Comenzi jocuri Germania

tipuri de jocuri, recomandari, aranjarea soldateilor in cutii, filme in care apar boardgames sau ORICE altceva va trece prin cap si e legat de boardgaming
Locked
imba
King Meeple
King Meeple

Comenzi jocuri Germania

28 Nov 2010, 02:07

Salut,

Se intampla ca de sarbatori sa am un prieten care va tranzita cu masina minunata tara a Germaniei. Cel mai probabil ruta va fi undeva pe traseul Munchen - Frankfurt - Dusseldorf/Essen. Am vorbit cu el sa imi aduca deja niste jocuri si vroiam sa va intreb daca vreti si voi ceva. O sa plece pe 26 decembrie si se intoarce pe 5-6 ianuarie si mi-a zis ca ar fi dispus sa ia mai multe jocuri si pentru alti doritori daca ar exista. A mai zis ca acest serviciu ar fi un 10% din valoarea jocului ca sa isi acopere cateva sucuri si niste sandvisuri.

Eu deocamdata m-am uitat ce magazine sunt pe traseu si nu am identificat decat SpieleNet si SpielGilde.

Daca mai stiti altele sau daca vreti ceva in mod special, dati de stire si punem la cale cumva.

adixor

Re: Comenzi jocuri Germania

28 Nov 2010, 12:29

Acest thread se inchide aici. Nu se sterge, se inchide doar. Cateva puncte interesante care pot explica decizia:

1. desi nu am specificat pana acum si am tolerat discutille pe aceasta tema, nu agreez ideea de a comanda jocuri "din afara" si de a face asta mai ales public pe un forum care incearca sa incurajeze piata de boardgameuri din romania (oricine le-ar vinde).

2. Ideea de comision 10% nu suna deloc bine si nu o pot accepta pe forum (si nici macar ca posibil doritor)

3. oricine este liber sa comande de oriunde dar recomand tuturor ca

a) sa caute inainte daca nu exista jocul in romania (apropos si de un thread de pe forumul computergames unde cineva voia sa-si comande din afara cleopatra si ticket to ride... ca si cum nu ar fi plina piata la noi de ele ..)
b) sa o faca in privat, nu public.

As aprecia daca ati intelege cele spuse de mine mai sus si faptul ca nu o sa ne dezvoltam niciodata ca si piata de boardgames daca nu urmam regulile acestea (care mi se par) de bun simt.

Locked

Return to “Discutii generale”