Care-i mai tare?

tipuri de jocuri, recomandari, aranjarea soldateilor in cutii, filme in care apar boardgames sau ORICE altceva va trece prin cap si e legat de boardgaming
Post Reply
Droopy

Care-i mai tare?

06 Sep 2010, 06:12

Una mica intrebare: care-i mai complet "memoir 44" sau "tide of irone"?
Cine stie si vrea sa ma lamureasca si pe mine.
Eu unul vad m44 mai popular dar toi pare a fi mai lucrat mai complex. Asta din ce am vazut pe youtube si alte articole de pe net. Nu am avut onoarea sa joc nici unul din ele.

adixor

Re: Care-i mai tare?

06 Sep 2010, 09:23

le-am jucat pe ambele. memoir e foarte light, rapid, bazat f. mult pe noroc. tide of iron e mai apropiat de un wargame serios, dar cu multe reguli, scenarii mari si impunatoare, partide mult mai lungi, mai mare varietate (vorbesc doar de base games).

later edit: scuze pentru faptul ca nu prea intru in detalii, nu am avut timp de nimic in ultima saptamana. ca sa raspund la intrebare totusi, nu exista unul "mai tare", fiecare are targetul lui. daca nu ai mai jucat nici un wargame, ToI va fi innaccesibil, Memoir este mult mai accesibil datorita simplitatii si lipsei realismului. Eu sunt mai fan Memoir, pentru faptul ca e rapid desi ma deranjeaza uneori nivelul de noroc mare din joc.

Droopy

06 Sep 2010, 10:24

M e ptr incepatori 2 jocuri scurte si acasa, vb vine:)
Iar toi e ptr impatimiti, iti storci creieri, multa liniste, pierzi mai mult timp si satisfactie tripla la sfarsit

criss

06 Sep 2010, 12:00

Pentru mai multe informatii poti sa citesti articolul meu despre jocuri tactice de razboi:
http://www.boardgames-blog.ro/board-gam ... de-razboi/

Droopy

07 Sep 2010, 01:32

Foarte clar
merci mult

Post Reply

Return to “Discutii generale”