De astazi, TARABA este mai aproape de clientii din tara!

tipuri de jocuri, recomandari, aranjarea soldateilor in cutii, filme in care apar boardgames sau ORICE altceva va trece prin cap si e legat de boardgaming
mihai
Special Meeple
Special Meeple

De astazi, TARABA este mai aproape de clientii din tara!

25 Jan 2011, 13:48

Pentru a veni mai aproape de clientii din intreaga tara, am redus tarfiele pentru livrare:

- livrare prin posta romana, cu plata ramburs:5 lei
- livrare prin curier, cu plata ramburs:16 lei
- livrare prin curier, cu plata in avans:11 lei

Pentru Bucuresti, in continuare livrarea va fi gratuita!

Va reamintim de asemenea promotiile lunii ianuarie:

* Jocul TICKET TO RIDE NORDIC COUNTRIES la 155 LEI!
* Jocul WORLD OF WARCRAFT THE ADVENTURE GAME la numai 150 LEI!
* Jocul TICKET TO RIDE USA la pretul 155 LEI!
* Jocul ANDROID la numai 165 LEI!
Last edited by mihai on 26 Jan 2011, 18:25, edited 2 times in total.

DanielIndru
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: Going Cardboard

Re: Din 24 ianuarie, suntem mai aproape de clientii din tara!

25 Jan 2011, 14:08

Minunat!
Sper sa se rezolve in curand si cautarea pe site dupa cuvinte cheie. :)

mihai
Special Meeple
Special Meeple

25 Jan 2011, 14:11

@djdano - spune-mi exact care ar fi problema, aici sau PM, sa sa pot rezolva. eu cer la toata lumea feedback despre site ca sa il imbunatatesc, stiu ca nu este cea mai buna varianta de site, eu incerc in continuu sa il imbunatatesc si sa il fac mai "user friendly"

DanielIndru
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: Going Cardboard

25 Jan 2011, 14:33

Pai ar fi doua probleme pe care le vad eu:

1. Casuta de cautare din dreapta sus nu pare sa functioneze, cel putin la mine nu merge. Daca scriu "wonders" si dau cauta, pagina nou afisata nu contine nici un rezultat. Folosesc Windows 7 si IE8.
2. Partea de filtre nu mi se pare bine organizata, orice cautare imi include si jocurile puzzle. S-ar putea include un filtru care sa le includa/excluda? S-ar putea eventual inlocui sistemul de dropdown list cu valori predefinite cu un sistem de cautare pe intervale introduse manual? De exemplu, nu am nici o sansa acum sa gasesc dintr-un foc toate jocurile cu pret intre 100 si 250 si timp intre 45 si 120 minute.

adixor

25 Jan 2011, 14:42

va rog sa discutati in continuare despre functionalitate site-uri aici: http://forumboardgames.ro/viewtopic.php?f=61&t=904

suf
King Meeple
King Meeple

25 Jan 2011, 14:43

Sunt de acord cu djdano, singurul mod de a vedea jocurile pe taraba e sa faci browse si sa mergi din pagina in pagina. Eu m-as multumi si cu o pagina unde sa le vad pe toate, ca search face si browseru' ;)

criss

25 Jan 2011, 16:52

O idee excelenta! :tu:
mihai wrote:Pentru a veni mai aproape de clientii din intreaga tara, am redus tarfiele pentru livrare:

- livrare prin posta romana, cu plata ramburs:4 lei
- livrare prin curier, cu plata ramburs:16 lei
- livrare prin curier, cu plata in avans:11 lei

mihai
Special Meeple
Special Meeple

25 Jan 2011, 17:05

salut si imi cer scuze ca am raspuns asa greu, am fost plecat si abia acum am ajuns la un calculator

@djdano o sa iti raspund pe puncte:
1. din pacate, bara de "cauta"nu functioneaza in IE, nu conteaza ce windows ai. incearca in Mozzilla si o sa vezi ca functioneaza; este o problema ce am sesizat-o celor care au facut site-ul, sper sa se remedieze cat mai repede.
2. stiu, mi s-a mai spus de problema ca se afiseaza si multe puzzle-uri cand sortezi, din nou se discuta pentru a face un buton/o casuta cu bifa, pentru a putea scoate puzzle-urile si alte jocuri pentru copii cand cauti boardgames; am vorbit si pentru filtre mai bune, in stadiul actual este destul de greu de facut sa puna utilizatorul intre ce valori sa sorteze, si eu m-am gandit initial de facut astfel filtrele, din pacate e mult mai greu de facut; mai mult ca sigur la urmatoarea varianta a site-ului va fi o astfel de sortare, acum am fost nevoit sa il folosesc in formula actuala.

@suf - initial era o singura pagina, cu toate jocurile cand te duceai la boardgames, dar devenise o pagina imensa(sunt aprox 200 produse la sectiunea boardgames, devenise cam mare).la punctul acesta parerile sunt impartite, o sa incerc sa fac ceva sa fie ambele variante(lista lunga si impartire pe pagini).

@criss - multumesc :)

VickdaReaper
Super Moderator
Super Moderator

25 Jan 2011, 18:16

mihai wrote:@suf - initial era o singura pagina, cu toate jocurile cand te duceai la boardgames, dar devenise o pagina imensa(sunt aprox 200 produse la sectiunea boardgames, devenise cam mare).la punctul acesta parerile sunt impartite, o sa incerc sa fac ceva sa fie ambele variante(lista lunga si impartire pe pagini).
Poate merge rezolvat in urmatorul mod elegant: sa ai o modalitate de a alege cum sa ti se afiseze, adica fie iti afiseaza tot, fie doar 10 jocuri pe pagina, fie 50 de jocuri (cateva valori predefinite).
Pentru board games sunt fidel cum era Castro pentru Cuba...

Colectie

mihai
Special Meeple
Special Meeple

Re: De astazi, TARABA este mai aproape de clientii din tara!

25 Jan 2011, 18:22

@Vick - sounds very good and diplomat, o sa vorbesc cu cei cu site-ul, sa fie un buton, de preferinta jos, care sa apesi si sa afiseze toate produsele. mai rumeg la idee, este foarte buna.

suf
King Meeple
King Meeple

25 Jan 2011, 19:44

Si eu gasesc ideea foarte buna. Mie-mi place sa fac scroll :D, si orice mi-ar trebui as avea deja acolo.

@mihai - poate vorbesti cu cei cu site-ul sa puna si o pagina cu un tabel pe jquery care sa te lase sa ordonezi dupa diverse coloane, mai ales ca nu necesita mari resurse de la server (un mini Excel online ;))

mihai
Special Meeple
Special Meeple

25 Jan 2011, 20:17

@suf - o sa vorbesc cu cei cu site-ul sa vad daca se poate face la formula actuala a site-ului asemenea modificari. mersi de propunere.

mihai
Special Meeple
Special Meeple

31 Jan 2011, 10:19

va multumesc tuturor pentru sugestii, deja am inceput sa fac modificari la site: am adaugat la sortare inca un filtru "categorie" ca sa nu mai apara puzzle-urile cand se cauta jocuri. acum se lucreaza si la partea cu afisatul produselor.

mersi inca o data pentru sugestii si va astept in continuare cu pareri/sugestii/etc

mihai
Special Meeple
Special Meeple

01 Feb 2011, 09:53

am reusit sa implementez si un buton, la fiecare categorie, sa arate toate produsele pe o pagina.

sa imi spuneti cum vi se par ultimele modificari, ajuta la navigarea pe site? ce ar mai merge adaugat/modificat/etc?

suf
King Meeple
King Meeple

01 Feb 2011, 10:20

Dupa mine noile functii sunt excelente!

mihai, ai primit mesajul meu privat?

mihai
Special Meeple
Special Meeple

01 Feb 2011, 10:33

@suf - nu am primit nici un mesaj privat, poti sa il mai trimiti o data?chiar acum am verificat si nu este.

suf
King Meeple
King Meeple

01 Feb 2011, 10:50

@mihai: Se pare ca s-a pierdut mesajul meu (din nou); iti scriu pe mailu' de pe taraba. In cateva randuri am pierdut mesajele trimise pe privat, iar aseara, dupa ce am scris un comentariu si mi-a zis ca s-a trimis, nu mai exista nicaieri :( admin?

adixor

01 Feb 2011, 11:03

@suf: punctul 1 de aici s-ar putea sa te ajute. Alte probleme nu stiu sa fie (sau sa fi fost vreodata) cu PM-urile. http://forumboardgames.ro/viewtopic.php ... =160&p=667

suf
King Meeple
King Meeple

01 Feb 2011, 11:08

@adixor: da, am intalnit situatia descrisa la punctul 1, dar nu a fost cazul. Cine stie ce-or fi facut bitzii prin fire...

Post Reply

Return to “Discutii generale”