Publisher-ul preferat de Boardgame-uri

tipuri de jocuri, recomandari, aranjarea soldateilor in cutii, filme in care apar boardgames sau ORICE altceva va trece prin cap si e legat de boardgaming

Care e Publisher-ul vostru preferat de Boardgame-uri?

Days of Wonder
2
11%
Rio Grande Games
5
26%
Queen Games
1
5%
Hans Im Gluck
0
No votes
Kosmos
1
5%
EggertSpiele
0
No votes
Mayfair
1
5%
Fantasy Flight Games
3
16%
Asmodee
3
16%
Z-man
2
11%
GMT Games
1
5%

Total votes: 19

adixor

Re: Publisher-ul preferat de Boardgame-uri

09 Jul 2010, 21:11

tu nu. altii da. eu da. ca sa nu se inteleaga gresit, nu doar asta conteaza, dar este unul din factorii care fac ca experienta mea sa fie mult mai placuta. sunt convins ca multi gandesc la fel asa cum multi gandesc ca tine.
pai noi votam look'ul sau jocurile (in totalitatea lor)?
acolo doar ti-am raspuns tie la propozitia "calitatea proverbiala a componentelor a scazut simtitor de cind printeaza in China". nu am zis ca votam asta, bineinteles. votam un ansamblu de factori care inseamna look, jocuri, complexitate, preferinte, tipuri de jocuri si categorii, tematica, designeri si orice altceva schimba un joc din normal in special pentru noi.

adixor

12 Jul 2010, 21:44

wow.. DoW nu mai e in top! Rio Grande a preluat conducerea. Probabil si datorita portofoliului de invidiat.

criss

13 Jul 2010, 12:17

Mie mi se pare inutil acest topic. Toate publisherurile amintite sunt excelente.

adixor

13 Jul 2010, 13:02

pe principiul asta toate jocurile pe care le jucam sunt excelente, hai sa nu mai vorbim despre ele. in plus multi dintre noi, pt ca nu e un forum de veterani, acum aud de ei. ceea ce le da ocazia sa citeasca opiniile altora, sa ii caute pe net, etc. eu incerc sa construiesc o cultura generala pt sub. boardgames si am nevoie de ajutor. tot ce discutam e relevant, adevarat, cu un grad mai mic sau mai mare de relevanta, in functie de cititor si experienta acestuia.

adixor

13 Jul 2010, 14:25

ca sa dezvolt putin .. am incercat sa deschid acest topic nu pentru sondaj, ci pentru discutiile pe marginea producatorilor. pentru cei noi nu conteaza ca un joc e de la X sau Y, nici nu au auzit de X si Y, dar trebuie cumva sa aducem informatii pentru ei. de aceea nu am introdus GMT Games initial (e rar la noi si cine cumpara ceva de acolo stie ce face). E bine si m-as bucura ca cei curiosi sa intre pe site-urile importante (daysofwonder.com, riograndegames.com, fantasyflightgames.com, etc) si sa vada lumea extraordinara de acolo. Cum era printr-un joc de PC o replica "boggles the mind!".

criss

13 Jul 2010, 23:59

Inteleg idea. Eu m-am referit doar la votare. E ca si cum am vota daca sunt mai bune merele, rosiile sau bananele. Oricum toti ne cumparam jocuri de la mai multi producatori, nu doar de la unul. Sa aleg GMT sau Rio Grande? Pai unul face jocuri excelente de razboi, celalalt acopera excelent alta zona. Eu votez si merele si rosiile si bananele. Sau poate mai putin merele (nu-mi prea plac merele). :)

adixor

14 Jul 2010, 00:22

criss wrote:Inteleg idea. Eu m-am referit doar la votare. E ca si cum am vota daca sunt mai bune merele, rosiile sau bananele. Oricum toti ne cumparam jocuri de la mai multi producatori, nu doar de la unul. Sa aleg GMT sau Rio Grande? Pai unul face jocuri excelente de razboi, celalalt acopera excelent alta zona. Eu votez si merele si rosiile si bananele. Sau poate mai putin merele (nu-mi prea plac merele). :)
:)) ai dreptate.

imi amintesc de un banc "-tati, de ce ROSIILE astea sunt GALBENE? - pentru ca sunt inca VERZI fiule."

Post Reply

Return to “Discutii generale”