Noile jocuri Treefrog - Martin Wallace

tipuri de jocuri, recomandari, aranjarea soldateilor in cutii, filme in care apar boardgames sau ORICE altceva va trece prin cap si e legat de boardgaming
Post Reply
User avatar
bvicthor
Wizard Meeple
Wizard Meeple
Posts: 263
Joined: 06 Jan 2010, 23:25
Location: Cluj-Napoca

Noile jocuri Treefrog - Martin Wallace

Post: # 1400Post bvicthor
03 Mar 2010, 20:38

Martin Wallace a lansat precomanda pentru urmatoarele 3 jocuri publicate sub sigla Treefrog (vechiul Warfrog). Jocurile se pot precomanda pana la 30 aprilie. Fiecare joc va fi publicat intr-un numar de 3000 de exemplare, dintre care 1000 vor fi semnate de catre Martin Wallace si vor avea componente personalizate din lemn. Cele 3 jocuri care vor fi lansate sunt Age of Industry (iunie 2010), London (octombrie 2010), si A Few Acres of Snow (martie 2011). Cele 3 jocuri pot fi precomandate impreuna la pretul de 135 Euro (include transportul).

http://warfroggames.com/Buy%20Subscription.html

Age of Industry - Din descriere este o versiune de Brass oarecum simplificata si care cuprinde 2 harti de joc (Anglia si Germania). Numarul de jucatori variaza intre 3 si 5 (in Brass doar 3 – 4 jucatori si o singura harta). Actiunea jocului este plasata in secolul al XIX-lea in timpul revolutiei industriale. Vor fi disponibile 6 tipuri de industrii: cotton mills, 'X' industries, coal mines, iron works, ports si ships. Spre deosebire de Brass in Age of Industry va fi disponibila o singura epoca, doar cea feroviara (cea de canal dispare). Fiecare jucator va putea construi diferitele tipuri de industrii, pentru fiecare tip de industrie fiind disponibile diferite nivele (care reprezinta evolutia tehnologica si care trebuie construite in ordine). Anumite nivele tehnologice au nevoie de carbune si fier pentru a putea fi construite. Porturile vor fi folosite pentru a putea vinde produsele generate de cotton mills si 'X' industries si de a creste venitul primit de jucator in fiecare runda.

London – Acest joc va fi lansat la Essen, si va fi disponibil pentru 3 pana la 4 jucatori. Va fi un joc economic care se desfasoara in Londra intre anii 1666 si 1900. Fiecare jucator va controla o parte din oras si prin efectuarea diferitelor actiuni va castiga puncte de victorie.

A Few Acres of Snow – Sunt disponibile putine informatii despre acest joc. Va fi un joc pentru 2 jucatori plasat in Canada si prezinta lupta dintre Anglia si Franta pentru putere in acest teritoriu.

fixpix

Re: Noile jocuri Treefrog - Martin Wallace

Post: # 1403Post fixpix
03 Mar 2010, 20:56

Unul din designerii mei preferati. Nu-mi place faptul ca-si cam recicleaza tematicile si mecanicile dar altfel scoate niste jocuri excelente.

User avatar
bvicthor
Wizard Meeple
Wizard Meeple
Posts: 263
Joined: 06 Jan 2010, 23:25
Location: Cluj-Napoca

Re: Noile jocuri Treefrog - Martin Wallace

Post: # 1404Post bvicthor
03 Mar 2010, 21:11

Deasemenea unul dintre designerii mei preferati. Din cele 3 jocuri care vor aparea cel mai interesat sunt de London. Din pacate Age of Industry este o alta versiune de Brass si de vreme ce il am nu prea sunt interesat de noua versiune.

User avatar
Chuckila
Super Moderator
Super Moderator
Posts: 4993
Joined: 31 Jan 2010, 03:30
Location: Cluj Napoca

Re: Noile jocuri Treefrog - Martin Wallace

Post: # 1422Post Chuckila
04 Mar 2010, 01:42

Uhmmmmm ... extrem de tentant!

Ma gandesc pana maine daca fac precomanda (nu e prea bine sa iau deciziile la ora 00:30), insa momentan sunt cam 60% spre "Da". Brass imi era pe lista de ceva vreme iar daca in reprint primesti acelasi nivel de joc in mai putin timp, atunci e perfect.

Daca se mai pune la socoteala ca exemplarele vor fi semnate de MW, lucru care automat le creste valoarea de piata din momentul in care vor fi "sold out", parca parca ajung deja la 70%. Daca mai tin mult fereastra deschisa si mai gasesc argumente pro, nu m-ar mira sa fie subscriptia facuta pana termin de postat :D.

Post Reply

Return to “Discutii generale”