Lista pentru Mos Craciun

tipuri de jocuri, recomandari, aranjarea soldateilor in cutii, filme in care apar boardgames sau ORICE altceva va trece prin cap si e legat de boardgaming
Post Reply
nqq
King Meeple
King Meeple

Lista pentru Mos Craciun

13 Dec 2015, 22:42

Ma gandeam ca noi toti avem un wishlist si cum niciodata nu se sfarseste,care ar fi acel wishlist pentru mos craciun? Cat de adanc trebuie sa buzunaru' lu mosu' ca sa ne faca fericiti in dimineata de 25 decembrie ? Si inca un lucru important.....: dc sa ne faca Mosu pe noi fericiti:)
Pentru mine lista e lunga dar ma opresc la :

1.Letters from Whitechapel( recent am jucat Cluedo cu un grup de prieteni si a prins foarte bine.Sunt sigur ca o sa fie un nou hit pe masa!)
2.Mafia de Cuba( Vreau sa-l incerc cu un grup cu care joc des mafia/avalon..cred k o sa prinda)
3.Sheriff of Nottingham( Un joc cu o interactiune foarte mare si care merge cu un grup care se plictiseste repede si tot ce fac in timpu jocului e sa zica: "cine e acum?",Cand e randu meu? )
4. Camel up(pentru 10 jucatori si haos ,rasete si nebunie maxima la un pahar de vin:)) )
...

lista e lunga draga Mosule dar ma opresc aici.Insa daca mai ai loc prin bagaje poate mai pui si Cacao,Jaipur,Marco Polo ...si poate o pijama noua :roll:

26octombrie
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: Awesome Silly Bard

Re: Lista pentru Mos Craciun

13 Dec 2015, 23:46

Draga Mos Craciun,
eu as vrea de la dumneata sa aduci la noi in casa (celorlalti, eu am destula!) mai multa pofta de joaca :D

Post Reply

Return to “Discutii generale”