Review-uri comune

tipuri de jocuri, recomandari, aranjarea soldateilor in cutii, filme in care apar boardgames sau ORICE altceva va trece prin cap si e legat de boardgaming
VickdaReaper
Super Moderator
Super Moderator

Re: Review-uri comune

13 May 2010, 13:49

Despre ideea de a utiliza doar 14 cuvinte pentru fiecare rubrica nu pot sa comentez decat apeland la urmatorul superb anacolut:
Tache Farfuridi wrote:Din doua una, dati-mi voie: ori sa se revizuiasca, primesc! dar sa nu se schimbe nimica, ori sa nu se revizuiasca primesc! dar atunci sa se schimbe pe ici pe colo, si anume in punctele esentiale. Din aceasta diiema nu puteti iesi... Am zis!
:D :lol: :D
Pentru board games sunt fidel cum era Castro pentru Cuba...

Colectie

Ioana

13 May 2010, 14:30

Sunt pro idee, numai ca acest numar, 14, ma baga in dilema! De ce tocmai 14? (nu ca ar conta prea mult, sunt convinsa ca a fost primul care i-a venit in minte lui fixpix la vremea respectiva) :)

Da, m-am exprimat in prea putine cuvinte si vroiam sa scriu cat mai repede, de aceea posibilele inadvertente (desi cele 2 posturi nu se exclud unul pe celalalt). Repet, ideea unui numar restrans de cuvinte e buna, dar mi se pare cam rigida. Poate ar fi mai potrivit ceva de genul max. 20 cuvinte (cum a dat exemplu chrislove), sau "o fraza - de maxim un rand" (ca sa nu mai numere nimeni cuvintele).
chrislove wrote:nu e nimic ioana, noi fetele o sa scriem dublu: 28 de cuvinte.

Asta chiar mi-a placut :lol: :lol: , dar nu prea ar fi ok s-o aplicam, pentru ca suna a discriminare.. :(

Ok, destul, nici macar n-am scris mini-reviewul pt. Dominion.. E mai usor sa comentezi decat sa vii cu idei..

adixor

13 May 2010, 14:33

e ciudat si neasteptat 14. de-aia imi place asa tare :). sunt curios sa-ti citesc review-ul.

p.s. daca treaba cu 14 se dovedeste neplacuta, merg si eu pe ideea" un rand" (desi depinde de rezolutia ecranului celui ce scrie, dar sa nu ne blocam in detalii tehnice).

Post Reply

Return to “Discutii generale”