Video Review boardgames.ro Community

tipuri de jocuri, recomandari, aranjarea soldateilor in cutii, filme in care apar boardgames sau ORICE altceva va trece prin cap si e legat de boardgaming
MandrulDuce
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: Dungeon Master

Re: Video Review boardgames.ro Community

04 Jun 2010, 07:54

Formatul e foarte bun adixor. Eu tot pe ei i-am avut in gand. Au facut oar cateva review-uri dar sunt misto. Un pic cam lungi totusi... dar au multe info despre reguli, filmele sunt HD, sunt detaliate, poti vedea bine componentele, gameplay-ul, flow-ul.... pacat ca s-au lasat de meserie.
Intr-adevar, ai dreptate la partea cu review-ru. E bine sa fie cat mai original si sa vorbeasca de la el.
P.S. Eu o sa ma ocup de productie.

Never play cat and mouse games if you're a mouse.
Life, like all games, becomes fun when one realizes it's just a game!

badeamarius83

04 Jun 2010, 13:22

30 de minute e prea mult.
10 minute cred ca timpul ideal atat pentru realizator cat si pentru cel care il va vedea

1 pers sau maxim 2 e numarul ideal.
Ideea de a parcurge o runda mi se pare foarte buna. Iar pentru asta 2 persoane cam sunt necesare....

Nu ar trebui explicat tot regulamentul, ce face fiecare carte si partii de strategii.
Ar trebuie doar dezvaluit continutul jocului si modul de functionare al acestuia si faptul ca se parcurge o runda e indeajuns. Trebuie sa ramana si ceva ce descoperi singur...
Cel mai bun lucru este ca prezentarea este in romana. Neaparat la sfastit sa includa si o parere personala a realizatorului asupra jocului.

Eu zic sa incepeti cu ceva simplu ( sa zicem dixit...ca tot e in voga) vedem cum iese si urmatoarele pot avea imbunatatirii

adixor

04 Jun 2010, 14:24

cam asta e formatul intr-adevar. probabil o sa mai vorbim si duminica face2face sa vedem alte detalii dar cam asta e ideea per total.

adixor

19 Jul 2010, 00:19

dupa cum stiti am facut deja un review oarecum surpriza si pentru mine si pentru voi. Se pare ca lucrurile nu stau chiar cum credeam, lucru ce-l simteam de la un test de acum cateva luni...

in primul rand nu pot face reviewul daca mai e cineva cu mine, cred ca as avea nevoie de o oarecare perioada de obisnuire daca ar trebui sa-l fac cu altcineva si atunci oricum as avea o problema sa stea in camera altcineva in afara de noi (un fel de pitici pe creier).

L-am facut de 10 minute si se pare ca totusi e putin cam mult, mai ales ca e pentru Roma care e light (Runewars nu am cum sa-l prezint in 10 minute si sa se mai si inteleaga ceva). Inteleg ca 7 minute ar fi fost ok pentru Roma dar chiar simteam ca trebuie sa spun tot ce am zis.

Sincer eu as incerca si un review dual odata (sa-mi revin dupa asta) si vedem daca e ok sau nu. Poate facem la munte ceva adhoc, that would be nice :) Intrebarea e cine se baga? (trebuie sa aiba ceva abilitati de explicat structurat si sumarizat esentialul).

Nu prea merge parcurgerea unei runde in timpul respectiv pentru jocurile mai complexe pentru ca nu mai e timp de basics si fara ele degeaba se explica runda. In sfarsit, nu-mi dau seama, poate se poate totusi.

in legatura cu partea de productie, mai bine de atat nu am ce face, e singurul spatiu din casa unde am putut face asta, restul e scos din discutie, si fixpix are dreptate ca e cam alb si monoton layoutul. De asemenea nu pot folosi lustra (si am folosit niste aplici) pentru ca nu am comutator ci variator sau cum ii zice si fluctueaza enervant pt camera (nu e vizibil mereu cu ochiul liber). Oricum m-am lamurit ca o persoana e aproape suficient, se pierde doar timp la inceput cu aliniera camerei si verificarea field of view (sa nu arati ceva care nu intra in camera, sa nu iasa nu stiu ce de pe peretele din spate, etc) apoi nu mai e nevoie de nimic.

si ultiam chestie pe care o ziceam si in topicul respectiv, nu prea pot lucra in perspectiva (adica cate putin in mai multe zile). cand incep trebuie sa termin, altfel ma pierd pe drum. nu stiu, poate daca ar mai fi si altcineva ar fi altfel, nu-mi dau seama.

Si intrebarea finala: cine mai vrea sa faca si se simte in stare sa incerce (si are si conditiile necesare)?

Post Reply

Return to “Discutii generale”