Daca nu avea grafica asa de nasola nu va mai pierdeam timpul si-l puneam direct in cosul de cumparaturi, dat fiind ca imi plac atit de mult jocurile lui Vlaada. Pe linga asta am citit destul de multe despre joc si m-am uitat la un rezumat video deosebit de competent, asa ca am vaga senzatie ca o sa ma coafeze. Cu toate astea ma scoate din minti ca n-au fost in stare sa tocmeasca un artist mai rasarit sa faca niste desene mai scientificofantastice. Cam asta a fost motivul care m-a tinut in loc sa iau si Through the Ages, dar pina la urma mi-am calcat pe nevoia artistica, l-am luat si nu am regretat nici o clipa. E un argument stupid, dar ma umple de multumire cind ma uit la un joc sexos, cum le fac cei de la DoW, FFG, Queen si altii. Nu stiu ce e in capul lui Zev, daca nu ar scoate jocuri atit de mortale, la cit investeste in artisti, ar fi de mult pe tusa. Sau o fi vina cehilor si au ei artist prieten cu mama lui Vlaada, cine stie...
Revenind, am o intrebare pentru cei care l-au jucat: cit de bun e jocul? Daca e meeh, atunci astept sa vad daca vreodata cineva o sa-l faca mai aratos, dar daca e tare-beton, atunci mi-ar parea rau sa scap un joc bun doar pentru ca sint eu fixist.
Hmmm?
Galaxy Trucker
- Indy
- Chief Meeple

Re: Galaxy Trucker
E un joc distractiv, dar nu mai mult. Mi-a placut faza in care iti construiesti nava, iti incinge creierul rau mai ales daca esti contra timp. Dar in rest nu mi s-a parut nimic spectaculos la el, e foarte light.
-
chrislove
da, nu e un joc complex. mie tocmai grafica mi s-a parut interesanta (recunosc sunt mai indulgenta cu grafica lui Vlaada).
din ce am prins eu de la un joc, o data ce reusesti sa inveti cum sa iti faci nava cat mai buna, restul e chestie de viteza in alegerea pieselor.
si daca ai nava strong, nu te mai atinge nimic si succesul e aproape garantat. eventual poate fi bataia intre jucatori cu nave aproximativ asemanatoare, si diferenta sa fie mica intre ei.
eu consider ca e un joc fun si o experienta interesanta pentru cateva jocuri (2-3, depinde de exigentele fiecaruia).
din ce am prins eu de la un joc, o data ce reusesti sa inveti cum sa iti faci nava cat mai buna, restul e chestie de viteza in alegerea pieselor.
si daca ai nava strong, nu te mai atinge nimic si succesul e aproape garantat. eventual poate fi bataia intre jucatori cu nave aproximativ asemanatoare, si diferenta sa fie mica intre ei.
eu consider ca e un joc fun si o experienta interesanta pentru cateva jocuri (2-3, depinde de exigentele fiecaruia).
-
bibicu
Am eu jocul. E un joc fun ! Multa interactiune intre jucatori care pt mine e f importanta.
Jocul are 2 faze: in faza 1 iti folosesti neuronul ca sa construiesti o nava cat mai solida, iar in faza 2 te relaxezi si te distrezi vazand cum nava ta e distrusa.
Jocul are 2 faze: in faza 1 iti folosesti neuronul ca sa construiesti o nava cat mai solida, iar in faza 2 te relaxezi si te distrezi vazand cum nava ta e distrusa.
- Indy
- Chief Meeple

bibicu wrote: in faza 2 te relaxezi si te distrezi vazand cum nava ta e distrusa.
-
fixpix
Mersi pentru pareri. Nu ati fost prea entuziasti
O sa astept sa-l joc in persoana ca sa decid mai departe.