People's Choice Top 100 Games of All Time - ediția a 2016
- Zmiq86
- Chief Meeple

People's Choice Top 100 Games of All Time - ediția a 2016
Salut tuturor,
Poate unii dintre voi deja stiu că a început Dice Tower People's Choice Top 100 Games of All Time - ediția a 2016. Pâna acum avem locuri 100-50 și pot să zic că sunt puțin uimit din câteva jocuri, care au un loc acolo. Se pare că oameni, care votează acolo nu vreau să încearcă mai mult jocuri noi și preferă cele care sunt mai ușor, drurează mai puțin și sunt dint designers și publishers mai renumiți. Știu că mai avem 5o de jocuri, dar dacă mă uit la ultimul an părerea a oamenilor a fost de asemenea și nu cred că vom vedea alt ceva. Dar ce credeți și voi?
Poate unii dintre voi deja stiu că a început Dice Tower People's Choice Top 100 Games of All Time - ediția a 2016. Pâna acum avem locuri 100-50 și pot să zic că sunt puțin uimit din câteva jocuri, care au un loc acolo. Se pare că oameni, care votează acolo nu vreau să încearcă mai mult jocuri noi și preferă cele care sunt mai ușor, drurează mai puțin și sunt dint designers și publishers mai renumiți. Știu că mai avem 5o de jocuri, dar dacă mă uit la ultimul an părerea a oamenilor a fost de asemenea și nu cred că vom vedea alt ceva. Dar ce credeți și voi?
- Corwin
- King Meeple

- Custom Rank: Terraformer
Re: People's Choice Top 100 Games of All Time - ediția a 201
Am vazut videourile, am si votat pe site pentru lista. Nu ma mira ca sunt jocuri mai cunoscute si in general putin mai vechi in top, poate in detrimentul unora mai grele, mai noi, cu distributie mai restransa, etc. Din cate am inteles au votat vreo 2000 de oameni, si nu poti conta pe toti ca joaca jocurile cele mai recente, sau pe faptul ca joaca sute de jocuri. E un concurs de popularitate, nu reflecta neaparat cat de bune* sunt jocurile.
*cat de "bun" e un joc e subiectiv oricum
Eu de exemplu abia am jucat Terraforming Mars saptamana trecuta, am apucat sa joc The Gallerist, La Granja, noul Through the Ages o singura data, n-am jucat deloc Orleans, Vinhos, Caverna, Dead of Winter, etc. Si astea sunt doar cateva dintre cele care cred ca ar putea fi mai sus in lista mea daca le-as mai rejuca, sau dimpotriva, care s-ar putea sa coboare dupa mai multe jocuri daca gasesc elemente care dezechilibreaza jocul, sau daca mi se par prea repetitive.
As discuta si specific despre anumite jocuri, dar cum pe dicetower n-au pus inca decat listele din primele 3 video-uri n-am rabdare acum sa ma reuit la ultimele doua sa scot lista completa. Astept sa fie totul la vedere pe site.
Cine stie cate noutati apar prin primele 50?
*cat de "bun" e un joc e subiectiv oricum
Eu de exemplu abia am jucat Terraforming Mars saptamana trecuta, am apucat sa joc The Gallerist, La Granja, noul Through the Ages o singura data, n-am jucat deloc Orleans, Vinhos, Caverna, Dead of Winter, etc. Si astea sunt doar cateva dintre cele care cred ca ar putea fi mai sus in lista mea daca le-as mai rejuca, sau dimpotriva, care s-ar putea sa coboare dupa mai multe jocuri daca gasesc elemente care dezechilibreaza jocul, sau daca mi se par prea repetitive.
As discuta si specific despre anumite jocuri, dar cum pe dicetower n-au pus inca decat listele din primele 3 video-uri n-am rabdare acum sa ma reuit la ultimele doua sa scot lista completa. Astept sa fie totul la vedere pe site.
- Corwin
- King Meeple

- Corwin
- King Meeple

Au aparut pe dicetower si listele pentru 70-61 si 60-51.
- Zmiq86
- Chief Meeple

Și tocmai am văzut că este o video pentru lucuri 41-30. 
- Corwin
- King Meeple

Yeap, si contine destul de multe clasice.
- BloodSerj
- Chief Meeple

eu sunt multumit ca Dead of winter e in top 10 
- Corwin
- King Meeple

Acum vreau si mai mult sa joc Dead of Winter! 
Sunt curious ce se va intampla la anul cu Pandemic Legacy, mai ales daca Season 2 apare tarziu.
Sunt curious ce se va intampla la anul cu Pandemic Legacy, mai ales daca Season 2 apare tarziu.
- Zmiq86
- Chief Meeple

Da ... locurile 10-1 sunt în regula și n-a fost un siurpriz. Dar nu știu de ce oameni îi plac foarte foarte mult Pandemic...
Despre Dead of Winter vă recomendez să încercați și Dad of Winter: The Long Night, e foarte bun
Despre Dead of Winter vă recomendez să încercați și Dad of Winter: The Long Night, e foarte bun
- Corwin
- King Meeple

E prevazut sa-l jucam la nationala, cu The Long Night cu tot. 
- 26octombrie
- King Meeple

- Custom Rank: Awesome Silly Bard
Si nationala cand e prevazuta?!Corwin wrote:E prevazut sa-l jucam la nationala, cu The Long Night cu tot.