Concurs Nightfall

tipuri de jocuri, recomandari, aranjarea soldateilor in cutii, filme in care apar boardgames sau ORICE altceva va trece prin cap si e legat de boardgaming
Post Reply
VickdaReaper
Super Moderator
Super Moderator

Concurs Nightfall

03 Feb 2011, 22:51

Cei de la Alderac Entertainment Group (AEG pe scurt :)) organizeaza un concurs pentru urmatorul joc deck-building pe care o sa il lanseze, si anume Nightfall. Ce este asa special la acest joc? Pai, precum chiar producatorul spune este primul "attack deck-building game", in care iti construiesti pachetul pentru ca apoi sa-ti ataci adversarul cu cartile pe care le vei avea.

Iar daca nu va atrage atat de mult faptul ca este un "nou Dominion", atunci poate o sa va atraga tematica - vampiri si alte creaturi ale noptii (imi aduce aminte de Vampire si de World of Darkness :tu:) - si grafica (foarte, foarte reusita, din punctul meu de vedere ;)).

Pentru mai multe detalii despre joc, puteti sa verificati pagina de pe BGG: Nightfall sau puteti sa mergeti pe pagina oficiala a jocului: nightfallgame.com, unde gasiti si sesiunea de inscriere pentru concurs: concurs Nightfall.

Premiul? O editie preview a jocului, imbracata in haine de Collector's Edition.

Nu-mi ramane decat sa va doresc mult succes tuturor! :)
Pentru board games sunt fidel cum era Castro pentru Cuba...

Colectie

Post Reply

Return to “Discutii generale”