Locuri cu board games - Bucuresti

tipuri de jocuri, recomandari, aranjarea soldateilor in cutii, filme in care apar boardgames sau ORICE altceva va trece prin cap si e legat de boardgaming
Post Reply
Cristysq8
Teen Meeple
Teen Meeple

Locuri cu board games - Bucuresti

24 Jun 2017, 15:10

Salut!

Pentru ca google-ul cam da informatii care nu sunt up-to-date, am ales sa apelez la adevaratii cunoscatori :mrgreen:

In Belgrad am intalnit un loc de boardgames foarte interesant: era un fel de showroom fara taxa de intrare, si puteai sa cumperi si ceva de baut sau de rontait daca aveai pofta. Ce mi-a placut foarte mult era ca te puteai duce singur si puteai sa intri in joc si cu alte grupuri, sau doua grupuri mai mici se puteau uni sa joace un joc de mai multi jucatori (cum e Avalon), spre deosebire de baruri si restaurante cu boardgames unde bonul se face pe masa si descurajeaza genul asta de interactiune.

Stie cineva un loc de genul asta in Bucuresti? Singurul care se apropia de locul ala era fostul showroom CBG de la unirii (care totusi avea taxa de intrare).

Side question: Ce alte locuri cu boardgames mai sunt prin Bucuresti in afara de Epic si Journey (cu jocuri de la CBG)? :ugeek:
"Everything that comes together falls apart." Just smile and be grateful that you lived through it. - John Green (Looking for Alaska)

Colectia mea
My wishlist

Haddeo
King Meeple
King Meeple

Re: Locuri cu board games - Bucuresti

24 Jun 2017, 15:20

Cristysq8 wrote:Side question: Ce alte locuri cu boardgames mai sunt prin Bucuresti in afara de Epic si Journey (cu jocuri de la CBG)? :ugeek:
Lente (Dionisie Lupu) si Aria (Dimitrie Onciul) mai sunt (pe care le stiu eu).
Pentru join de grupuri exista niste topicuri aici pentru intalniri unde poti sa postezi.
But what if they are creating the disaster within themselves?
Things are OK now but I never know when it's going to change.

BloodSerj
Chief Meeple
Chief Meeple

25 Jun 2017, 16:20

Ar mai fi si Snakes & Wizards :) - https://www.facebook.com/SnakesandWizards/

Cristysq8
Teen Meeple
Teen Meeple

16 Jul 2017, 15:22

Multumesc frumos pentru raspunsuri :D
"Everything that comes together falls apart." Just smile and be grateful that you lived through it. - John Green (Looking for Alaska)

Colectia mea
My wishlist

Post Reply

Return to “Discutii generale”