[closed - replaced] Lord of the Boards

tipuri de jocuri, recomandari, aranjarea soldateilor in cutii, filme in care apar boardgames sau ORICE altceva va trece prin cap si e legat de boardgaming
Locked
Chuckila
King Meeple
King Meeple

Re: Lord of the Boards

27 Jan 2011, 12:34

Mihai, stai linistit. Atat timp cat "propunerea" de a cumpara de la Taraba nu a venit de la tine, nu inteleg de ce se vorbesre despre "suspiciuni" si alte asemenea chestii.

Nu stiu ce o fi pe finalul acesta de luna, dar parca suntem prea "jumpy" :D. Take it easy guys, este un proiect al nostru pentru comunitate si asa va ramane. Daca unii vor cadoul de la X, Y sau Z, de acolo il vom lua. Pentru moment mai avem multe detalii de stabilit, liste de facut si pentru toti cei care s-au angajat in acest proiect ca si simpli useri ai acestui forum, va multumim!

Ca si simplu participant si user al acestui forum va rog pe cei care ati inceput aceasta actiune sa o continuati.

nuk3r

27 Jan 2011, 12:37

@adixor, asta era si ideea mea. Sa nu facem o greseala si sa incepem cu stangul. Toata stima pentru cei care se implica si isi consuma din timpul lor pentru aceasta initiativa admirabila, pe care nu as vrea sa o vad ca o afacere personala a cuiva. Repet, sunt convins ca Mihai nu are nicio vina aici, totul fiind din pasiune si Tasurichi a vorbit in nume propriu cand a zis "ca sa se cumpere direct de la sursa". Imi cer scuze daca v-am suparat cu observatiile mele, eu nu o sa mai scriu alte lucruri legate de acest subiect, in afara calitatii de participant deoarece stiu cat de dezarmant este sa incerci faci ceva si sa vina un "sufla-n ciorba" sa iti strice munca. Felicitari inca o data pentru initiativa si spor la treaba.

mihai
Special Meeple
Special Meeple

27 Jan 2011, 12:39

@Chuckila - eu as continua cu placere acest proiect, dupa cum am spus, m-am alaturat proiectuluic ca pasionat de jocuri si ca cineva caruia i-a placut f mult ideea.

Dar decat sa fie suspiciuni tot timpul, dupa cum a zis nuk3r nerostitie de altii, mai bine las locul altcuiva.

Las la latitudinea administratorilor de pe acest forum sa spuna daca trebuie sa ma retrag sau pot continua proiectul.

Chuckila
King Meeple
King Meeple

27 Jan 2011, 12:48

mihai wrote:Las la latitudinea administratorilor de pe acest forum sa spuna daca trebuie sa ma retrag sau pot continua proiectul.
Ca user mi-am spus parerea. Ca si administrator, am datoria de a ma asigura ca regulile forumului se respecta si totul decurge intr-o atmosfera de respect. Pana acum, totul a fost in ordine - am convigerea ca vom continua pe aceeasi linie. Cum Mihai si-a facut pozitia clara, prefer sa continuam cu proiectul si sa lasam discutiile pe tema achizitiilor de la X sau Y in spate. Cel putin pana in momentul in care vom avea prima comanda de facut :)

Deci eu zic asa: cei 4 muschetari, va rog sa continuati ce ati inceput si sa faceti din aceasta actiune un succes rasunator, sa avem anul viitor 80 participanti.

Multa bafta!

adixor

27 Jan 2011, 12:49

parerea mea e ca am clarificat asta si e alegerea fiecaruia daca vrea sa participe sau nu in acest proiect, in conditiile echipei anuntate si a regulilor neanuntate inca.

eu nu am nimic impotriva si imi place structura de pana acum cat sa nu vreau sa se schimbe. Mihai, vreau sa ramai. Si vreau sa te asiguri ca din punctul meu de vedere ca user (nu ca admin, ca si-asa imi place din ce in ce mai putin sa fiu admin, cred ca vreau sa redevin user) nu as avea nici o problema daca toate jocurile ar fi cumparate de la tine, presupunand ca ai preturi bune, sau toate de la reginasinebunul, redgoblin sau orice alta firma considera organizatorii ca merita sa fie implicata, la fiecare cadou in parte.

mihai
Special Meeple
Special Meeple

27 Jan 2011, 12:51

@ adixor si chuckila - multumesc pentru votul de incredere, o sa continuam in formula actuala.

in this case, back to work!

renu', out!:)

tasurinchi
King Meeple
King Meeple

27 Jan 2011, 13:28

In primul rand tin sa mentionez ca nu am niciun fel de legatura de nicio natura cu Mihai sau cu Taraba (in afara de faptul ca suntem amandoi membri ai forumului si ai comitetului de organizare). Singurul motiv pentru care am spus ce-am spus a fost pentru ca mi se pare mai simplu ca in anumite situatii sa luam de la Taraba avand in vedere ca este si Mihai implicat in organizare si banii ar ajunge astfel direct la sursa in loc sa mai facem o tranzactie in plus. De altfel daca cititi bine ce am scris o sa observati ca nu am spus ca o sa luam jocuri doar de la Taraba...

Va reamintesc ca de fiecare data cadoul va fi ales de 3-4 persoane diferite iar apoi se va hotari si sursa in functie de diverse criterii - costuri, locatia de expediere, preferintele sarbatoritului etc.

pfinix

27 Jan 2011, 13:29

@mihai: insist foarte tare sa nu te retragi! consider ca e o prostie sa iei in seama comentariile unei singure persoane care nici macar nu a citit cu atentie ce scria acolo. vreau sa fie clar pt toata lumea ca persoanele care se ocupa de acest proiect o fac din pasiune fata de boardgame(ing) si e foarte urat sa incepeti sa aruncati astfel de acuzatii nefondate. te asigur ca noi nu am interpretat dorinta ta de a participa la organizare in acest fel si nu vom face discriminare in alegerea organizatorilor din cauza ca unii dintre noi au magazin.

@nuker: in primul rand te rog inca o data sa citesti cu atentie data viitoare cand vrei sa reclami ceva. ceea ce ai zis tu e fals si provoci valuri de suparare degeaba. nu am zis nicaieri ca vom lua jocuri exclusiv de le Taraba, ci doar ca o sa luam si de acolo. citatul asta: "o sa luam probabil jocuri de la Taraba" trebuie luat ca atare, scrie "jocuri" si nu "jocurile", deci nu baga cuvinte neadevarate in gurile noastre. momentan cunosc 5 site-uri de jocuri din Romania si cele mai importante criterii dupa care ne vom hotara de unde sa luam fiecare joc vor fi disponibilitatea si pretul, doar daca nu sunt disponibile in la nici un magazin din tara vom comanda din afara. nu va exista nici un fel de favoritism bazat pe alte criterii decat cele de mai sus. daca cei care au magazine vor sa participe prin oferte speciale, toti au acest drept si noi vom lua in considerare aceste oferte. vreau sa fie clar pt toata lumea ca ideea acestei actiuni este sa ne apropiem ca si comunitate, facand un gest frumos unii pt altii, si nu este in nici un caz o actiune de marketing! de aceea suntem 4 organizatori (momentan) pt ca sa nu existe discutii ca hotaraste unul singur cum are el chef.

Later edit: nuker, in timp ce scriam am vazut ca ti-ai cerut scuze, deci imi cer si eu scuze pt tonul putin iritat de mai sus :)

Chuckila
King Meeple
King Meeple

27 Jan 2011, 13:39

Va rog frumos sa incetam aici cu aceasta discutie. Orice post care va continua flame-ul si nu va fi EXCLUSIV despre proiect in sens constructiv va fi sters.

Tasurinchi a lamurit ce a vrut sa spuna, Mihai si-a facut cunoscuta pozitia oficiala, Nuk3r si-a cerut scuze ... Continuam cu topicul original sau stergem orice este pe langa.

nuk3r

27 Jan 2011, 14:46

Chuckila wrote:Va rog frumos sa incetam aici cu aceasta discutie. Orice post care va continua flame-ul si nu va fi EXCLUSIV despre proiect in sens constructiv va fi sters.

Tasurinchi a lamurit ce a vrut sa spuna, Mihai si-a facut cunoscuta pozitia oficiala, Nuk3r si-a cerut scuze ... Continuam cu topicul original sau stergem orice este pe langa.
Nu mai misca nici musca.
Apropo, Intru si eu in CAR-ul Bogdanpocol, ca doar nu am facut valuri gratuit fara ca macar sa fiu partas.

DanielIndru
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: Going Cardboard

31 Jan 2011, 22:21

Vreau si eu sa particip la marea incoronare cu boards a lorzilor. :)

tasurinchi
King Meeple
King Meeple

31 Jan 2011, 22:23

Daca totul decurge cum trebuie maine o sa facem anuntul oficial si o sa inceapa si inscrierile :)

mihai
Special Meeple
Special Meeple

01 Feb 2011, 00:01

coming soon, on a forum near you!;)

pfinix

01 Feb 2011, 00:44

any minute now :D
kidding, nu e graba :p

adixor

01 Feb 2011, 16:10

s-a anuntat noul regulament, inchid acest topic.

Detalii: http://forumboardgames.ro/viewtopic.php?f=61&t=936

Locked

Return to “Discutii generale”