Ce magazine participa la Black Friday 2016?
- adelindumitru
- Super Moderator

Ce magazine participa la Black Friday 2016?
N-as baga mana in foc ca aici ar trebui sa fie subiectul, dar pare totusi ca s-ar incadra.
Ce magazine vor participa la Black Friday 2016, asadar? Ce surprize ne rezervati? Promotii substantiale? Noutati? Oferte de nerefuzat? Anuntati-va din timp potentialii clienti!
Ce magazine vor participa la Black Friday 2016, asadar? Ce surprize ne rezervati? Promotii substantiale? Noutati? Oferte de nerefuzat? Anuntati-va din timp potentialii clienti!
Last edited by adelindumitru on 26 Oct 2016, 15:09, edited 1 time in total.
- bogdanjovi
- Chief Meeple

-
Imago
- Administrator

Re: Ce magazine participa la Black Friday 2017?
Hahaha, cum de a putut gresi o cifra, incredibil, nu imi pot explica - cum in puii mei sa incurci 2016 cu 2017?bogdanjovi wrote:2017? Nu ai luat-o un pic înaintea vremurilor?
Oameni, fiti mai atenti, trimiteti mesaje de importanta cruciala si puteti induce in eroare multa lume. Va dati seama daca presedintele masonilor verifica acest mesaj si isi inchipuie ca urmatorul Black Friday va avea loc abia anul urmator, dupa care le comanda tuturor retailerilor sa nu avem Black Friday anul acesta? Va dati seamea de consecintele asupra economiei mondiale si asupra dezvoltarii economice a Chinei? Puneti sub lovitura o natiune de 1.3 miliarde de suflete doar pentru ca v-a fost lene sa verificati mesajul inainte de a da send? Va inchipuiti ce influenta asupra cursului dolarului vs pulii botswaneze (da, exista asa moneda) poate avea aceasta mica omisiune?
Revenind la subiect, din experienta anilor precedenti ar fi Lex care da reduceri substantiale.
- Miţã
- King Meeple

- Custom Rank: Zombie Killer
Mai nou la americani după Black Friday (care tine doar 1 xi) urmează pe 2 dec Cyber Monday si este dedicat magazinelor online această tine 3 zile și discounturile sunt asemănătoare cu cele de la noi 10- 45%.
Si mai avem si mizeria altex Black Friday tot anul unde discounturile nu există sunt doar buline mari roșii ce nu mai înseamnă nimic în ochii cumpărătorului.
Si mai avem si mizeria altex Black Friday tot anul unde discounturile nu există sunt doar buline mari roșii ce nu mai înseamnă nimic în ochii cumpărătorului.
-
DeeDee
- King Meeple

Ma innebuneste povestea asta cu black friday. Emag a inceput sa scumpeasca sistematic preturile in ultima vreme, ca sa aiba ce 'reduce' de black friday.
Nu mai cred in nici o poveste cu reduceri ale marilor retaileri. E nebunie in ziua respectiva pentru reduceri (reale) de ~ 10 lei, si sa nu pomenim de curieratele care 2 saptamani dupa nu mai functioneaza decent ca sunt hiper-aglomerati. Ca sa nu mai povestim ca anul asta am avut vreo 10 'black friday'-uri la altex/emag/si altele - cel de primavara, cel de pasti, cel de vara, etc etc.
Nu mai cred in nici o poveste cu reduceri ale marilor retaileri. E nebunie in ziua respectiva pentru reduceri (reale) de ~ 10 lei, si sa nu pomenim de curieratele care 2 saptamani dupa nu mai functioneaza decent ca sunt hiper-aglomerati. Ca sa nu mai povestim ca anul asta am avut vreo 10 'black friday'-uri la altex/emag/si altele - cel de primavara, cel de pasti, cel de vara, etc etc.
- adelindumitru
- Super Moderator

Re: Ce magazine participa la Black Friday 2016?
Ok am înlocuit 2017 cu 2016, sper că acum am prevenit sfârșitul lumii.
- bogdanjovi
- Chief Meeple

adelindumitru wrote:Ok am înlocuit 2017 cu 2016, sper că acum am prevenit sfârșitul lumii.
Acuma pot astepta si eu linistit raspunsurile, ca topicul se inflameaza (iar), dar magazinele nu zic inca nimic.
Cand ar trebui sa fie clasicul Black Friday, ca asa cum zic si ceilalti, anul asta au fost atat de multe ca nici nu mai stiu cand e de fapt perioada traditionala?
- adelindumitru
- Super Moderator

- demontear
- King Meeple

adelindumitru te rog sa incetezi cu dezinformarea asta in masa! Cum sa fie in weekend daca este Black FRIDAY? Lucrezi cumva la altex? 
Normal ar trebui sa fie in ultima vineri din noiembrie, dar mai nou e dupa cum vrea emagul. Tin minte ca anul trecut magazinele de board gamesuri au respectat ultima vineri din luna.
Normal ar trebui sa fie in ultima vineri din noiembrie, dar mai nou e dupa cum vrea emagul. Tin minte ca anul trecut magazinele de board gamesuri au respectat ultima vineri din luna.
- adelindumitru
- Super Moderator

- Daemian1981
- Wizard Meeple

Mai nou de vreo 10 ani adicaMiţã wrote:Mai nou la americani după Black Friday (care tine doar 1 xi) urmează pe 2 dec Cyber Monday...