Poza asta ar trebui sa iti ofere raspunsulVickdaReaper wrote:Chuckila, eu inca nu reusesc sa-mi dau seama cine e mai incantat: tu sau micuta...
Ia uite ce mi-a adus Mosu' de pe FBG !! Editia 2012
- Chuckila
- King Meeple

Re: Ia uite ce mi-a adus Mosu' de pe FBG !! Editia 2012
- VickdaReaper
- Super Moderator

-
criss
Eu cred ca amindoi sunt la fel de incintati. Raspuns corect? 
-
Eduard F
Bravo Chuckila! Super organizare. esti un model de urmat. Sarbatori fericite si un an nou cat mai frumos si reusit. sa aveti timp acum de sarbatori sa incercati toate jocurile noi. 
- Chuckila
- King Meeple

Anul asta pare-se ca am fost tare cuminte!
Dupa cadoul primului Mos, a venit si al doilea!!!! Nu stiu care a fost Mosul BGG si care FBG.ro, insa nu are absolut nici o importanta. Am primit niste super-jocuri
Acum doar sa ne intalnim in grupuri cat mai mari sa le jucam la un pahar de vin, o poveste si distractie cat mai multa.

Sarbatori Fericite tuturor!
Dupa cadoul primului Mos, a venit si al doilea!!!! Nu stiu care a fost Mosul BGG si care FBG.ro, insa nu are absolut nici o importanta. Am primit niste super-jocuri

Sarbatori Fericite tuturor!
-
criss
Sarbatori Fericite si la cit mai multe jocuri in 2013! 
- suf
- King Meeple

Eu am patit-o rau de tot cu Secret Santzii astia. Uitati-va si voi.
- DanielIndru
- King Meeple

- Custom Rank: Going Cardboard
- deeug
- King Meeple

- Custom Rank: Game Explorer
Iar ma faci sa-mi para rau ca nu stam mai aproape unul de altul! 
- suf
- King Meeple

Dap, super tari santzii mei, in special cel romanash, care a depasit cu mult orice asteptari.
-
kingarth
Am fost rau, rau, rau anu' asta si nu am primit cadou de la Secret Santa
Cred ca i-am cauzat multe batai de cap Mosului si la un moment dat si eu am fost confuz. Cand m-am inscris, mi-am si facut update la -Contact Information- de pe BoardGameGeek, e adevarat ca atunci am lasat la Nume: King
.
Ulterior in 24 Decembrie am mai tras o privire sa vad si eu ce se intampla, ca vorba vine, eram si eu asa putin mai nerabdator si ma intrebam oare pe unde se rataceste "My precious gift"
. Am vazut cu stupoare ca la -Contact Information-BoardGameGeek toate campurile sunt goale!
.
Cred ca in momentul tragerii la sorti Secret Santa o fi primit user name-ul meu, dar cu adresa de livrare goala
.
In astfel de conditii The Secret Santa chiar nu are nici o vina, nu avea de unde sa afle unde sa faca livrarea.
Promit ca la anu' o sa fiu mai cuminte
si o sa fiu mai atent cand o sa-i scriu mosului sa trec si adresa nu doar ce sa-mi aduca 
Cred ca i-am cauzat multe batai de cap Mosului si la un moment dat si eu am fost confuz. Cand m-am inscris, mi-am si facut update la -Contact Information- de pe BoardGameGeek, e adevarat ca atunci am lasat la Nume: King
Ulterior in 24 Decembrie am mai tras o privire sa vad si eu ce se intampla, ca vorba vine, eram si eu asa putin mai nerabdator si ma intrebam oare pe unde se rataceste "My precious gift"
Cred ca in momentul tragerii la sorti Secret Santa o fi primit user name-ul meu, dar cu adresa de livrare goala
In astfel de conditii The Secret Santa chiar nu are nici o vina, nu avea de unde sa afle unde sa faca livrarea.
Promit ca la anu' o sa fiu mai cuminte
- Chuckila
- King Meeple

Daca cumva nu ati primit inca bunatatile Mosului, v-as ruga sa mai aveti putintica rabdare.
Poate saniutele Mosului au ramas inzapezite inainte de Craciun, insa suntem convinsi ca fiecare isi va primi cadoul. Mosul nu uita pe nimeni
Poate saniutele Mosului au ramas inzapezite inainte de Craciun, insa suntem convinsi ca fiecare isi va primi cadoul. Mosul nu uita pe nimeni
- mihai
- Special Meeple

Se pare ca nici eu nu am fost suficient de cuminte anul trecut...dar sunt in continuare cuminte, poate isi aduce aminte de mine mosu' secret!:)
- mihai
- Special Meeple

Si cum se pare ca Secret Santa este cu ochiul pe FBG si pe carnetelul lui, a vazut ca am fost cuminte si l-am asteptat asa ca astazi cand am ajuns la birou am gasiiiiit un cadoooou!:)
Mai jos aveti pozele de la "Unpacking"...au fost facute putin in graba, chiar eram f curios sa vad ce am primit:)
Multumesc frumos Secret Santa!;)
Mai jos aveti pozele de la "Unpacking"...au fost facute putin in graba, chiar eram f curios sa vad ce am primit:)
Inca eram rabdator, sa stau cumine la poza 
So it begins...
Of... e prea bine impachetat 
Si...tadaaaaa! Am invins!:)
Apar primele imagini clare...
Primul: China! Yey!
Al doilea: Castles of Burgundy! Double Yey!
PS: pe langa Burgundy, era si o mica extensie, se vede mica, in colt, nedesfacuta (inca)Multumesc frumos Secret Santa!;)
- DanielIndru
- King Meeple

- Custom Rank: Going Cardboard
- Keyser
- King Meeple

Cate jocuri ai la birou 
#nambos
The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist. - Verbal Kint
The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist. - Verbal Kint
- Chuckila
- King Meeple

Cool! Distractie faina, sa le joci de multe ori!
-
kingarth
Dupa lungi calatorii prin frig si nameti, iaca a ajuns si la mine The Secret Santa

Multumesc Mult Secret Santa !

Multumesc Mult Secret Santa !
- Chuckila
- King Meeple

Hehehe, Cyclades! Sunt convins ca iti va placea, e un joc bun! Ca sa nu mai spun cat de bine arata intins pe masa!
Spor la joaca!
Spor la joaca!