la voi e OMG Schafer, la mine e OMG Andy Weir
abia astept sa-mi vina de pe KS jocul

nu stiu cat de reusit a fostdeevinnula wrote:In sfarsit un episod reusit!!

Ce joc?deevinnula wrote:In sfarsit un episod reusit!!

Tiny Epic Galaxies + extensia ce e acum pe firul de productie.Corwin wrote: Ce joc?

Got it. Credeam ca apare vreun joc la care colaboreaza Weir.deevinnula wrote:Tiny Epic Galaxies + extensia ce e acum pe firul de productie.Corwin wrote: Ce joc?

Daca tot mergi pe classics, how about Secret of Monkey Island(aproape toate sunt funny rau - Guybrush Tripwood for the win). Broken Sword e bun also, desi nu neaparat funny.Haddeo wrote:+ Full Throttle (wink wink my avatar) , Grim Fandango , Psychonauts
a batut toate recordurile si a strans pe kickstarter peste 3 mil $ pt un joc ... pe vremea cand kickstarterul nu era ce e acum.
Broken Age m-a dezamagit ca a fost prea usor.

Eu spuneam doar ce a facut Tim SchaferShaikan wrote:Daca tot mergi pe classics, how about Secret of Monkey Island(aproape toate sunt funny rau - Guybrush Tripwood for the win). Broken Sword e bun also, desi nu neaparat funny.Haddeo wrote:+ Full Throttle (wink wink my avatar) , Grim Fandango , Psychonauts
a batut toate recordurile si a strans pe kickstarter peste 3 mil $ pt un joc ... pe vremea cand kickstarterul nu era ce e acum.
Broken Age m-a dezamagit ca a fost prea usor.
Am fost backer pentru si am si jucat Demetrios - The BIG cynical adventure, e chiar funny si foarte ironic. Mi-a placut si m-am bucurat ca am facut pledge. Astept sa vad ce fac romanasii nostrii cu Gibbous - A Cthulhu Adventure, sper sa fie bun

Eu am incredere. Am vazut asta vara 4 companii romanesti, de jocuri video, la Gamescom cu niste jocuri foarte faine si oameni pe cinste. Unul din ei, a castigat Best Indie Game Award(la o conventie cu peste 350000 de participanti) si ii au pe Square Enix ca publisher acum. Talent existadeevinnula wrote:da, am jucat Grim Fandango si Monkey Island, dar repet, astea is din epoca de Mega (cand harddiskurile se numarau in Megabiti). Dupa Grim Fandango, nu am mai prins nici un Quest fain, au intrat RPG-urile si jocurile alea cu comunitati imense pe net, tot stil RPG, si shootere, si bleah, am abandonat jocurile pe calculator.
In era noastra, Giga,nu prea mai stau pe calculator in afara serviciului si ca atare nu-s la curent cu jocurile, dar ca babele in poarta, comentez: "nu se mai fac, maica, asa ca pe vremuri..."Ca mie nu mi-a intrat sub nas nici unul. O sa caut Full Throttle si Broken Age si Broken Sword, intr-un weekend mai liber, de curiozitate.
Era cat p-aci sa back-ez si eu Gibbous, insa n-am avut incredere, ca-s romani
Chiar ma intrebam de unde imi e cunoscuta figuraHaddeo wrote:+ Full Throttle (wink wink my avatar)

^^Ditto. Am si dat comment pe clip. Faina lumea, misto interactiune and all, dar jocul mi se pare boring. Plimbat pe o harta si umplut mana de carti pt ocazionala lupta de 20 de secunde cu Dracula....macar de erau cartile alea de eveniment ale lui Dracula mai interesante. Chiar eram interesat de joc la un moment dat, ma bucur ca nu l-am achizitionatdeevinnula wrote:Cum v-a placut Fury of Dracula?
Eu am asteptat sa iasa amandoua episoadele inainte sa ma uit la ele, si ca si show, mi-au placut. Ca si joc - nu, mersi, nu e genul meu.

A fost multa vreme Ameritrashul meu favorit (2nd Edition); imi plac hidden-movement games. Nu l-am mai jucat de cativa ani, dar daca am ocazia sa il re-joc, as face-o cu placere.deevinnula wrote:Cum v-a placut Fury of Dracula?
Eu am asteptat sa iasa amandoua episoadele inainte sa ma uit la ele, si ca si show, mi-au placut. Ca si joc - nu, mersi, nu e genul meu.