comenzi pe www.coolstuffinc.com

tipuri de jocuri, recomandari, aranjarea soldateilor in cutii, filme in care apar boardgames sau ORICE altceva va trece prin cap si e legat de boardgaming
ElChicoDiablo

comenzi pe www.coolstuffinc.com

23 Mar 2010, 20:32

A cumparat cineva de pe www.coolstuffinc.com ? Au niste preturi excelente cam 1/2 decat la noi doar ca fiind in SUA transportul rupe :( .
Need more info .. scuze daca nu e pe topicul corect dar aici vad mai mult action :)

adixor

Re: comenzi pe www.coolstuffinc.com

23 Mar 2010, 20:41

am mutat postul in acest nou topic. Sa stii ca suntem destul de putini si in principiu citim tot :), nu e vorba de topic mai activ sau mai putin activ.

Si acum ontopic, nu te pot ajuta ca nu am comandat de aici, dar diferenta de pret e huge. Nu m-ar tine transportul sa nu comand la preturile astea. Mi se pare ca nu sunt toate noi, cel putin undeva scria ceva de conditiile Mint, Near Mint si Played ceea ce inseamna ca jocurile nu sunt noi. Chiar si asa suna interesant.

haretel

23 Mar 2010, 20:43

M-am uitat si eu; preturile sunt super
Vad ca au free shipping la comenzi de peste 100$ . N-ar fi greu deloc de facut suma asta
Pb e ca nu stiu nimic despre ei...
Last edited by haretel on 23 Mar 2010, 20:45, edited 1 time in total.

adixor

23 Mar 2010, 20:44

pentru ca trebuie sa fie si o parte proasta, romania nu e pe lista de shipping. Partea buna era free shipping la > 100$.
pe BGG sunt laudati din cele cateva forumuri pe care am intrat.

adixor

23 Mar 2010, 20:47

altii laudati: http://www.boardsandbits.com. Nu m-am prins daca trimit si in europa, m-am pierdut pe site-ul lor de US postal service si nici nu prea am timp sa investighez. preturi similare.

haretel

23 Mar 2010, 20:49

La naiba... merge totusi facuta o comanda undeva prin Europa- la o cunostinta - si mai departe trimis pachetul in Romania ?

fixpix

23 Mar 2010, 20:58

Eu am cumparat de la Boardsandbits si sint extrem de seriosi. Costa de te rupe transportul dar iesi parca mai ieftin decit daca iei din Europa. Oricum, nu cu mult si poate ai ghinion sa te frece la Vama. Eu nu am patit-o dar fiind vorba de pachet din afara UE, tot ce se poate.

ElChicoDiablo

23 Mar 2010, 21:35

Cred ca transportul = free only for order > 100$ AND Country = USA or very very close.
Dar Twilight Struggle Deluxe + RuneWars = 106 $ .. INSANE

Chuckila
King Meeple
King Meeple

23 Mar 2010, 22:42

Da, free shipping este doar pentru comenzile din US.

Totusi, daca ii suni si negociezi putin, vei obtine probabil un $10-$15 in minus la transport prin Priority Mail USPS la comenzi de peste $200. Daca vreti sa luati de la cineva cu adevarat serios, vi-l recomand cu caldura pe http://www.boardgamegeek.com/geekstore.php3?action=viewuser&username=wdragon3. Are preturi excelente, e dispus la negociere, are sute de feedback ratings pe BGG, puteti vedea ce zice lumea de el.

Mie mi-a raspuns instant cand l-am rugat sa imi faca o cotatie pentru doua posibile comenzi. Si ghici ce ... mi-a facut cotatie pentru 4 posibile comenzi, ca sa imi dau seama mai bine de nivelul transportului, functie de numarul titlurilor si greutatea lor totala. Sincer, in discutiile avute cu el, am ramas cu cea mai buna parere dintre toti comerciantii de board games cu care am avut de a face. El si Helge Rehwald din Germania.

BTW, daca va bate gandul sa faceti o comanda de la el, sa ma anuntati pls (atata timp cat cel care face comanda este din Bucuresti sau Cluj), fiindca m-as lipi si eu. Se mai reduc preturile de transport (scade pretul per unitate), poate obtinem si un deal mai bun. M-ar interesa 2-3 (5?!?!) titluri, vedem functie de cine ce mai vrea.

haretel

23 Mar 2010, 23:28

M-as baga la comanda cu Agricola. Altcineva ?

ElChicoDiablo

24 Mar 2010, 01:13

Daca ne strangem destui si se simte diferenta , contati si pe mine. Voi alege unul dintre
Twilight Imperium, Hannibal: Rome vs. Carthage, Runewars, Twillight Struggle, Napoleon’s Triumph ,
evident dupa o profunda analiza matematica (most probably a 6 faced dice) :lol:
Last edited by ElChicoDiablo on 24 Mar 2010, 01:45, edited 1 time in total.

Chuckila
King Meeple
King Meeple

24 Mar 2010, 01:24

Combat Commander: Pacific + Pit Fighter: Fantasy Arena (plus vreo 6 Expansion Packs, insa astea sunt doar 21 carti, deci usurele). Insa imi ofer dreptul de a ma retrage, fiindca deja am enorm de multe jocuri nejucate :worried:

Connoisseur

07 Apr 2010, 17:00

Pentru 1) cei interesati si 2) pentru cei din Bucuresti. De obicei comand de doua ori pe luna de la Games Lore, U.K., la inceputul si sfarsitul fiecarei luni. Preturile sunt OK, shippingul este impecabil, in sensul ca orice comanda soseste in maxim sapte zile plus good, solid packing, absolut nimic de comentat. Am comandat doar jocuri care nu sunt aduse de dealerii din Romania (pe restul le cumpar de la Board Games.ro, Red Goblin, eventual Cutia.ro). De exemplu, comenzile din lunile trecute au fost la Runewars, extensiile Runebound, Tales of the Arabian Nights, Warhammer Fantasy, Claustrophobia, Journey to the Center of the World, Witch of Salem, Carpathes, Dorn, Volsung, Masters of Venice, Atlantis, Mission: Red Planet si alte ciudatenii, in general jocuri care au si un plot si o atmosfera in spate, nu doar "mecanica" si algebra. Anywayz, daca aveti vreun joc pe wish list pe care nu l-ati putut gasi prin Romania, vi-l pot comanda eu la viitoare comanda pe care o pun la Games Lore. Singura conditie, sa aveti buletin de Bucuresti. :)

adixor

07 Apr 2010, 17:21

daca asta a fost doar ultima comanda, sunt tare curios de colectia ta. m-am asezat, sa fiu sigur. astept. :)

Connoisseur

07 Apr 2010, 17:42

Pardon dar m-ai citit gresit. Nu le-am comandat in acelasi timp. E vorba de comenzile din ultimele patru luni cred, nu din ultima luna doar.

Incerc sa ma las de tabac si de cumparat board games. Cred ca o sa reusesc cu tigarile. :lol:

<violent coughing fit emoticon>

tasurinchi
King Meeple
King Meeple

07 Apr 2010, 19:10

Nu inteleg faza cu buletinul de Bucuresti. Vii cu badigarzii la adresa din buletin daca fac comanda si apoi ma fac ca ploua sau cum? :D

Chuckila
King Meeple
King Meeple

08 Apr 2010, 09:48

Bun, bun. Mancat, fumat, cancere ....

Dar noi de unde si ce jocuri mai comandam? Sau e gata, a fost hijacked for good?

adixor

08 Apr 2010, 09:57

am mutat offtopicul despre viata sanatoasa aici: [forum]viewtopic.php?f=69&t=280[/forum]

imba
King Meeple
King Meeple

21 Nov 2010, 20:27

Eu am luat ultimele de pe cosimshop.de si in principal tot asa, ce nu se gaseste la noi. Din ce am vorbit cu ei au fost extrem de prompti si de saritori. iar despre transport, a jucat DHL-ul ceva fotbal cu pachetul, dar erau atat de multi pufuleti de polistiren inca nu s-a intamplat absolut nimic cu jocurile. L-au pus la posta joi la pranz, iar marti la pranz era curierul la usa.

Chuckila
King Meeple
King Meeple

21 Nov 2010, 20:33

WOW, sick thread resurrect :)

Post Reply

Return to “Discutii generale”