Nu stiu ce o fi pe finalul acesta de luna, dar parca suntem prea "jumpy"
Ca si simplu participant si user al acestui forum va rog pe cei care ati inceput aceasta actiune sa o continuati.

Ca user mi-am spus parerea. Ca si administrator, am datoria de a ma asigura ca regulile forumului se respecta si totul decurge intr-o atmosfera de respect. Pana acum, totul a fost in ordine - am convigerea ca vom continua pe aceeasi linie. Cum Mihai si-a facut pozitia clara, prefer sa continuam cu proiectul si sa lasam discutiile pe tema achizitiilor de la X sau Y in spate. Cel putin pana in momentul in care vom avea prima comanda de facutmihai wrote:Las la latitudinea administratorilor de pe acest forum sa spuna daca trebuie sa ma retrag sau pot continua proiectul.

Nu mai misca nici musca.Chuckila wrote:Va rog frumos sa incetam aici cu aceasta discutie. Orice post care va continua flame-ul si nu va fi EXCLUSIV despre proiect in sens constructiv va fi sters.
Tasurinchi a lamurit ce a vrut sa spuna, Mihai si-a facut cunoscuta pozitia oficiala, Nuk3r si-a cerut scuze ... Continuam cu topicul original sau stergem orice este pe langa.