Caut Dungeon Master București

tipuri de jocuri, recomandari, aranjarea soldateilor in cutii, filme in care apar boardgames sau ORICE altceva va trece prin cap si e legat de boardgaming
Post Reply
nickul

Caut Dungeon Master București

09 Aug 2016, 21:45

Am 3 sau 4 prieteni care vor să joace. Cu 3 dintre ei am încercat deja dar nu e nici unul din noi bun de Dungeon Master. Ne place jocul și am vrea să învățăm să jucăm, dar ne trebuie un Dungeon Master bun să facă povestea mai frumoasă.(sau măcar unul care să știe regulile destul de bine încât să nu se uite în manual din 5 în 5 minute)

Dau băutură și mâncare :lol:

pilif
Wizard Meeple
Wizard Meeple

Re: Caut Dungeon Master București

09 Aug 2016, 22:31

Salut, ai uitat sa specifici ce sistem de joc :D . Seara faina!

nickul

09 Aug 2016, 22:44

Salut, credeam că Dungeon Master e doar la D&D.

Sau întrebarea era în legătură cu ce versiune de D&D? Nu ținem neapărat la o anumită versiune (eu am auzit că 3.5 e mai bună, unul din prieteni a zis că 5 i se pare mai ușor de învățat). La urma urmei, alege DM-ul versiunea care-i place mai mult și o învățăm și noi pe aia :D

O seară faină și ție!

Shaikan
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: Dark Lord @ Natiunea Jucatoare

10 Aug 2016, 11:26

nickul wrote:Salut, credeam că Dungeon Master e doar la D&D.

Sau întrebarea era în legătură cu ce versiune de D&D? Nu ținem neapărat la o anumită versiune (eu am auzit că 3.5 e mai bună, unul din prieteni a zis că 5 i se pare mai ușor de învățat). La urma urmei, alege DM-ul versiunea care-i place mai mult și o învățăm și noi pe aia :D

O seară faină și ție!
Dungeon Master sau Game Master e un termen generic folosit pentru "The Evil Lord who controls the game" in mai toate sistemele RPGistice.

3.5 este una dintre cele mai complicate editii, e faina, dar e foarte gimicky si ai mult downtime ca sa te uiti pe toate abilitatile si exceptiile....etc. 5th e o versiunea faina, mai mainstream, mai usoara si mult mai friendly pentru jucatorii noi asa ca va recomand sa incercati 5th, dar cum ai spus si tu, depinde de ce DM gasesti si ce prefera si el.

Succes in gasirea DM-ului(recomand sa dai o tura si pe la CBG, stiu ca sunt mai multi DM de D&D pe acolo in caz ca pe forum nu gasesti). As tine eu, dar am un grup de aproape 3 ani si dupa concediu reincepem sesiunile :P

Noroc!

Post Reply

Return to “Discutii generale”