CONCURS Ceainaria Tabiet / Taraba de Jocuri

tipuri de jocuri, recomandari, aranjarea soldateilor in cutii, filme in care apar boardgames sau ORICE altceva va trece prin cap si e legat de boardgaming
Rautz

Re: CONCURS Ceainaria Tabiet / Taraba de Jocuri

11 Mar 2011, 18:27

Tot felul de cuvinte mestesugite pentru a ataca oamenii, si forma dar nu fondul:
Cele doua argumente care au dus la 'concurs de prost gust' sunt:
-incurajeaza spamul (toata lumea s-a concentrat pe asta, si nimeni n-a negat asta, ci doar s-a argumentat cum ca asta ar fi un lucru bun ?!)
-argumentul principal insa la care nu a raspuns nimeni este: e pueril sa faci concurs de 'cine are mai multi prieteni'. Serios acum vreau sa stiu daca unul din adultii de pe aici a spus cuiva vreodata 'haha eu am mai multi prieteni decat tine'

Bineinteles atacurile la persoana se ignora, Bahaus e de vina ca a ranit sentimentele concursului

Daca se argumenteaza cele 2 idei poate mai tarziu putem vorbi si despre cum eu am avut cont de facebook cu cateva mii de 'prieteni' (Mafia Wars cateva zile) si cum pot castiga un concurs ca asta fara sa atrag absolut nici o persoana noua in Ceainarie

Rautz

11 Mar 2011, 18:55

@Mihnea inteleg costurile, si desi preturile sunt mari nu m-a deranjat sa comand atat timp cat sunt tratat cu respect si nu cu 'de ce nu comanzi mai mult'

O potentiala problema pe care o ai cu comenzile putine(pe langa pret) este chiar boardgameul. Acum serios, cand un joc e frumos uiti si de mancare si de bautura in timp ce-l joci. Deci lumea nu comanda nu din motivul sa-ti faca tie rau ci pur si simplu pentru ca se distreaza si uita de produse.
Cum se remediaza acest lucru sincer nu stiu, dar poate fi un lucru ce merita dezbatut daca esti dispus la sfaturi de la altii

suf
King Meeple
King Meeple

11 Mar 2011, 19:28

Problema cu consumul scazut am intalnit-o si noi (in imprejurari total diferite). Ca solutii finale au fost: taxa de intrare de 5-10 lei, sau consumatie minima.

Warheart

11 Mar 2011, 19:55

suf wrote:Problema cu consumul scazut am intalnit-o si noi (in imprejurari total diferite). Ca solutii finale au fost: taxa de intrare de 5-10 lei, sau consumatie minima.
E si asta o solutie, dar se pot ivi doua "contra-solutii": fie lumea plateste taxa dar nu comanda nimic, fie comanda minimul si se limiteaza numai la asta. Ca in filmele americane in care apar si baruri de strip-tease: Two drink minimum. :)
Last edited by Warheart on 11 Mar 2011, 20:38, edited 1 time in total.

Rautz

11 Mar 2011, 20:17

Ar fi bine sa facem totusi thread separat pentru aceasta discutie, dar bineinteles numai daca Mihnea doreste, e o chestiune grea asta cu atrasul de clienti, daca toti ne-am pricepe, toti am fi patroni

pfinix

12 Mar 2011, 00:06

de ce nu lasati omu in pace sa isi tina afacerea cum are chef? Cati din voi o sa mai veniti cu atata placere dak incep sa apara taxe de intrare si limite minime de comanda? Ba mai mult vreti sa nu mai vina deloc clienti? Tabiet e un loc minunat pt pasionati - jocuri la discretie, atmosfera buna, oameni cu care sa joci etc. Chiar vreti sa stricati asta?

Eu zic sa nu mai spuneti atata ce trebuiau sa faca altii. Cand o sa aveti voi ceainaria voastra faceti cum vreti.

@Bahaus: nu compara preturile din Tabiet cu cele de la McDonalds unde e 5 lei un ceai. Am fost in multe ceainarii in Bucuresti si preturile sunt in intervalul 9-21 lei. De asemenea, daca nu iti dai cu parerea chiar peste tot sunt sanse mai mici sa se supere lumea pe tine, asa ca daca nu ai ceva bun sau util de spus mai bine nu spui si gata, mai putine certuri si replici la adresa ta.

Rautz

12 Mar 2011, 00:23

pfinix mai bine te-ai uita cine a scris prima data despre afacerea lui Mihnea(hint: Mihnea)
Noi am scris numai despre concurs pana in acel moment

Forumul e fix un loc in care sa-ti spui parerea despre lucruri, daca nu vrei discutii scrii pe siteul sau blogul personal. E un exercitiu intelectual sa vorbesti in contradictoriu cu argumente, e plictisitor sa fie toata lumea de acord cu toata lumea si nu se creeaza nici un fel de progres

Daca se supara lumea pe mine ca spun ce gandesc, asta e, Tot consider ca e mai bine decat sa nu ai nici o parere dar sa fii placut de toti

OK cu asta inchei subiectul asta, consider ca nu i-am vrut decat binele lui Mihnea, daca s-a inteles ca as fi vrut binele meu(nu inteleg exact cum) asta e
Ii doresc mult succes lui Mihnea in afaceri si nu voi mai comenta in nici un fel cum isi conduce afacerea, atat timp cat nu voi mai fi client, nu e treaba mea

pfinix

12 Mar 2011, 01:04

loool mai citeste o data tot si ai sa gasesti comentariile de care am zis, despre preturi si reclama.

In rest, eu nu am dat nume pt ce am zis, numai ce ti-am adresat direct era strict pt tine. In rest dak te simti e treaba ta. Incearca macar sa fi civilizat, altfel n-ai sa-ti faci prea multi prieteni.

suf
King Meeple
King Meeple

12 Mar 2011, 01:26

Topic fail.
Image

Chuckila
King Meeple
King Meeple

12 Mar 2011, 11:54

Daca nu se inceteaza cu atacurile la persoana si nu se discuta cu argumente/contra-argumente logice, sau nu putem intelege/accepta criticile indiferent de ce parte a baricadei ne aflam, nu vad alta solutie decat sa inchid acest topic. Cu parere de rau pentru concursul lui Mihnea (care insa va ramane sticky pana la finalizarea lui).

Momentan mai ramane deschis, eu inca traiesc cu speranta ca nu va fi nevoie sa intervin pentru ultima oara.

nth88

12 Mar 2011, 18:56

haha eu ma bag la concurs...imi plac concursurile astea haotice de mobilizare a maselor.

nu trebuie sa fiti suparati, nu pateste nimeni nimic in urma unui concurs, boargameurile vor fi la fel de jucate si dupa concurs...poate chiar mai mult. :tu:

nuk3r

15 Mar 2011, 13:32

CostyBGB wrote:Dupa ce am citit ce s-a scris, stau si ma intreb de ce mai toate editurile de jocuri si-au facut pagina de Facebook? De ce la toate conventiile/campionatele mondiale au fost urcate poze pe Facebook?

Iar legat de concurs, in lumina ultimelor zile, atat am de spus: E greu sa gasesti un mix bun!
Aha .. Costi citeste si forum-ul nu doar blogul sau.
Dupa mai multe bai de abur in ideile lui Papa Adixor pe forum si pe PM, eu mi-am tatuat pe degetele cu care tastez cate un mesaj care indeamna la pace si armonie. Functioneaza :)

CostyBGB
Special Meeple
Special Meeple

16 Mar 2011, 22:52

@nuk3r: Normal ca citesc si forumul... Asa cum multi de aici citesc si blogul... :) . Trebuie sa fiu mereu informat :)
Costy de la BoardGames BLOG (primul blog de boardgames din Romania)
Colectia de jocuri BGB

Post Reply

Return to “Discutii generale”