comenzi pe www.coolstuffinc.com
- imba
- King Meeple

Re: comenzi pe www.coolstuffinc.com
Daca acum m-am apucat sa citesc din urma...
Am zis sa impartasesc informatia.
- tasurinchi
- King Meeple

Ti-a venit prin curier? Nu prin posta?imba wrote:Eu am luat ultimele de pe cosimshop.de si in principal tot asa, ce nu se gaseste la noi. Din ce am vorbit cu ei au fost extrem de prompti si de saritori. iar despre transport, a jucat DHL-ul ceva fotbal cu pachetul, dar erau atat de multi pufuleti de polistiren inca nu s-a intamplat absolut nimic cu jocurile. L-au pus la posta joi la pranz, iar marti la pranz era curierul la usa.
- imba
- King Meeple

- suf
- King Meeple

imba, cum sunt costurile de livrare la cosimshop.de? Vad acolo titluri rare.
- imba
- King Meeple

Au ei o sectiune noua de international shipping, dar daca nu ma inseala memoria sub 100 Euro = 15 Euro flat, peste 100 Euro = 10 Euro flat. Flat = orice vrei de valoarea aia platesti fix. Au si vreo 3% reducere pentru transfer bancar.
Last edited by imba on 22 Nov 2010, 19:29, edited 1 time in total.
- suf
- King Meeple

Veeery tempting. Nu stiu cat ma pot abtine pana sa fac o comanda, mai ales ca am facut rost de ceva fonduri.
Imba, vad ca ti-a placut Gosu. Cum ti se pare ca si complexitate Gosu in comparatie cu RFtG. Mie-mi plac jocurile mai grele; RFtG imi place ca merge repede, dar nu prea se inghesuie lumea la el ca e un picutz mai greu de invatat.
Imba, vad ca ti-a placut Gosu. Cum ti se pare ca si complexitate Gosu in comparatie cu RFtG. Mie-mi plac jocurile mai grele; RFtG imi place ca merge repede, dar nu prea se inghesuie lumea la el ca e un picutz mai greu de invatat.
- imba
- King Meeple

Gosu este un fel de RftG on steroids. Este greu daca nu ai nitel hand management sau nitica strategie. Ca grafica si modalitate de joc mi se pare ca este ceva nou fata de RftG. Ca complexitate este ceva mai light, dar tot trebuie sa inveti cum sa iti dezvolti armata, ce abilitati au diversi goblini si care merg combinati mai bine. Dar fata de iconografia din RftG, este mult mai simplut. BGG zice 2,4 weight pentru Gosu si 2,9 pentru RftG.
Aici nu construiesti neaparat un motor de VP-uri/Military Power, ci mai degraba vezi cum pot abilitatile diferitilor goblini din armata ta sa interactioneze pentru a te ajuta cel mai bine (sa tragi carti, sa distrugi cartile altora, sa castigi prin metode alternative, etc.). Venind de la un om care a jucat vreo 100+ jocuri de RftG si niciodata MtG, mi s-a parut ceva foarte interesant.
Iar de inghesuit la el, grafica si regulile relativ simple fac ca sa fie un joc care este cerut in grupul meu cel putin. In fond, dupa cum zicea cineva, Go are doar 8 reguli, dar ca sa il "inveti" cum trebuie iti trebuie niste zeci de ani.
Aici nu construiesti neaparat un motor de VP-uri/Military Power, ci mai degraba vezi cum pot abilitatile diferitilor goblini din armata ta sa interactioneze pentru a te ajuta cel mai bine (sa tragi carti, sa distrugi cartile altora, sa castigi prin metode alternative, etc.). Venind de la un om care a jucat vreo 100+ jocuri de RftG si niciodata MtG, mi s-a parut ceva foarte interesant.
Iar de inghesuit la el, grafica si regulile relativ simple fac ca sa fie un joc care este cerut in grupul meu cel putin. In fond, dupa cum zicea cineva, Go are doar 8 reguli, dar ca sa il "inveti" cum trebuie iti trebuie niste zeci de ani.
- suf
- King Meeple