Semne care iti arata ca esti addicted!

tipuri de jocuri, recomandari, aranjarea soldateilor in cutii, filme in care apar boardgames sau ORICE altceva va trece prin cap si e legat de boardgaming
Post Reply
nuk3r

Semne care iti arata ca esti addicted!

09 Sep 2010, 08:43

Eu o sa le scriu doar pe cele pe care le-am identificat eu, fiind doar de 2 luni in lumea board games.
1. Citesti tot forum-ul boardgames.ro si incepi sa te uiti la data ultimului post pentru a vedea pe unde s-a mai scris ceva.
2. Intri de 3-4 ori pe zi la sectiunea Intalniri, poate poate a mai planificat cineva o noua intalnire.
3. Ajungi la intalnire primul si incepi sa te invarti prin jurul localului pentru a vedea alti indivizi cu ochii reflectand niste zaruri.
4. Pleci de la intalnirea de duminica cu gandul ca o sa treaca si Noaptea asta de luni, marti, miercuri, joi, vineri si sambata si dimineata o sa te trezesti la intalnirea de duminica viitoare.
5. In timpul noptii (l,m,m,j,v,s) incepi sa te uiti la review-urile Dice Towers, dar nu te multumesc si incepi sa aprofundezi cu video-urile marca Adixor si tot nu simti ca e destul si incepi sa studiezi regulamentele unor viitoare jocuri.
6. Incepi sa scrii pe forum despre faptul ca ai devenit dependent.

Va las pe voi sa mai contribuiti cu experienta personala, poate pana la urma va iesi un ghid de identificare al dependentului.

adixor

Re: Semne care iti arata ca esti addicted!

09 Sep 2010, 09:28

1. te abonezi RSS la siteuurile de stiri si reviewuri sa afli mereu ce se mai intampla
2. intri curent pe paginile jocurilor preferate pe BGG sau pe site-ul lor de origine sa vezi daca a mai aparut vreun player aid, vreun FAQ, vreun update la reguli,etc
3. te uiti cu jind la peretele de jocuri din spatele lui Tom Vasel si nu-ti imaginezi un perete mai minunat ca ala
4. chiar cand nu poti sa te joci din lipsa de timp sau partener scoti cate un joc, ii iei piesele, daca au text il recitesti (pentru a cata oara?), le numeri, le asezi frumos, le pui la loc
5. desfasori un joc pe masa chiar daca nu ai cu cine, poate apare cineva :)

mihai
Special Meeple
Special Meeple

12 Sep 2010, 19:07

uau...am bifat destul de multe, nu toate...so i'm guilty!:)

sebik80
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: Just Muerte

12 Dec 2010, 21:34

Un alt posibil semn :D Noile mele numere de inmatriculare:

from http://www.boardgamegeek.com/image/870394

haretel

12 Dec 2010, 22:06

hahahahhahahhahaha
super!

VickdaReaper
Super Moderator
Super Moderator

12 Dec 2010, 23:13

L0L ?? Foarte tare !! Desi ar fi fost mai subtil un 666... :twisted: :lol: :tu:
Pentru board games sunt fidel cum era Castro pentru Cuba...

Colectie

Ioana

14 Dec 2010, 12:02

Foarte tare Sebi, :tu:
Am citit pe BGG de la ce vine 777, dar cred ca daca mai era loc de un 7 acela ar fi fost de la 7 Wonders :D

Post Reply

Return to “Discutii generale”