Jocuri noi 2011
- VickdaReaper
- Super Moderator

Re: Jocuri noi 2011
In principiu, Goa o sa fie gata pentru la Essen. Din cate tin minte, cu ceva modificari fata de varianta initiala...
- DanielIndru
- King Meeple

- Custom Rank: Going Cardboard
Jocul a devenit disponibil in Europa de vest, probabil poate fi adus la comanda si la noi.VickdaReaper wrote:Pentru cunoscatori si pentru fani, desi as putea sa intru intr-o sumedenie de, detalii, am sa postez doar un nume si o poza. Restul ramane la indemana cautarii voastre...
Ikusa
Pretul insa va fi maricel, daca ar fi sa ghicesc as zice 250+ RON.
- imba
- King Meeple

@djdano MSRP $80.00. 1$ = 3,0012 RON cf BNR. Asa ca 250 RON ar fi cam pe acolo. Parerea lor. In alta ordine de idei, s-a anuntat oficial dupa multi ani de development:
Mai multe detalii aici.

- from http://www.boardgamegeek.com/image/965791
BLOOOOOOD BOWL - Team Manager
Mai multe detalii aici.
- VickdaReaper
- Super Moderator

Sper ca stiti ca si Dominant Species, spre exemplu, este cotat la 79.00$. Si nu e chiar pe la 250 RON...imba wrote:@djdano MSRP $80.00. 1$ = 3,0012 RON cf BNR. Asa ca 250 RON ar fi cam pe acolo. Parerea lor.
- DanielIndru
- King Meeple

Eu am vazut pretul in EUR intr-un magazin online si apoi am adaugat un oarecare procent.
Nu m-as hazarda sa iau MSRP in USD si apoi sa-l transform in RON, cu totii stim ca USA e... pe alta planeta din punct de vedere al preturilor.
Nu m-as hazarda sa iau MSRP in USD si apoi sa-l transform in RON, cu totii stim ca USA e... pe alta planeta din punct de vedere al preturilor.
-
pfinix
Stie cineva ceva despre extensia de la Dice Town? Am vazut ceva pe BGG dar nu mi-e foarte clar ce are in plus, daca a aparut etc..
Ms.
Ms.
- mihai
- Special Meeple

- tasurinchi
- King Meeple

VickdaReaper wrote:Sper ca stiti ca si Dominant Species, spre exemplu, este cotat la 79.00$. Si nu e chiar pe la 250 RON...imba wrote:@djdano MSRP $80.00. 1$ = 3,0012 RON cf BNR. Asa ca 250 RON ar fi cam pe acolo. Parerea lor.
Cred ca e o problema de distributie la mijloc, capitol la care am impresia ca GMT stau mai prost in Europa fiindca toate jocurile lor au preturi cam mari dincoace de ocean spre deosebire de un Zman sau Rio Grande. Sau or fi tinand mai mult la pret, avand in vedere ca editeaza jocurile in tiraje destul de reduse...
- VickdaReaper
- Super Moderator

FFG o sa lanseze o a doua editie a jocului A Game of Thrones, care era Out of Print de ceva vreme. Vestile cele bune sunt ca jocul va veni cu grafica noua la toate nivelurile si va avea si cateva lucruri in plus fata de jocul initial (i.e. elemente din cele doua extensii: porturile, masinile de asediu, cartile de Wildlings, garnizoanele, dar si cateva alte inovatii, cum ar fi cartile numite Tides of Battle). Dar ca sa nu intru in mai multe detalii, pe care le puteti gasi aici, o sa va dau cateva poze ca sa va delectati organele vizuale cu ele... 
- VickdaReaper
- Super Moderator

Spuneam acestea in chiar primul mesaj din aceasta discutie. Ei, se pare ca extensia va fi disponibila destul de curand, daca ar fi sa ma iau dupa site-ul Matagot. Mai precis, extensia va fi disponibila la targul de la Essen din acest an, de care ne mai despart doar 3 luni de zile.VickdaReaper wrote:Se vorbeste despre aparitia unei expansiuni pentru Cyclades, care sa ne aduca un nou zeu Hades (Pluton) si necropolele sale, precum si noi creaturi mitologice (Cerberus printre ele) si eroi (asemanatori creturilor, dar care trebuiesc platiti tura de tura). In plus, se presupune ca va exista o noua modalitate de a construi o metropola.
Dar nimic nu este concret inca...
- DanielIndru
- King Meeple

Pun poza mare sa se vada bine toate detaliile, ca tare bine sunt facute; lansarea va fi la Essen:

- VickdaReaper
- Super Moderator

A aparut regulamentul pentru Ninja: Legend of the Scorpion Clan, pe care il puteti lectura aici
Altfel, Fantasy Flight Games a anuntat lansarea unei noi extensii pentru jocul Battles of Westeros, care se intituleaza Brotherhood Without Banners.
Altfel, Fantasy Flight Games a anuntat lansarea unei noi extensii pentru jocul Battles of Westeros, care se intituleaza Brotherhood Without Banners.
- ProfessorChaos
- King Meeple

- Custom Rank: Miniature Painter
O sa apara
Fortune and Glory: The Cliffhanger Game http://www.flyingfrog.net/fortuneandglo ... about.html http://www.boardgamegeek.com/boardgame/ ... anger-game
Fortune and Glory: The Cliffhanger Game http://www.flyingfrog.net/fortuneandglo ... about.html http://www.boardgamegeek.com/boardgame/ ... anger-game
- VickdaReaper
- Super Moderator

Poate te lamureste Tom Vasel ce si cum...pfinix wrote:Stie cineva ceva despre extensia de la Dice Town? Am vazut ceva pe BGG dar nu mi-e foarte clar ce are in plus, daca a aparut etc..
Ms.
- DanielIndru
- King Meeple

Zice-se ca Nexus Games e pe cale sa dispara si isi lichideaza stocurile...djdano wrote:Hai sa pun asta tot aici, ca tine de 2011: cica prin octombrie se va retipari War of the Ring. O veste buna pentru cei care si-l doresc dar, fiind OOP de ceva vreme, nu au prea multe sanse sa-l gaseasca.
Asta inseamna ca un reprint jocului iese din discutie.
- DanielIndru
- King Meeple

Un nou joc marca Stefan Feld va fi lansat la Essen in toamna - Trajan. Deocamdata se stiu foarte putine lucruri despre el.
- imba
- King Meeple

Astept ca FFG sa imi dea si un tricou cu care sa vin la intalniri.
In alta ordine de idei, avem o avalansa de reguli: Elder Sign, Gears of War, Dungeon Run si Fortune & Glory.
Acuma, daca vrea cineva sa militeze pentru tricoul meu alaturi de mine, va astept. Spor la lecturat!
In alta ordine de idei, avem o avalansa de reguli: Elder Sign, Gears of War, Dungeon Run si Fortune & Glory.
Acuma, daca vrea cineva sa militeze pentru tricoul meu alaturi de mine, va astept. Spor la lecturat!
- DanielIndru
- King Meeple

Avem o coperta:djdano wrote:Un nou joc marca Stefan Feld va fi lansat la Essen in toamna - Trajan. Deocamdata se stiu foarte putine lucruri despre el.

Jocul a strans cei 21.000 USD necesari primei tipariri in numai 2 zile!!djdano wrote:Am fost pesimist si-mi cer iertare. Jocul a strans deja 14.000 USD in mai putin de 2 zile. E absolut incredibil si asta arata cata "foame" de acest joc s-a adunat in comunitate din partea celor care nu au reusit sa-l savureze din cauza graficii si cat de apreciata e initiativa si noua grafica.djdano wrote:Daca proiectul de pe Kickstarter reuseste sa adune fonduri, Glory to Rome va fi republicat drept "Black Box Edition" cu o noua grafica, un nou set de reguli care se va adauga celui original si o cutie mult mai buna decat plasticul editiilor anterioare.
Proiectul mi se pare foarte ambitios din punct de vedere financiar, cei 21.000 USD trebuie stransi in 22 zile.
Sunt curios cati bani se strang pana in data de 22.08 si... ce se va face cu ei.
- mihai
- Special Meeple

sa speram ca de suma ce depaseste valoarea initiala se vor printa mai multe bucati din joc...sau alt joc "remastered":)
- suf
- King Meeple

In principiu banii dati acolo sunt pentru a primi jocul (un fel de garantie ca il cumperi, de unde si termenul pledge), scopul fiind sa se acopere costurile de productie si/sau sa aiba garantia ca jocul se va vinde.djdano wrote:Jocul a strans cei 21.000 USD necesari primei tipariri in numai 2 zile!!
Sunt curios cati bani se strang pana in data de 22.08 si... ce se va face cu ei.