Sondaj

tipuri de jocuri, recomandari, aranjarea soldateilor in cutii, filme in care apar boardgames sau ORICE altceva va trece prin cap si e legat de boardgaming
haretel

Re: Sondaj

21 Jul 2010, 13:39

heroes in retea n-ai jucat ? ce bine merge .... :)
nu sunt deloc antiboardgames, doar ca mi se pare muuuult prea 'epic' jocu' asta (1000 de tokeni, 1000 de figurine, ai nevoie de o masa de 5x5 si de juma de zi libera.....si de mult spatiu de depozitare) :D

a, si inca un ingredient: grup pasionat, cu mult timp liber si nervi de otel

n-as apuca sa-l joc niciodata :)
Last edited by haretel on 21 Jul 2010, 13:54, edited 1 time in total.

VickdaReaper
Super Moderator
Super Moderator

21 Jul 2010, 13:41

Heroes of Might & Magic 3 se poate juca si in multiplayer cu pana la 8 jucatori. Iar daca multiplayer va duce cu gandul la Internet, aflati (cei necunoscatori) k se poate juca si in hot seat, adica toti la acelasi calculator. :twisted: Splendid, nu?? :D
Pentru board games sunt fidel cum era Castro pentru Cuba...

Colectie

Ioana

21 Jul 2010, 13:47

Stiu ca nu esti anti boardgames (doar te cunosc :) ), numai ca replica ta cam asa suna :). N-am jucat Heroes nici in retea nici singura, dar nici nu ma tenteaza. Pentru mine jocurile pe PC sunt o pierdere de vreme..

Ai dreptate, Runewars nu e pentru toate gusturile, dar erau sanse mari sa-ti placa atata timp cat iti place Heroes; cineva care le-a jucat pe amandoua mi-a spus ca se aseamana.

Ioana

21 Jul 2010, 13:48

VickdaReaper wrote:se poate juca si in hot seat, adica toti la acelasi calculator
:lol: nici nu vreau sa ma gandesc ce iese..

haretel

21 Jul 2010, 13:52

iese super bine; ce mai jucam in tinerete ...

haretel

21 Jul 2010, 13:59

...si cu toate astea ma face foarte curios; ma resemnez cu gandul ca cel mai pbbil n-o sa termin niciodata un joc .... :ugeek:

sau il iau acum, astept sa creasca Ioana (fiica-mea), sa ies la pensie (pana atunci incerc sa ma menajez ca sa mai fiu fizic si psihic apt sa-l joc) si cine stie .... poate, poate :geek:
Last edited by haretel on 21 Jul 2010, 14:04, edited 1 time in total.

adixor

21 Jul 2010, 14:04

Ioana wrote: Pentru mine jocurile pe PC sunt o pierdere de vreme..
eh, nici chiar asa :)

Chuckila
King Meeple
King Meeple

21 Jul 2010, 14:18

And that's how we hijacked this thread. :D

adixor

21 Jul 2010, 14:26

da, corect. aham. (isi drege vocea). hai sa revenim ontopic.

si eu zic ca 2 jocuri sunt in general mai bune decat unul (macar daca o dai in bara cu unul ai sanse sa-ti placa al doilea :) ) dar jucand odata runewars parca.. .nu as putea sa nu-l recomand.

Chuckila
King Meeple
King Meeple

21 Jul 2010, 14:31

Glumind putin, de e sa-ti iei ceva, ia-ti Runewars si Cyclades/Agricolal; asa macar nu ai dubii unde s-au dus banii. Si ai parte si de mega-jocuri.

badeamarius83

21 Jul 2010, 20:42

daca ajuta cu ceva eu din acesta lista pe primul loc as pune Agricola.
Nu am jucat nici un joc in afara de StoneAge

bogdanpocol

22 Jul 2010, 12:36

Se pare ca agricola si cyclades conduc..... :D

haretel

22 Jul 2010, 12:47

iti dai seama ca nu e cea mai buna idee sa te iei dupa noi si ca trebuie sa iei ce i-ar placea grupului tau (ca tematica, mecanica, timp de invatat- jucat) ,nu ?

bogdanpocol

23 Jul 2010, 13:35

evident ca stiu... ideea e ca cei din grupul meu au jucat abea 2 joace(catan si puerto rico) nu cred ca au ei idee momentan ce le place si ce nu.... marsez pe un joc economic (puerto rico a prins) si inca ceva mai altfel...... ma gandeam la smallworld..... si unul dintre cele 2 care sunt pe primil loc cyclades sau agricola.... sincer eu as vrea sa joc si le havre dar daca toata lumea zice ca e mai complicat putin nu as vrea sa omor grupul cu el....asa ca pana la urma cred ca va fi smallworld si agricola sau cyclades....daca ma ajuta Doamne Doamne poate le iau toate 3 ca cyclades e un joc hibrid si nu prea cred ca seamana cu agricola.....adica are faza de lupte in plus fata de clasicele economice..... mai am timp pana duminica sa ma decid...

fixpix

23 Jul 2010, 17:59

In ideea ca nu ati jucat altceva in afara de Catan si Puerto Rico, eu as scoate rapid de pe lista urmatoarele jocuri: Agricola, Le Havre, Runewars. Sint jocuri complexe, mai bine nu risti sa-ti expui grupul la ele ca risti sa-i pierzi. Pina si Cyclades il recomand cu jumatate de gura, dar macar ala e un joc simplu.

Prioritate ar avea Stone Age si Small World, sint destul de simple si frumoase, mai ales primul.

Intre Jamaica si Pirate's Cove eu personal as alege Jamaica, daca ar fi sa iau unul. Nu l-am jucat, dar Pirate's Cove e chiar un joc de copii.

Endeavor si Cyclades, care sint jocuri foarte bune altfel, sint un pic mai avansate si necesita un pic mai multa implicare. Daca grupul tau e in zona de "hai sa ne distram si sa povestim la un board game", nu le recomand.

Post Reply

Return to “Discutii generale”