In plus, atasez si urmatorul link, unde puteti vedea cum arata trofeele acordate in anii trecuti castigatorilor. Din punctul meu de vedere, sunt mai tari decat un amarat de titlu Spiel des Jahres pe care poti sa-l pui pe cutie...
Spiel des Jahres 2011
- VickdaReaper
- Super Moderator

Re: Spiel des Jahres 2011
Yo! zic ca este un castigator meritat, desi as fi preferat Dominant Species. Totusi, ma mira cum de premiul nu a fost luat de Vinhos...
Merita felicitati portughezii pentru ca nu au fost prea patrioti.
In plus, atasez si urmatorul link, unde puteti vedea cum arata trofeele acordate in anii trecuti castigatorilor. Din punctul meu de vedere, sunt mai tari decat un amarat de titlu Spiel des Jahres pe care poti sa-l pui pe cutie...
- DanielIndru
- King Meeple

- Custom Rank: Going Cardboard
WOW! Trebuie sa fie foarte flatant pentru producatorii jocurilor sa primeasca in fiecare an un trofeu personalizat pentru jocul castigator.
Asta denota STIL si apreciere din partea celor care decerneaza trofeul, ceea ce cred ca germanilor le cam lipseste. Daca ar fi sa fac o comparatie, as zice ca SPIEL DES JAHRES a devenit un soi de automatism, un "hai s-o facem si pe asta si s-o taiem de pe lista". Si cu atat mai putin tinde acest titlu sa ramana pentru mine un punct de reper, din pacate.
Asta denota STIL si apreciere din partea celor care decerneaza trofeul, ceea ce cred ca germanilor le cam lipseste. Daca ar fi sa fac o comparatie, as zice ca SPIEL DES JAHRES a devenit un soi de automatism, un "hai s-o facem si pe asta si s-o taiem de pe lista". Si cu atat mai putin tinde acest titlu sa ramana pentru mine un punct de reper, din pacate.
-
m4r1us
Apropo de Troyes. Ieri l-am cumparat si am si tras un joc repede. E un joc surprinzator si usor de invatat. Daca cineva are inca dubii despre cum merge, aici este o prezentare care ar trebui sa clarifice tot