Star Wars X-Wing / Armada

tipuri de jocuri, recomandari, aranjarea soldateilor in cutii, filme in care apar boardgames sau ORICE altceva va trece prin cap si e legat de boardgaming
Post Reply
cryo

Star Wars X-Wing / Armada

14 Dec 2015, 11:24

Salutare,

Eram curios daca lumea de pe-aici joaca X-Wing Miniatures si/sau Armada. Cel putin X-wing-ul a devenit un fenomen destul de raspandit la nivel mondial (am inteles ca ar fi cel mai bine vandut joc al celor de la FFG) avand campionate nationale in multe tari, plus world championships.

In Bucuresti am vazut ca exista deja un grup care se intalnesc periodic si joaca X-wing si Armada. In Iasi (de unde sunt eu) mai greu insa, nu stiu sa joace prea multi in afara de grupul meu de prieteni (pe care tot eu i-am initiat). E posibil sa fie si datorita costurilor destul de mari daca te bagi adanc in aceste jocuri (comparabile probabil cu WH40k ca si nivel de extensii si calitate a miniaturilor).

Asa ca daca mai exista ceva jucatori prin Iasi cel putin, let's hear it...

CristiQ
Wizard Meeple
Wizard Meeple
Custom Rank: The Big Kahuna

Re: Star Wars X-Wing / Armada

14 Dec 2015, 17:35

Nu sunt din Iasi, dar cand mai ajung prin Iasi, as dori f. mult sa joc un X-Wing, care, in Galati nu am cu cine sa-l joc si nici nu vad sa fie persoane din grupul meu interesate de a-l juca. De cand l-am cumparat, nu l-am jucat nici macar o data. :(
(poti vedea si in colectia mea ce anume am: 2x Core Game, 1x Millenium Falcon, 1x Slave I, 1x Dice set (extra), 1x FFG X-Wing Playmat)
My Board Games collection
My RPGs collection
“That is not dead which can eternal lie,
And with strange aeons even death may die.”

cryo

15 Dec 2015, 09:42

pai cand ai drum prin Iasi, da-mi un PM si vedem daca organizam o joaca pe undeva :)
Sau, daca ai drum mai des prin Bucuresti, uite aici adresa de FB a grupului de acolo, ei au in fiecare saptamana jocuri organizate, iar periodic chiar si turnee:
https://www.facebook.com/groups/425282664297188/

Baietii au venit inclusiv pana la Iasi in noiembrie cu ocazia Lex Comicon-ului, unde a fost si turneu de X-wing. A iesit chiar fain ;)

P.S. Buna pentru inceput colectia ta, poti face niste squad-uri ok de 100p de acolo, desi e putin debalansata in favoarea rebelilor (Millenium Falcon-ul cu Han Solo e un killing machine, in timp ce abilitatea lui Boba Fett pe Slave 1 e cam meh (Kath Scarlett e mai ok insa). Pentru a invata pe cineva jocul insa, e aproape perfecta.

CristiQ
Wizard Meeple
Wizard Meeple
Custom Rank: The Big Kahuna

15 Dec 2015, 19:27

Daca / cand ajung prin Bucuresti, intentionez sa joc alt ceva ce nu pot cu grupul meu din Galati, dar nu exclud X-Wing.
I-am vazut pe cei din Bucuresti la Lex Hobby Con, caci am fost si eu pe acolo; foarte frumos eventul!
Jocul l-am testat solo cu squad-uri de 100p, si am vazut cat de versatil este cu componentele pe care le am momentan; de aceea am si optat ptr. 2 jocuri de baza si 2 extensii cu nave mari (este suficient ptr. inceput, fara a face mari investitii).
My Board Games collection
My RPGs collection
“That is not dead which can eternal lie,
And with strange aeons even death may die.”

pilif
Wizard Meeple
Wizard Meeple

15 Dec 2015, 20:07

In Bucuresti se intalnesc in fiecare vineri la war games store pt x-wing si armada. Ii gasesti pe facebook. Au si turnamente pt x-wing si x-wing epic, cat si pentru armada.

cryo

16 Dec 2015, 10:09

merci, dar asta spusesem deja in postul initial, de ei stiu deja ;)

pilif
Wizard Meeple
Wizard Meeple

16 Dec 2015, 13:20

N-am stiut ca te referi la ei. Eu ma joc age of sigmar acolo vineri, si baietii cu x-wing ocupa toate mesele :)))

Post Reply

Return to “Discutii generale”