Middle Earth Quest

tipuri de jocuri, recomandari, aranjarea soldateilor in cutii, filme in care apar boardgames sau ORICE altceva va trece prin cap si e legat de boardgaming
Post Reply
haretel

Middle Earth Quest

Post: # 2020Post haretel
25 Mar 2010, 21:45

L-a jucat careva? dc da, cum vi s-a parut ? Nu ma atrage tematica in mod deosebit, dar sunt curios eventual de o comparatie cu Prophecy. Am vazut un filmulet de prezentare al lui Tom Vassel, dar as vrea sa stiu mai degraba ce feeling v-a lasat dupa, desi imi pare prea lung si prea plin de token-uri

fixpix

Re: Middle Earth Quest

Post: # 2048Post fixpix
26 Mar 2010, 00:20

Eu nu am jucat MEQ dar pot sa-ti spun cu inima impacata are in comun cu Prophecy cam tot atit cit are in comun cu Piticotul.

L-am avut si eu in lista la un moment dat dar l-am sters dupa ce am ajuns la concluzia ca nu ma mai atrag jocurile care sint prea incarcate din cauze tematice, iar baietii de la FFG recidiveaza cam des la capitolul asta. Din tot ce am citit despre el pare un joc ce ar putea fi interesant doar pentru cineva cit de cit atras de tematica, iar daca tu zici ca nu esti, atunci mai bine alege Prophecy.

haretel

Re: Middle Earth Quest

Post: # 2050Post haretel
26 Mar 2010, 00:30

danke

Connoisseur

Re: Middle Earth Quest

Post: # 2364Post Connoisseur
07 Apr 2010, 09:19

Middle Earth Quest este jocul pe care ma tot chinui sa il invat in momentul asta, impreuna cu Cyclades. Ambele imi scot peri albi. Desi il am in biblioteca (MEQ) de jumatate de an cred, abia acum m-am apucat de el. Regulile par destul de fioroase la prima vedere dar merg pe mana lui Tom Vassel care sustine ca jocul este mai mult un hide, run and seek, deci n-ar trebui sa fie chiar asa de greu, sper. Din pacate observ ca nu suporta nicio varianta Solo, desi exista doua versiuni pentru Solitaire pe BGG. Sunt curios sa le incerc. Daca se pune la cale vreo sesiune sau demo Middle Earth Quest in Bucuresti, I am in.

Post Reply

Return to “Discutii generale”