daca tot am initiat un subiect pe tema asta, as mai avea o intrebare: cand te duci la pozele unui joc, poti (puteai
Board Game Geek, probleme tehnice?
- 26octombrie
- King Meeple

- Custom Rank: Awesome Silly Bard
Board Game Geek, probleme tehnice?
stie cineva de ce (si daca e de la mine, cum pot remedia) nu se mai poate selecta optiunea slideshow pentru pozele de pe bgg?
daca tot am initiat un subiect pe tema asta, as mai avea o intrebare: cand te duci la pozele unui joc, poti (puteai
) selecta slideshow si vedeai... slideshow, insa numai prima pagina de poze; daca erau mai multe pagini, urmatoarele imagini nu ti le mai incarca. exista o solutie si la asta?
- cristianf
- King Meeple

- rockerrullz
- Wizard Meeple

Re: Board Game Geek, probleme tehnice?
Mie nu mi-a mers nicioadata => Nu am cautat solutie sa remediez problema
- 26octombrie
- King Meeple

- DanielIndru
- King Meeple

- Custom Rank: Going Cardboard
- 26octombrie
- King Meeple

la cele mai multe pagini merge, acum am vazut ca sunt unele unde nu apare butonul, nu's de ce...
cum probleme care nu exista?
pai voi cand vreti sa vedeti poze cu componentele unui joc, daca nu exista un video review, cum faceti? mergeti dintr-o poza in alta, o mariti pe fiecare si tot asa?! 
acum, daca stau si ma gandesc mai bine, poate ca daca nu "slideshowuiam" atat nici n-aveam ditai camara de jocuri... poate asta e solutia la o problema si nu invers...
cum probleme care nu exista?
acum, daca stau si ma gandesc mai bine, poate ca daca nu "slideshowuiam" atat nici n-aveam ditai camara de jocuri... poate asta e solutia la o problema si nu invers...
-
razvstar
- Chief Meeple

Salut! Daca folosesti Chrome, poti instala extensia Hover Zoom care iti incarca o imagine cand faci hover cu pointer-ul mouse-ului pe acea imagine.
Pentru Firefox exista Thumbnail Zoom Plus.
Imi este putin cam peste mana sa pun link-urile (scriu de pe telefon).
- 26octombrie
- King Meeple

you're great, my friend!razvstar wrote:Salut! Daca folosesti Chrome, poti instala extensia Hover Zoom care iti incarca o imagine cand faci hover cu pointer-ul mouse-ului pe acea imagine.
-
razvstar
- Chief Meeple

- 26octombrie
- King Meeple

Din pacate Hover Zoom nu mai merge neam. De mult aveam probleme, imi facea zoom selectiv, cu toate ca setarile nu erau restrictive, acum nu mai vrea deloc. Nu stiu daca sa pun Hover Zoom Plus sau Imagus. Any advice?! Am Chrome
-
razvstar
- Chief Meeple

Eu am facut schimbarea la Imagus de ceva vreme si nu am probleme; tot Chrome folosesc.26octombrie wrote:Din pacate Hover Zoom nu mai merge neam. De mult aveam probleme, imi facea zoom selectiv, cu toate ca setarile nu erau restrictive, acum nu mai vrea deloc. Nu stiu daca sa pun Hover Zoom Plus sau Imagus. Any advice?! Am Chrome
- 26octombrie
- King Meeple

multumesc, din nou
l-am pus si eu intre timp si se misca bine. ideea de a putea vedea pozele de pe bgg fara sa fiu nevoita sa ma duc in pagina fiecareia e imbatatoare...
l-am pus si eu intre timp si se misca bine. ideea de a putea vedea pozele de pe bgg fara sa fiu nevoita sa ma duc in pagina fiecareia e imbatatoare...