Intalnire TARABA DE JOCURI nr.29 @ Lente - 15.05.2012

Forum rules
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
VickdaReaper
Super Moderator
Super Moderator

Re: Intalnire TARABA DE JOCURI nr.29 @ Lente - 15.05.2012

17 May 2012, 09:49

Lumea zice despre Ground Floor ca nu s-a jucat. Cel putin cei care au fost la aceasta intalnire...

Altfel, s-au jucat o sumedenie de jocuri: A Game of Thrones 2 Ed., Bottlestar Galactica cu ambele extensii, Takenoko, Catan, Tournay, Bonbons, Dobble, Finca, Cyclades, Cosmic Encounter, Panic Station si altele pe care nu mi le amintesc.
Pentru board games sunt fidel cum era Castro pentru Cuba...

Colectie

Shaikan
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: Dark Lord @ Natiunea Jucatoare

17 May 2012, 09:55

Nu s-a mai jucat Ground Floor, lipseau prea multi din cei anuntati pentru el(Era doar Vick si Mono din cate am inteles). De jucat.....a fost o masa de AGoT 2nd la care juca si Mono, Keyser si cu Syndrine dadeau un Battleline, mai era o masa de Catan prin spate si una de Takenoko la intrare, iar eu cu Mihai, MandrulDuce, Plu, Ionut, Eduard F si Franz am dat un Battlestar Gallactica cu toate expansiunile....playing only female chars :). Din pacate Cylonii, in frunte cu Mandrul Duce in rolul de Capra Six......I mean Caprica Six ca si Cylon Leader, ne-au ars rau de tot la populatie :))(no...it's not an inuendo :P).

Mono
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: Cylon Leader

17 May 2012, 10:05

Dar "anyone" a venit, ca sa se joace, ca sa avem o parere? Chititi am fost doar Vick si cu mine.

Post Reply

Return to “Intalniri si evenimente”