In rest eu am avut interactiuni si rezolvari la probleme foarte bune cu toate magazinele specializate de la care am cumparat. Mi s-au returnat banii, mi-au primit jocurile cu probleme inapoi pe cheltuiala lor cu transportul (cand puteau sa ma trimita la publisher), mi s-a facut schimb la joc, mi s-au dat cupoane de reduceri etc.
O data ce un magazin se mareste da de problema personalului si dupa cum stim asta e o problema generala in Romania si eu sunt intelegator. Ceea ce nu suport e cand si ownerul/managerul te ia la misto... cea ce nu cred ca e cazul la vreun magazin de profil, pentru ca majoritatea sunt pasionati de fenomen.
Inteleg ca si clientii trebuie sa faca front comun atunci cand sunt probleme si poate o sa vina vremea cand si eu o sa am o problema nasoala cu un magazin dar cred ca Lex a inteles ideea si nu cred ca e nevoie de torte iar in general eu am observat doar deschidere catre rezolvarea problemelor la magazinele de profil.
Mai trebuie si sa realizam ca marginea de profit a acestor magazine e slim rau si ca se pot duce belly up foarte rapid si cred ca toti avem de pierdut.