Despre Romania, US, forum si... alte cele
-
Daniel Stefanescu
- Wizard Meeple

Re: Despre Romania, US, forum si... alte cele
@Bahaus: Daca nu scriu pe forum, nu inseamna ca nu ma documentez si iti mai spun un magazin de care probabil nu ai auzit:www.elefant.ro
Sper sa nu mai spui ca si asta este al meu.
Acum am 3 posturi.
Toate cele bune.
Sper sa nu mai spui ca si asta este al meu.
Acum am 3 posturi.
Toate cele bune.
- DanielIndru
- King Meeple

- Custom Rank: Going Cardboard
Si tii informatia asta numai pentru tine, mancatz-ash sufletul tau?tasurinchi wrote:
In Romania, da, in lume, nu chiar. Stiu cel putin 3-4 magazine din Europa care-l au pe stoc.
- DanielIndru
- King Meeple

Au Shipyard pe stoc!! Woohoo!!!Daniel Stefanescu wrote: iti mai spun un magazin de care probabil nu ai auzit:www.elefant.ro
-
Daniel Stefanescu
- Wizard Meeple

@ Bahaus: Si ca sa continuam iti mai dau un pont : www.ookee.ro Este adevarat au o oferta f. mica, dar poti gasi la ei Carcassonne cu extensia "Cercuri in lan"la 89 ron + Extensia VI ( cu reg. in germana cred ) la 47 ron.
Toate cele bune.
Toate cele bune.
-
Rautz
Multumim pentru ponturi
Nu trebuie sa-mi demonstrezi mie nimic, dar apreciez faptul ca incerci sa ajuti si ar fi si mai bine daca vei posta regulat incercand sa ajuti comunitatea, ceea ce incercam si noi mai mult sau mai putin
Daca tot am facut 'experimentul' cu SUA cred ca o sa incerc si experimentul cu Market BGG, au si acolo jocuri rare pe care nu le gasesc in alte parti, si la preturi bune
Nu trebuie sa-mi demonstrezi mie nimic, dar apreciez faptul ca incerci sa ajuti si ar fi si mai bine daca vei posta regulat incercand sa ajuti comunitatea, ceea ce incercam si noi mai mult sau mai putin
Daca tot am facut 'experimentul' cu SUA cred ca o sa incerc si experimentul cu Market BGG, au si acolo jocuri rare pe care nu le gasesc in alte parti, si la preturi bune
- DanielIndru
- King Meeple

Dl. Stefanescu, hai sa incercam sa dregem lucrurile ca au cam inceput cu stangul.Daniel Stefanescu wrote:@ Bahaus: Si ca sa continuam iti mai dau un pont : http://www.ookee.ro Este adevarat au o oferta f. mica, dar poti gasi la ei Carcassonne cu extensia "Cercuri in lan"la 89 ron + Extensia VI ( cu reg. in germana cred ) la 47 ron.
Toate cele bune.
Eu nu sunt vreo autoritate pe aici, dar suntem pe threadul meu, asa ca ma simt oarecum responsabil.
Iti uram "Bine ai venit!" pe forum si speram sa te simti bine aici asa cum ne simtim si noi.
Nu cred ca e greu sa te descurci printre thread-uri, exista multe sticky care sa te ajute si o echipa faina de moderatori care iti vor oferi din plin suport.
Daca mai stii de ceva oferte, exista un thread in sectiunea "Discutii generale" unde incercam sa centralizam ofertele, poti sa postezi direct acolo urmand sfatul din primul post.
Am luat de pe marketplace Dynasties nou, Yspahan ca nou, Ra nou si aseara am batut palma pentru Amun Re ca nou.Bahaus wrote: Daca tot am facut 'experimentul' cu SUA cred ca o sa incerc si experimentul cu Market BGG, au si acolo jocuri rare pe care nu le gasesc in alte parti, si la preturi bune
Nu au fost nici un fel de probleme, numa' sa intrebi de 2 ori daca nu e specificat: care e limba jocului si care sunt costurile de transport. (in UE ar trebui sa iesi pe la 10-15 EUR respectiv 8-10 GBP pentru un joc).
-
Daniel Stefanescu
- Wizard Meeple

-
nuk3r
Daniele, poti sa adaugi in semnatura asta cu Toate cele bune, ca sa nu te mai chinui sa o scrii de fiecare data.
- imba
- King Meeple

@nuk3r nu speria nou venitii!
hai sa continuam discutia on-topic. Astept de la Bahaus un review al comenzii de peste mari si tari cu peripetiile aferente, desi eu sper sa nu fie nimic special de mentionat.
hai sa continuam discutia on-topic. Astept de la Bahaus un review al comenzii de peste mari si tari cu peripetiile aferente, desi eu sper sa nu fie nimic special de mentionat.
-
nuk3r
Tu crezi ca se sperie atat de usor? I-am facut o sugestie despre cum sa-si implementeze o facilitate. Plus de asta eu cred ca el citeste forum-ul asta de mai multa vreme, doar ca acum a inceput sa si scrie. Ma insel Daniel?
-
Daniel Stefanescu
- Wizard Meeple

-
Rautz
Update comanda: s-a adaugat 24% TVA deci profitabil nu e, dar e o alternativa pentru jocurile care nu se gasesc pe la noi
A durat vreo 2 saptamani jumate sa ajunga coletul, si evident ajunge la posta(spre deosebire de comenzile din UE sau RO care ajung acasa)
Deci recomand RO in general sau UE pentru cele care nu se gasesc la noi
A durat vreo 2 saptamani jumate sa ajunga coletul, si evident ajunge la posta(spre deosebire de comenzile din UE sau RO care ajung acasa)
Deci recomand RO in general sau UE pentru cele care nu se gasesc la noi