Dezamagiri.....

tipuri de jocuri, recomandari, aranjarea soldateilor in cutii, filme in care apar boardgames sau ORICE altceva va trece prin cap si e legat de boardgaming
DanielIndru
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: Going Cardboard

Re: Dezamagiri.....

29 Jan 2012, 14:11

tasurinchi wrote:
dmx85 wrote:Chiar nu inteleg cum acest joc a putut strange atatea laude, iar nota de e BGG imi da aceeasi senzatie ca si Pulp Fiction pe imdb.
Depinde cand ai vazut Pulp Fiction. Pentru a-i aprecia valoarea filmul asta trebuia vazut cam in perioada cand a aparut. Intre timp au iesit o tona de filme inspirate in masura mai mica sau mai mare de Pulp Fiction si daca l-ai vazut dupa ce-ai vizionat altele de Tarantino sau de Guy Ritchie sau de Rodriguez sau...(mai sunt dar nu-mi mai vin acum pe limba) atunci e normal sa nu te mai impresioneze... Pulp Fiction a dat tonul unei intregi generatii de regizori si mie mi-ar fi greu sa nu-i recunosc valoarea macar din punctul asta de vedere daca nu si din altele.
Amandoi aveti dreptate. :)
Pentru ca toti avem gusturi diferite, vom cosidera ca alte jocuri sunt cele mai bune sau ar trebui sa fie acolo sus in top.
Pe de alta parte, nu poti sa-ti faci o idee clara despre ce iti place sau ce e bun din punctul tau de vedere decat jucand cat mai multe jocuri si de cat mai multe ori.

Personal consider ca sunt cel putin 20 de jocuri care nu au ce sa caute in top 100 BGG si sunt convins ca numarul acesta o sa creasca pe masura ce joc mai multe jocuri, nu neaparat din acelasi top 100.

tasurinchi
King Meeple
King Meeple

Re: Dezamagiri.....

29 Jan 2012, 14:59

Eu ma refeream strict la film in cazul asta. Cred ca jocurile, chiar si cele de succes sau cele care iti plac mult, pot sa devina la un moment dat invechite si sa-si piarda din atractivitate. Filmele, in schimb, deseori imbatranesc frumos si le poti revedea de n ori fara sa te plictisesti...

Post Reply

Return to “Discutii generale”