Am jucat TtA original, si este un joc fantastic. Are insa unele caracteristici care l-ar tine departe de masa de joc al familiei.
Daca este cineva dispus sa programam o sesiune de TtA 2, as vrea sa incerc noua versiune a jocului.
Vreau sa incerc TtA 2
-
Imago
- Administrator

- DanielIndru
- King Meeple

- Custom Rank: Going Cardboard
Re: Vreau sa incerc TtA 2
Daca ne spui care sunt acele caracteristici, poate te ajutam sa afli daca exista sau nu in versiunea noua.BeatU wrote:Are insa unele caracteristici care l-ar tine departe de masa de joc al familiei.
-
Imago
- Administrator

Cursa de inarmare, timpul lung de joc, etc. In principiu ambele raman (cursa de inarmare fiind putin atenuata), insa eu vreau sa joc TtA 2. Daca nu pot juca jocuri conflictuale cu sotia, poate se gasesc doritori pe forum:)
- DanielIndru
- King Meeple

- Custom Rank: Going Cardboard
Si timpul de joc si cursa de inarmare au ramas la fel.
Doar ca efectele actiunilor militare sunt ceva mai domoale acum.
Dar daca ignori partea militara, o sa iei bataie de obicei. Asa cum e normal.
Doar ca efectele actiunilor militare sunt ceva mai domoale acum.
Dar daca ignori partea militara, o sa iei bataie de obicei. Asa cum e normal.
- 26octombrie
- King Meeple

- Custom Rank: Awesome Silly Bard
daca iese ceva, m-as baga si euBeatU wrote:Am jucat TtA original, si este un joc fantastic. Are insa unele caracteristici care l-ar tine departe de masa de joc al familiei.
Daca este cineva dispus sa programam o sesiune de TtA 2, as vrea sa incerc noua versiune a jocului.
- iuli212
- King Meeple

- Custom Rank: Dr. Meeple
Nu am jucat prima varianta, dar cea noua sigur nu e caracterizata printr-un timp scurt de joacaBeatU wrote:Cursa de inarmare, timpul lung de joc, etc. In principiu ambele raman (cursa de inarmare fiind putin atenuata), insa eu vreau sa joc TtA 2. Daca nu pot juca jocuri conflictuale cu sotia, poate se gasesc doritori pe forum:)