Ma gandeam, cum ar fi ca alesii poporului, sa dea o lege, prin care sa bage la scoala in clasele V - VIII macar 2 ore pe saptamana obiectul boardgames.
La sfarsit de an scolar pe langa carti sa le dea la copii si jocuri, iar ca tema de vacanta copii trebuie sa invete in 3 luni 4 jocuri usoare sau medii, iar la biblioteca scolara sa aiba si jocuri de imprumutat.
As vrea sa traiesc ziua cand plinbandu-ma prin sat ( Suceava ) sa vad mame discutand aprins cu un ton de panica in glas .
- Buna Firuto unde te grabesti asa strasnic ?
- Uite al meu a trecut intr-a saptea si nu-i gasesc nicaieri extensia 2 de la Alhambra ... si profesorii astia asa de mult ii pun sa joace jocurile alea cu tot felul de carti, de piese si mninuni ca nu stiu ce sa ma mai fac; vine obosit de la jocurile cu prietenii
manaca se spala si se culca nici la calculator nu mai sta ca inainte.
Al meu la fel joaca un joc Jamaica se crede pirat si-a facut o sabie din lemn are o basma legata la cap isi mai pune si un papagal de plus pe umar, iar mai nou ne toaca la cap ca vrea sa mearga in Jamaica.
Pai aia nici nu sunt in UE mai trebuie sa dau bani si pe pasapoarte . Cum ar fi eu, Toader, ala micu sa fim pe o barca de croanzera spre Jamaica se ne vanture briza prin par si pescarusii sa ne gadile urechile intr-un mod placut............ ar fi frumos dar mai intai sa achitam la asociatie ca avem vreo 7 milioane restanta.
- Asta e Margareto nu mai stau copii ca inainte la coltu strazii sa sparga seminte si sa se uite la masini, iar de calculator ptiuuuuuu e ca picapul se pune praful pe el noroc de noi ca ne mai facem o comanda la Avon mai facem o plata cu digint pasul si ne mai uitam in programul tv cand da in reluare telenovela " Inlantuita de iubire ".
- Am plecat ma grabesc sa il iau pe al meu de la pregatire ?
- Ce pregatire ?
- Cum ce pregatire ? Nelutu face pregatire de boardgames, vrea sa mearga la concursurile nationale de anul acesta . Am avut noroc ca am prins pe profesorul asta, ieftin, accepta si bonuri de masa si a zis de Nelu ca e talentat, la unele extensii se inerveaza repede dar ii trece .
- Pa te-am pupat
- Si eu te pup
- Pa
Acest text contine plasare de produse.
Orice asemanare cu fapte si personaje reale a fost inevitabila
cu respect Obisnuitu