Need more info .. scuze daca nu e pe topicul corect dar aici vad mai mult action
comenzi pe www.coolstuffinc.com
-
ElChicoDiablo
comenzi pe www.coolstuffinc.com
A cumparat cineva de pe www.coolstuffinc.com ? Au niste preturi excelente cam 1/2 decat la noi doar ca fiind in SUA transportul rupe
.
Need more info .. scuze daca nu e pe topicul corect dar aici vad mai mult action
-
adixor
Re: comenzi pe www.coolstuffinc.com
am mutat postul in acest nou topic. Sa stii ca suntem destul de putini si in principiu citim tot
, nu e vorba de topic mai activ sau mai putin activ.
Si acum ontopic, nu te pot ajuta ca nu am comandat de aici, dar diferenta de pret e huge. Nu m-ar tine transportul sa nu comand la preturile astea. Mi se pare ca nu sunt toate noi, cel putin undeva scria ceva de conditiile Mint, Near Mint si Played ceea ce inseamna ca jocurile nu sunt noi. Chiar si asa suna interesant.
Si acum ontopic, nu te pot ajuta ca nu am comandat de aici, dar diferenta de pret e huge. Nu m-ar tine transportul sa nu comand la preturile astea. Mi se pare ca nu sunt toate noi, cel putin undeva scria ceva de conditiile Mint, Near Mint si Played ceea ce inseamna ca jocurile nu sunt noi. Chiar si asa suna interesant.
-
haretel
M-am uitat si eu; preturile sunt super
Vad ca au free shipping la comenzi de peste 100$ . N-ar fi greu deloc de facut suma asta
Pb e ca nu stiu nimic despre ei...
Vad ca au free shipping la comenzi de peste 100$ . N-ar fi greu deloc de facut suma asta
Pb e ca nu stiu nimic despre ei...
Last edited by haretel on 23 Mar 2010, 20:45, edited 1 time in total.
-
adixor
pentru ca trebuie sa fie si o parte proasta, romania nu e pe lista de shipping. Partea buna era free shipping la > 100$.
pe BGG sunt laudati din cele cateva forumuri pe care am intrat.
pe BGG sunt laudati din cele cateva forumuri pe care am intrat.
-
adixor
altii laudati: http://www.boardsandbits.com. Nu m-am prins daca trimit si in europa, m-am pierdut pe site-ul lor de US postal service si nici nu prea am timp sa investighez. preturi similare.
-
haretel
La naiba... merge totusi facuta o comanda undeva prin Europa- la o cunostinta - si mai departe trimis pachetul in Romania ?
-
fixpix
Eu am cumparat de la Boardsandbits si sint extrem de seriosi. Costa de te rupe transportul dar iesi parca mai ieftin decit daca iei din Europa. Oricum, nu cu mult si poate ai ghinion sa te frece la Vama. Eu nu am patit-o dar fiind vorba de pachet din afara UE, tot ce se poate.
-
ElChicoDiablo
Cred ca transportul = free only for order > 100$ AND Country = USA or very very close.
Dar Twilight Struggle Deluxe + RuneWars = 106 $ .. INSANE
Dar Twilight Struggle Deluxe + RuneWars = 106 $ .. INSANE
- Chuckila
- King Meeple

Da, free shipping este doar pentru comenzile din US.
Totusi, daca ii suni si negociezi putin, vei obtine probabil un $10-$15 in minus la transport prin Priority Mail USPS la comenzi de peste $200. Daca vreti sa luati de la cineva cu adevarat serios, vi-l recomand cu caldura pe http://www.boardgamegeek.com/geekstore.php3?action=viewuser&username=wdragon3. Are preturi excelente, e dispus la negociere, are sute de feedback ratings pe BGG, puteti vedea ce zice lumea de el.
Mie mi-a raspuns instant cand l-am rugat sa imi faca o cotatie pentru doua posibile comenzi. Si ghici ce ... mi-a facut cotatie pentru 4 posibile comenzi, ca sa imi dau seama mai bine de nivelul transportului, functie de numarul titlurilor si greutatea lor totala. Sincer, in discutiile avute cu el, am ramas cu cea mai buna parere dintre toti comerciantii de board games cu care am avut de a face. El si Helge Rehwald din Germania.
BTW, daca va bate gandul sa faceti o comanda de la el, sa ma anuntati pls (atata timp cat cel care face comanda este din Bucuresti sau Cluj), fiindca m-as lipi si eu. Se mai reduc preturile de transport (scade pretul per unitate), poate obtinem si un deal mai bun. M-ar interesa 2-3 (5?!?!) titluri, vedem functie de cine ce mai vrea.
Totusi, daca ii suni si negociezi putin, vei obtine probabil un $10-$15 in minus la transport prin Priority Mail USPS la comenzi de peste $200. Daca vreti sa luati de la cineva cu adevarat serios, vi-l recomand cu caldura pe http://www.boardgamegeek.com/geekstore.php3?action=viewuser&username=wdragon3. Are preturi excelente, e dispus la negociere, are sute de feedback ratings pe BGG, puteti vedea ce zice lumea de el.
Mie mi-a raspuns instant cand l-am rugat sa imi faca o cotatie pentru doua posibile comenzi. Si ghici ce ... mi-a facut cotatie pentru 4 posibile comenzi, ca sa imi dau seama mai bine de nivelul transportului, functie de numarul titlurilor si greutatea lor totala. Sincer, in discutiile avute cu el, am ramas cu cea mai buna parere dintre toti comerciantii de board games cu care am avut de a face. El si Helge Rehwald din Germania.
BTW, daca va bate gandul sa faceti o comanda de la el, sa ma anuntati pls (atata timp cat cel care face comanda este din Bucuresti sau Cluj), fiindca m-as lipi si eu. Se mai reduc preturile de transport (scade pretul per unitate), poate obtinem si un deal mai bun. M-ar interesa 2-3 (5?!?!) titluri, vedem functie de cine ce mai vrea.
-
ElChicoDiablo
Daca ne strangem destui si se simte diferenta , contati si pe mine. Voi alege unul dintre
Twilight Imperium, Hannibal: Rome vs. Carthage, Runewars, Twillight Struggle, Napoleon’s Triumph ,
evident dupa o profunda analiza matematica (most probably a 6 faced dice)
Twilight Imperium, Hannibal: Rome vs. Carthage, Runewars, Twillight Struggle, Napoleon’s Triumph ,
evident dupa o profunda analiza matematica (most probably a 6 faced dice)
Last edited by ElChicoDiablo on 24 Mar 2010, 01:45, edited 1 time in total.
- Chuckila
- King Meeple

Combat Commander: Pacific + Pit Fighter: Fantasy Arena (plus vreo 6 Expansion Packs, insa astea sunt doar 21 carti, deci usurele). Insa imi ofer dreptul de a ma retrage, fiindca deja am enorm de multe jocuri nejucate 

-
Connoisseur
Pentru 1) cei interesati si 2) pentru cei din Bucuresti. De obicei comand de doua ori pe luna de la Games Lore, U.K., la inceputul si sfarsitul fiecarei luni. Preturile sunt OK, shippingul este impecabil, in sensul ca orice comanda soseste in maxim sapte zile plus good, solid packing, absolut nimic de comentat. Am comandat doar jocuri care nu sunt aduse de dealerii din Romania (pe restul le cumpar de la Board Games.ro, Red Goblin, eventual Cutia.ro). De exemplu, comenzile din lunile trecute au fost la Runewars, extensiile Runebound, Tales of the Arabian Nights, Warhammer Fantasy, Claustrophobia, Journey to the Center of the World, Witch of Salem, Carpathes, Dorn, Volsung, Masters of Venice, Atlantis, Mission: Red Planet si alte ciudatenii, in general jocuri care au si un plot si o atmosfera in spate, nu doar "mecanica" si algebra. Anywayz, daca aveti vreun joc pe wish list pe care nu l-ati putut gasi prin Romania, vi-l pot comanda eu la viitoare comanda pe care o pun la Games Lore. Singura conditie, sa aveti buletin de Bucuresti. 
-
adixor
daca asta a fost doar ultima comanda, sunt tare curios de colectia ta. m-am asezat, sa fiu sigur. astept. 
-
Connoisseur
Pardon dar m-ai citit gresit. Nu le-am comandat in acelasi timp. E vorba de comenzile din ultimele patru luni cred, nu din ultima luna doar.
Incerc sa ma las de tabac si de cumparat board games. Cred ca o sa reusesc cu tigarile.
<violent coughing fit emoticon>
Incerc sa ma las de tabac si de cumparat board games. Cred ca o sa reusesc cu tigarile.
<violent coughing fit emoticon>
- tasurinchi
- King Meeple

Nu inteleg faza cu buletinul de Bucuresti. Vii cu badigarzii la adresa din buletin daca fac comanda si apoi ma fac ca ploua sau cum? 
- Chuckila
- King Meeple

Bun, bun. Mancat, fumat, cancere ....
Dar noi de unde si ce jocuri mai comandam? Sau e gata, a fost hijacked for good?
Dar noi de unde si ce jocuri mai comandam? Sau e gata, a fost hijacked for good?
-
adixor
am mutat offtopicul despre viata sanatoasa aici: [forum]viewtopic.php?f=69&t=280[/forum]
- imba
- King Meeple

Eu am luat ultimele de pe cosimshop.de si in principal tot asa, ce nu se gaseste la noi. Din ce am vorbit cu ei au fost extrem de prompti si de saritori. iar despre transport, a jucat DHL-ul ceva fotbal cu pachetul, dar erau atat de multi pufuleti de polistiren inca nu s-a intamplat absolut nimic cu jocurile. L-au pus la posta joi la pranz, iar marti la pranz era curierul la usa.
- Chuckila
- King Meeple