BGG 2010 Secret Santa

tipuri de jocuri, recomandari, aranjarea soldateilor in cutii, filme in care apar boardgames sau ORICE altceva va trece prin cap si e legat de boardgaming
Ioana

Re: BGG 2010 Secret Santa

12 Dec 2010, 10:14

WOW :shock: !! Ce cadou fain ai primit, Chuckila!! :tu: :tu: :tu: Chiar ca ai avut un Super Santa, foarte comunicativ, funny si empatic :)
Sa le stapaniti sanatosi si sa le jucati suuuper mult! Sper sa-i placa si ei jocurile :)

@tasurinchi: si eu sunt dezamagita de tinta mea. I-am trimis o gramada de geekmail-uri si nu mi-a raspuns la nici unul. Am rugat-o sa-si posteze in profile cand ii ajunge pachetul, dar inca n-a dat nici un semn (si stiu sigur ca i-a ajuns ieri)... :(

VickdaReaper
Super Moderator
Super Moderator

12 Dec 2010, 11:54

Distractie placuta cu noile jocuri, Chuckila !! :tu: :)
Pentru board games sunt fidel cum era Castro pentru Cuba...

Colectie

Chuckila
King Meeple
King Meeple

12 Dec 2010, 12:12

Muchos gracias guys! Am sa le aduc la urmatoarea intalnire nationala :D

Pana la urma se pare ca l-am ghicit corect pe al meu Santa. S-a bucurat tare. Din mailuri pare un om extraordinar, mi-a scris la fel de frumos si dupa mailul de multumire. I-am zis ca voi incerca sa nu deschid efectiv jocurile pana in Ajunul Craciunului, ca sa ma pot lauda familiei ca jocurile sunt primite de la al meu Secret Santa din US - m-a rugat frumos sa fac poze, ca i-ar placea sa vada momentul :)

Cum nu am aparat foto (altfel v-as fi aratat si cum au venit jocurile), cred ca acum e un moment bun sa ma duc sa imi iau un point'n shoot. Sau poate chiar sa filmez momentul ....

Oricum, sper sa aveti fiecare parte de Santa cel putin la fel de generos, daca nu la fel de comunicativ/fun. Face toata exprienta sa fie cu atat mai placuta.

tasurinchi
King Meeple
King Meeple

12 Dec 2010, 12:31

Eu se pare ca m-am grabit cu comentariile. O fi avut si omul treaba si nu a avut timp sa scrie... Ieri a pus mesaj ca l-a primit si ca-l va deschide de Craciun, cum a facut si in anii trecuti, de altfel. Pfuuu, mi s-a luat o piatra de pe inima :)

Ioana

14 Dec 2010, 10:25

Se pare ca si tinta mea a fost incantata de cadou, si-a postat in profile ca a primit "the 2 most wanted games" din wishlist :)

tasurinchi
King Meeple
King Meeple

16 Dec 2010, 15:20

Iuhuu, mi-s scris si mie Mosu' in sfarsit! :D Mi-a zis ca a fost cam ocupat pana acum si de asta nu a dat niciun semn (deh, e Mosu', are multe cadouri de trimis zilele astea :D ), dar ca o sa se ocupe de mine cat de curand. De-abia astept!

Ioana

16 Dec 2010, 19:49

Hehe, ar cam trebui sa se ocupe, ca maine-poimaine e Craciunul.. Totusi, frumos din partea lui ca ti-a scris :)

tasurinchi
King Meeple
King Meeple

20 Jan 2011, 16:11

In sfarsit! O luna i-a luat coletului din Franta pana in Romania (am numai cuvinte de "lauda" pentru posta franceza) si a mai venit si intr-o cutie cam muncita si bagata intr-un sac:
from http://www.boardgamegeek.com/image/900649

Cred ca au jucat fotbal cu ea postasii fiindca, desi cutiile jocurilor sunt ok, tablele de joc au fost un pic afectate, din fericire nu foarte grav.

In fine, se pare ca si-a facut si la mine temele mosul si a observat ca imi plac jocurile de la Ystari asa ca mi-a trimis:

from http://www.boardgamegeek.com/image/444860

Excelent! De un an de zile mi-l doream, numai nu am apucat sa-l iau

from http://www.boardgamegeek.com/image/788630

Imi place foarte mult tematica, imi aduce aminte de copilarie. Mai mult, se poate juca solo, ceea ce un mare plus pentru mine.

Am avut un mos foarte generos, iar tinta mea a fost si ea foarte bucuroasa cu ce i-am trimis, asa ca nu pot concluziona decat ca a fost o experienta extrem de reusita si de abia astept sa vina iar Craciunul :D

Ioana

20 Jan 2011, 17:49

Super! Ma bucur ca ti-a ajuns cadoul de la SS, chiar si cu intarziere de o luna :)

Dupa ce joci Mousquetaires du Roy sa ne spui si noua cum e :P. Il am de vreo luna dar n-am apucat sa-l joc.. si ma tenteaza.

suf
King Meeple
King Meeple

21 Jan 2011, 11:18

Felicitari pentru jocuri! Asteptam impresii :D

Post Reply

Return to “Discutii generale”