chiar am googleuit subiectu asta :D

Puf

03 Apr 2010, 00:58

eu am primit un mesaj de la o prietena care imi spunea ca nu ma credea in stare de o asemenea marsavie ca nu credea ca sunt in stare sa spun asemenea lucruri despre ea...de-astea - urat - e prietena care iese cu mine in parc cand o scot pe Ioana la plimbare...si chiar nu ma stiam cu musca pe caciula...ma gandeam ca e o confuzie de numere sau ceva :D
apoi mi-am dat seama ca e 1 :)))) dar destul de tarziu...suficient de tarziu sa mi se inmoaie genunchii :))))
dar asta cu Dow...uh! le intrece pe toate :))

Ioana

03 Apr 2010, 09:00

Bineinteles ca si eu am picat in plasa :D, dar, pana sa caut pe gooooooogle daca-i adevarat sau nu, am citit ce-a scris adixor, ca-i o pacaleala :lol:.

Post Reply

Return to “Discutii generale”