P.S. Cand mai facem o comanda
Oferte la Mayday Games pentru sleeves
-
Dang
Re: Oferte la Mayday Games pentru sleeves
Multumesc pentru sleevuri Tasurinchi !
Am inteles ca exista sleevuri si pentru Civ, si vreau vreau vreau.
-
magnum
- Teen Meeple

Salut. Am cumparat un Dominion de curand si m-ar interesa o pereche de sleevuri pentru acest joc. Poate cineva sa-mi spuna un pret pentru un set complet de sleevuri?
Sau poate cineva sa-mi dea un set complet si sa-l platesc? Va multumesc pentru raspus.
Sau poate cineva sa-mi dea un set complet si sa-l platesc? Va multumesc pentru raspus.
-
adixor
e 2.25$ pachetul de 100 sleeve-uri EURO de la MaydayGames, si iti trebuie 5 pachete (as zice 6, ca unele sleeve-uri mai sunt si "defecte", cu marime aiurea, etc). Asta presupunand ca 1. cineva face o comanda la Mayday si 2. ca nu platim TVA la Vama. Dar nu stiu daca e cineva dispus sa faca o noua comanda din pacate... Daca stie cineva de sleevuri care se potrivesc in RO.. shoot.
-
magnum
- Teen Meeple

50 de bucati la 12 lei mi se pare cam scump. Daca erau 100 de bucati le cumparam. Astept oferte sau poate cineva se indura sa faca o comanda pe ebay.
-
Dang
N-am ce sa comentez la preturile lui jakkal, doar ti-am semnalat ca exista.
Cat despre comanda externa...eu unul nu stiu sa se faca in viitorul apropiat, cel putin nu din cei care au mai facut.
Cat despre comanda externa...eu unul nu stiu sa se faca in viitorul apropiat, cel putin nu din cei care au mai facut.
- imba
- King Meeple

Si nu e ebay, e paypal la http://maydaygames.com/ si la 25 de pachete ai transportul gratuit.
-
nth88
salutare,
m-ar interesa si pe mine o comanda de pe maydaygames.com de niste sleeves. as fi facut deja comanda daca nu m-ar deranja faptul ca la o comanda de 8$ imi ia alti 8$ transport...nu rezolv nimic.
am citit mai devreme ca la 25 de bucati e transport gratuit. ar fi posibil sa strangem o comanda de 25? eu momentan vreau 4 (as vrea 5 dar una e cu status pre-order)
m-ar interesa si pe mine o comanda de pe maydaygames.com de niste sleeves. as fi facut deja comanda daca nu m-ar deranja faptul ca la o comanda de 8$ imi ia alti 8$ transport...nu rezolv nimic.
am citit mai devreme ca la 25 de bucati e transport gratuit. ar fi posibil sa strangem o comanda de 25? eu momentan vreau 4 (as vrea 5 dar una e cu status pre-order)
-
mezak
si eu vreau pentru agricola 7-8 Euro Game Card Sleeves (59 MM X 92 MM)
-
nth88
pai cu 2xcard game sleeves, 2xmini euro card sleeves si 7-8 euro game card sleeves ale tale, am avea pana acum 11-12 bucati. trebuie sa se mai gaseasca cineva. cine mai doreste?
sunt dispus sa depun eu comanda, n-am mai comandat de pe mayday.com dar am mai facut comenzi de pe alte siteuri(dealextreme, focalprice, ebay, jaamart). singura mentiune pe care am facut-o de fiecare data: as prefera banii in avans ca inca sunt student si n-am cine stie ce sursa de venit (momentan)
sunt dispus sa depun eu comanda, n-am mai comandat de pe mayday.com dar am mai facut comenzi de pe alte siteuri(dealextreme, focalprice, ebay, jaamart). singura mentiune pe care am facut-o de fiecare data: as prefera banii in avans ca inca sunt student si n-am cine stie ce sursa de venit (momentan)
- imba
- King Meeple

Si mie mi-ar trebuie mai multe... Vreo 20 cred. Revin cu un edit dupa ce bag o numaratoare.
Edit:
14 card game
14 chimera
2 standard usa
4 mini usa
6 mini red
Au iesit mai multe. 85$ cica.
Edit:
14 card game
14 chimera
2 standard usa
4 mini usa
6 mini red
Au iesit mai multe. 85$ cica.
Last edited by imba on 06 Feb 2011, 23:13, edited 1 time in total.
-
nth88
pai atunci mai asteptam sa vedem daca mai vrea cineva ceva pana maine si putem plasa comanda. ideal ar fi sa nu fie ceva produse out of stock sau pre ordered...ca sa nu stam dupa ele.
la o numaratoare grosiera s-au adunat de o comanda cu shipping gratuit: 51-52 pachete (4 eu, 7-8 mezak si 40 imba) am putea chiar sa impartim in 2 comenzi.
la o numaratoare grosiera s-au adunat de o comanda cu shipping gratuit: 51-52 pachete (4 eu, 7-8 mezak si 40 imba) am putea chiar sa impartim in 2 comenzi.
Last edited by nth88 on 07 Feb 2011, 02:22, edited 2 times in total.
- imba
- King Meeple

Adica am putea avea si reducere 25%?Do you know this world-class board game designer with Seth from Mayday Games? Enter the designers first name at checkout for 25% off ANY of our card sleeves or token sets!
Ah, nu. M-am uitat mai jos. Doar un coupon code/comanda. Oh well.
Eu as zice sa asteptam mai mult, ca poate mai sunt care vor si care nu intra atat de des pe forum.
-
nth88
nu stiu la cantitatea finala cat vine transportul. s-ar putea sa fie mai rentabil cu cei 25%. oricum e bine de stiut.
putem sa mai asteptam nu-i nici o problema. ma gandeam ca daca am strans 25 de bucati sa si dam drumu la o comanda si pe masura ce se mai aduna, mai plasam comenzi.
oricum, ma uitam ca din comanda ta
14 chimera sunt pre-order fara o data estimativa
2 standard usa sunt pre-order cu o data estimativa de mijloc-sfarsit de februarie
cele 7-8 euro card game sleeves pt mezak sunt tot Pre-order dar scrie acolo ca saptamana asta tre sa reintre in stoc.
asadar din cele ~52 s-ar putea face o comanda imediata doar pt 36
putem sa mai asteptam nu-i nici o problema. ma gandeam ca daca am strans 25 de bucati sa si dam drumu la o comanda si pe masura ce se mai aduna, mai plasam comenzi.
oricum, ma uitam ca din comanda ta
14 chimera sunt pre-order fara o data estimativa
2 standard usa sunt pre-order cu o data estimativa de mijloc-sfarsit de februarie
cele 7-8 euro card game sleeves pt mezak sunt tot Pre-order dar scrie acolo ca saptamana asta tre sa reintre in stoc.
asadar din cele ~52 s-ar putea face o comanda imediata doar pt 36
-
occhilupo
As avea si eu nevoie de 3 standard usa,daca mai asteptati pana revin in stoc.
-
nth88
se pare ca s-au cam schimbat datele problemei. au mai iesit cateva sortimente de sleeves din stoc de la mayday games
iata ultima verificare:
nth88
2 card game sleeves - restock nespecificat
2 mini euro card sleeves - stoc
2 standard usa - restock in mid/late February 2011
2 Magnum Gold Ultra-Fit - restock early march 2011
mezak
8 Euro Game Card Sleeves - restock 1st week of February
imba
14 card game - restock nespecificat
14 chimera - restock nespecificat
4 mini usa -stoc
6 mini red - stoc
occhilupo
3 standard usa - restock in mid/late February 2011
asadar s-a cam inclinat balanta catre produsele out of stock...asa ca vrem nu vrem...mai asteptam
iata ultima verificare:
nth88
2 card game sleeves - restock nespecificat
2 mini euro card sleeves - stoc
2 Magnum Gold Ultra-Fit - restock early march 2011
mezak
8 Euro Game Card Sleeves - restock 1st week of February
imba
14 card game - restock nespecificat
14 chimera - restock nespecificat
4 mini usa -stoc
6 mini red - stoc
occhilupo
3 standard usa - restock in mid/late February 2011
asadar s-a cam inclinat balanta catre produsele out of stock...asa ca vrem nu vrem...mai asteptam
Last edited by nth88 on 07 Feb 2011, 20:34, edited 1 time in total.
- tasurinchi
- King Meeple

Sfatul meu e sa nu asteptati cu comanda pana se reface stocul pe site, ci sa precomandati de acum si sa le spuneti sa va trimita cand au totul in stoc, altfel s-ar putea sa pierdeti trenul la unele dintre ele... Si inca ceva, daca aveti de gand sa comunicati prin email cu ei nu va asteptati la raspunsuri prea rapide din partea lor (cel putin o saptamana), iar daca aveti ceva urgent de comunicat (spre ex mai adauga te rog 3 Euro sau schimba adresa ca ma mut etc, asta cu cateva zile inainte sa expedieze) singura solutie e telefonul, emailul aproape sigur nu-l citeste nimeni sau il citeste prea tarziu...
-
nth88
ok, multumim de tips.
avand in vedere informatiile de mai sus...daca e ok si pt voi am putea face comanda undeva la sfarsitul sapt astea/sapt viitoare.
singura problema e ca eu nu pot plati aniticpat comanda pt ca n-am banii aferenti. e ok sa dati banii inainte?
avand in vedere informatiile de mai sus...daca e ok si pt voi am putea face comanda undeva la sfarsitul sapt astea/sapt viitoare.
singura problema e ca eu nu pot plati aniticpat comanda pt ca n-am banii aferenti. e ok sa dati banii inainte?
- imba
- King Meeple

Oricum, cred ca avem de astept macar pana in aprilie..daca suntem optimisti. E o chestie bi-anuala asta cu sleevurile.