Recomand Cthulhu Wars, este excelent si nu o sa te doboare cu reguli in primele jocuri, destul de accesibil as zice daca esti fan area control/wargames. Nu ca bani

Factiunile sunt dea dreptul fascinante (opener of the way FTW), variate si in general jocul este foarte extensibil cu chestii gen neutral old ones/units si alte module. Aici vine si buba totusi, am o factiune in plus, great old ones si high priests dar inca mai simt ca vreau sa adaug.
High Priests nici nu stiu daca il poti gasi la noi si mie mi se pare parte din joc. Nu zic esential dar foarte aproape.
Nu as putea sa joc fara plastic gates dar asta e mai degraba problema mea presupun

El e un joc complet cand il cumperi dar daca ai FOMO o sa fie grav, mai ales ca vine alt val de retail prints.
Eu as face niste research GreyWizardGaming (youtube) gaming e un tip dedicat pe Cthulhu wars care are clips despre cam tot ce vrei sa aflii despre joc, de la strategii (e mai fun sa le descoperi) la buyers guide, etc.
Cum a punctat si ProfessorChaos, toate jocurile din post-ul lui sunt foarte bune si ele ca alternative si mult mai ieftinache, mai putin Chaos in the Old World care e out of print.
Hijacking thread:
daca are cineva harti sau participa l Final Onslaught m-a interesa niste harti noi

$$$