Financial City - un nou joc romanesc!
-
Dan
Financial City - un nou joc romanesc!
Financial City este un joc de societate creat de cativa romani, care se va lansa foarte curand pe piata noastra.
Pentru ca dorim sa incurajam astfel de initiative, vom scrie pe forum toate detaliile (pe care le cunoastem) despre acest nou joc.
"Financial City este un joc conceput pentru a te ajuta sa-ti dezvolti cunostintele de baza in arii precum Bursa, Imobiliare, Business. Jucandu-l vei experimenta situatii din viata reala si iti vei dezvolta capacitatea de luare a deciziilor in vederea sporirii veniturilor. Financial City se adreseaza categoriei de varsta 14+, si poate fi jucat in 2 pana la 8 jucatori.
Toti jucatorii vor primi o Fisa de evidenta a cheltuielilor. Fiecare jucator trage un cartonas din categoria Jobs. Pe fiecare din aceste cartonase sunt mentionate profesia (specializarea), salariul pe care il va avea fiecare jucator, precum si nivelul cheltuielilor lunare. La inceputul jocului fiecare jucator va primi o suma de bani egala cu dublul salariului."
Jocul va fi disponibil intr-o luna iar pretul de vanzare este de aproximativ 150 Lei.
Cine este interesat sa-l cumpere poate face o precomanda trimitand un mesaj la http://www.boardgames.ro/contact.htm.
Pentru ca dorim sa incurajam astfel de initiative, vom scrie pe forum toate detaliile (pe care le cunoastem) despre acest nou joc.
"Financial City este un joc conceput pentru a te ajuta sa-ti dezvolti cunostintele de baza in arii precum Bursa, Imobiliare, Business. Jucandu-l vei experimenta situatii din viata reala si iti vei dezvolta capacitatea de luare a deciziilor in vederea sporirii veniturilor. Financial City se adreseaza categoriei de varsta 14+, si poate fi jucat in 2 pana la 8 jucatori.
Toti jucatorii vor primi o Fisa de evidenta a cheltuielilor. Fiecare jucator trage un cartonas din categoria Jobs. Pe fiecare din aceste cartonase sunt mentionate profesia (specializarea), salariul pe care il va avea fiecare jucator, precum si nivelul cheltuielilor lunare. La inceputul jocului fiecare jucator va primi o suma de bani egala cu dublul salariului."
Jocul va fi disponibil intr-o luna iar pretul de vanzare este de aproximativ 150 Lei.
Cine este interesat sa-l cumpere poate face o precomanda trimitand un mesaj la http://www.boardgames.ro/contact.htm.
-
byfulgu
Re: Financial City - un nou joc romanesc!
Money. Power. Independence. Financial City - inspired by the city.
Cam acesta ar fi tagline-ul jocului ce urmeaza sa apara pana la sfarsitul lunii februarie 2010.
Cam acesta ar fi tagline-ul jocului ce urmeaza sa apara pana la sfarsitul lunii februarie 2010.
-
adixor
salut. esti implicat in realizarea acestui joc ? Ai cumva regulamentul pdf?
-
byfulgu
Salut,
Regulamentul in format pdf va fi disponibil in curand (probabil dupa lansarea oficiala a jocului).
Voi reveni cu link
Regulamentul in format pdf va fi disponibil in curand (probabil dupa lansarea oficiala a jocului).
Voi reveni cu link
-
Puf
Seamana cu Monopoly! Vreau sa stiu cu ce vine nou avand in vedere ca tema de bani, sporit bani s.a.m.d. imi suna a deja vu. Roll and move game?
-
adixor
se pare ca da.. pe de alta parte nici nu stiu cum ai putea avea succes in acest moment pe piata din RO FARA astfel de mecanica. si nu vorbesc succes la 30-50 oameni cati sunt membri sau ne citesc doar pe forum.
-
Puf
Gata cu critica...mai aveam ceva de spus...dar vreau sa aud un review de la cineva care l-a jucat!
-
Ioana
Jocul inca nu a fost lansat. Asteptam mai multe detalii de la cei care l-au conceput.
Oricum, initiativa autorilor merita felicitarile noastre!
Oricum, initiativa autorilor merita felicitarile noastre!
-
adixor
Puf are dreptate, gata cu critica, ca e usor sa vorbim (aici ma auto-vizez). Oricum, sunt asa rare (si pana acum cam amarate, nu vorbesc de Financial pe care nu-l stiu ci de exemplu de Capital and co.) jocurile romanesti incat nu ramane decat sa incurajam orice initiativa. Mai ales ca eu unul nu pot decat sa-mi imaginez (si asta probabil in doar o mica parte) efortul necesar conceperii si publicarii unui joc, de orice tip. Sunt sigur ca nu e usor si ma bucur ca exista cineva printre noi care are curajul si resursele sa faca asta. Poate chiar ne da si cateva informatii in exclusivitate despre acest proces! (daca autorii citesc asta, va rog sa-mi dati un PM sa discutam despre lansarea acestui joc, experiente, efort, etc)
Asa ca sa-i uram numai de bine si multa bafta la vanzari!
(mi-am bazat posturile pe detaliile care vad ca au aparut pe http://www.financialcity.ro/).
Asa ca sa-i uram numai de bine si multa bafta la vanzari!
(mi-am bazat posturile pe detaliile care vad ca au aparut pe http://www.financialcity.ro/).
-
haretel
-
byfulgu
Multumim, atat pentru incurajari, cat si pentru "critici". Cred ca cele din urma au avut un mare impact, pozitiv in cazul nostru, deoarece am incercat sa le vedem mereu ca si sfaturi constructive.
Drumul nu a fost usor, iar rabdarea si perseverenta joaca un rol important.
Nu aveti idee cat de mult ne bucura sa vedem ca sunt persoane interesate sa afle mai multe detalii.
Drumul nu a fost usor, iar rabdarea si perseverenta joaca un rol important.
Nu aveti idee cat de mult ne bucura sa vedem ca sunt persoane interesate sa afle mai multe detalii.
-
adixor
Am avut o mica discutie cu designerii jocului, pe care am postat-o aici:
Interviu cu designerii Financial City
Interviu cu designerii Financial City
-
Ioana
Felicitari pentru interviu! Din descriere pare foarte interesant jocul si abia astept sa-l joc.
- sebik80
- King Meeple

- Custom Rank: Just Muerte