Se poate vorbi si in limba Draconic (din Dungeons & Dragons)? Eu ma voi inscrie in Ghilda doar daca vom avea voie sa vorbim in aceasta limba.Chuckila wrote:Ghildele sunt facute tocmai pentru aceasta regionalizare. Sa poata povesti fiecare pasare pe limba ei. Nu vad nici un motiv pentru care am vorbi in engleza. Eu unul sigur nu o voi face.
Romanian Guild pe BoardGameGeek
-
criss
Re: Romanian Guild pe BoardGameGeek
- deeug
- King Meeple

- Custom Rank: Game Explorer
hai ca sunt si eu ghildar 
offtopic:
Si intreb si io ca ultimul fraier: cum fac sa se activeze linkul catre jocurile mele cand se da click pe semnatura?adica fara sa mai fie afisat linkul....
offtopic:
Si intreb si io ca ultimul fraier: cum fac sa se activeze linkul catre jocurile mele cand se da click pe semnatura?adica fara sa mai fie afisat linkul....
- suf
- King Meeple

Scrii 
Code: Select all
[url=http://adresaURL]text care sa apara[\url]-
Ioan76
Cind se rezolva ... sau se vrea rezolvata ... sunt aici !!djdano wrote:Si nimic in Timisoara.ciocanul wrote:M-am inscris. Vad ca deja sunt si evenimente in calendar.![]()
Trebuie sa rezolvam cumva problema asta... si repede.
- CostyBGB
- Special Meeple

Am pus pe pagina de Guilda ceva poze de la intalnirea BGB 24 si de la intalnirea Boardgames Oradea 2/2011. In plus, am inceput si un topic despre locatiile de joaca pe unde ne petrecem timpul.
Va astept si pe voi sa strangem cat mai multe locatii, sa afle lumea unde se poate juca.
Va astept si pe voi sa strangem cat mai multe locatii, sa afle lumea unde se poate juca.
- suf
- King Meeple

Era timpul sa se mai intample ceva pe guild. E mare agitatie acolo 
- CostyBGB
- Special Meeple