[closed - replaced] Lord of the Boards
- imba
- King Meeple

Re: eveniment.....teoretic
Da, asta ar fi dragut. Sa participe si cei cu magazinele ca sa ajute sa faca "cadoul" sa para mai cadou.
Poate o impachetare mai atenta/frumoasa sau o felicitare? Un discount la livrarea la domiciliu? Sleevuri incluse pentru cartile din joc(ar fi o treaba tare faina)? Poate un joc care se gaseste mai greu? Exista numeroase metode prin care cei cu acces la distribuitori ne pot ajuta sa facem un cadou cat mai frumos.
Cat despre intalnire, m-as infiinta si eu.
Poate o impachetare mai atenta/frumoasa sau o felicitare? Un discount la livrarea la domiciliu? Sleevuri incluse pentru cartile din joc(ar fi o treaba tare faina)? Poate un joc care se gaseste mai greu? Exista numeroase metode prin care cei cu acces la distribuitori ne pot ajuta sa facem un cadou cat mai frumos.
Cat despre intalnire, m-as infiinta si eu.
- tasurinchi
- King Meeple

Pai daca suntem deja trei eu zic ca ne putem intalni. Eventual in Tabiet, punem tara la cale si apoi dam si un joc scurt ceva. Eu in timpul saptamanii nu prea am cand, prefer in weekend. Spuneti si voi cam cand puteti sa gasim o zi in care suntem toti disponibili.
-
bogdanpocol
M-am gandit la numele evenimentului. Birthday 4 Board Gamers
pe scurt BBG. Ce ziceti???
-
adixor
lol, avem BGB, BGG, acum si BBG
o sa ne incurcam de tot
) Mai bine BoardGameDay sau BoardDay.. ma rog. .suna dubios ambele.
- tasurinchi
- King Meeple

Eu zic ca n-ar fi rau sa evitam englezismele
Un nume potrivit in romana ar fi cu siguranta mai distractiv
- VickdaReaper
- Super Moderator

- sebik80
- King Meeple

- Custom Rank: Just Muerte
Cred ca as fi si eu interesat de un asemenea eveniment, mai ales dupa ce SS2010 a fost un succes rasunator
Altfel, ce ziceti de "Jocomania salveaza Romania" sau "Joc din joc se face (raiul)"

Altfel, ce ziceti de "Jocomania salveaza Romania" sau "Joc din joc se face (raiul)"
- mihai
- Special Meeple

acum am vazut topicul...sunt perfect de acord, count me in la proiect.
cat despre denumire, sincer nu stiu cum ar fi mai bine, in engleza sau romana...putem sa ii spunem "binefacatorul secret| ( un fel de secret santa romanesc):))
cat despre denumire, sincer nu stiu cum ar fi mai bine, in engleza sau romana...putem sa ii spunem "binefacatorul secret| ( un fel de secret santa romanesc):))
-
nuk3r
Ar fi bun, dar binefacatorul, de fapt binefacatorii, nu sunt secreti ci se stiu. Eu as alege pentru actiune denumirea de Boardgamer de Romania.
- Chuckila
- King Meeple

Imi place denumirea. Doar ca as adauga anul. Fiindca este o sansa mare, daca este un success, sa facem evenimentul anual.
Nu de alta, insa cum s-a spus, trebuie o "lista" a celor inscrisi, care va fi inchisa pana se termina un an intreg si toti au primit cadoul.
Nu de alta, insa cum s-a spus, trebuie o "lista" a celor inscrisi, care va fi inchisa pana se termina un an intreg si toti au primit cadoul.
-
adixor
Boardgamer de romania suna a vlad de la craiova sau ceva de genul pt mine
Nici cu binefacatorul nu-mi place. Intorcandu-ne la englezisme putem avea Fun Day 2011?
-
pfinix
cred ca ati deviat foarte tare de la subiect, nu conteaza asa mult numele cat actiunea, o sa gasim numele pe parcurs. important e sa stabilim o intalnire si sa discutam acolo toate detaliile de organizare, metoda de operare etc. daca e in weekend eu prefer duminica, daca e in timpul saptamanii e ok dar mai pe seara, poate jucam ceva dupa
asta pt ca banuiesc k o sa fie la Tabiet
-
nuk3r
Eu nu sunt amator de englezisme, desi cateodata suna mai bine. Dar avem o limba destul de bogata care ne permite sa gasim ceva dragut.adixor wrote:Boardgamer de romania suna a vlad de la craiova sau ceva de genul pt mineNici cu binefacatorul nu-mi place. Intorcandu-ne la englezisme putem avea Fun Day 2011?
Pfinix draga, orice proiect incepe cu un titlu bun.
-
marcualecs
- Chief Meeple

-
adixor
desi nu vreau sa o supar pe pfinix si sa continui questul de gasire a numelui, o voi face spunand ca nu vreau sa contina Joc de Masa, Joc de Tabla, sau Joc de Societate pe cat posibil. In rest poate sa fie in orice limba vreti voi, dar urasc in mod special aceste romanisme
pe de alta parte, cum zicea si pfinix, ar fi perfect daca ati reusi sa va intalniti si sa trasati primele idei. please do!
pe de alta parte, cum zicea si pfinix, ar fi perfect daca ati reusi sa va intalniti si sa trasati primele idei. please do!
-
adixor
imi place rima, dar realizezi, daca privesti putin din afara, ce ciudat suna "Joc de Masa"? Cam ca si "Uleiul de Masa" sau "Fata de Masa" sau "Sare de Masa". "Board" nu are traducere asa grozava in limba noastra, in sensul in care are in limba engleza. Tabla suna a ... tabla
"Blat" e la fel de ciudat si nici masa nu e ok. Nu se poate sa nu folosim asa ciudatenii de limbaj? ,Nu o sa ma auziti niciodata spunand Joc de masa sau orice alt romanism pe tema asta, asa cum la mouse nu zic "soarece" doar pentru ca sunt roman. Inteleg patriotismul si nationalismul, dar unele lucruri chiar nu au sens.
E o discutie interesanta totusi, mai mult ca sa vad daca sunt sau nu singurul nebun, dar as prefera sa nu o avem aici. Daca vreti, o sa mut discutia asta in alta parte sa las threadul asta pentru ce a fost creat, ca ne-am luat-o in cap
Recomandare deci de moderator: sa ne concentram pe intalnirea efectiva si idei legate de ce e mai important, si sa lasam numele la discretia lui Bogdan care a venit cu ideea asta. Parerea mea.
E o discutie interesanta totusi, mai mult ca sa vad daca sunt sau nu singurul nebun, dar as prefera sa nu o avem aici. Daca vreti, o sa mut discutia asta in alta parte sa las threadul asta pentru ce a fost creat, ca ne-am luat-o in cap
Recomandare deci de moderator: sa ne concentram pe intalnirea efectiva si idei legate de ce e mai important, si sa lasam numele la discretia lui Bogdan care a venit cu ideea asta. Parerea mea.
- mihai
- Special Meeple

Sunt perfect de acord cu Adixor, denumirea este putin importanta, cel mai bine sa punem detaliile la punct si poate vin si idei de nume...oricum Bogdan trebuie sa faca "botezul"