Eveniment Cluj-Napoca

Forum rules
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
Post Reply
claudyu27

Eveniment Cluj-Napoca

08 Aug 2012, 10:23

Va salut! Long time reading, first time posting. Posibil ca cativa dintre voi sa fi auzit de Japan Play, a fost un eveniment la care am pus umarul la organizare, un festival care sa adune laolalta cultura si traditia japoneza contemporana si traditionala, anime/manga, gaming, cosplay, etc. A avut loc timp de 2 zile in 2 locatii, Casa de Cultura a Studentilor si Turnul Croitorilor. Am avut o sala mare unde am adus si boardgames ca sa se joace lumea. Acum dorim sa facem un mini-eveniment, complet gratis, in data de 8 decembrie, care sa aibe un focus mai mare pe comics si games.

Eu ma ocup de boardgames de data aceasta si am o colectie mica. Am optat pentru niste boardgames si TCG care sa aibe deja o baza cat de cat mare de oameni care sa le joace: Catan, Magic - The Gathering, Yu-Gi-Oh. Eu mai am acasa battlestar galactica cu ambele expansion-uri, arkham horror si android. Vroiam sa intreb daca e ceva lume interesata pe acest forum sa ajute in data de 8 DECEMBRIE cu un boardgame sau doua, ceva mai accesibile, cu care sa mai fermecam ceva oameni sa se apuce de boardgames sau sa descopere alte jocuri. Dupa cum am zis, intrarea o sa fie gratuita, o sa fiu eu si inca vreo 2 persoane care sa se ocupe de supravegherea jucatorilor, dar daca doriti sa va jucati propriile jocuri sa fiti voi siguri ca sunt tratate adecvat, nu e nici o problema.

O sa mai fie un retailer (cutia.ro probabil, dar daca aveti sugestii le astept cu cea mai mare placere). Daca aveti ceva idei va rog sa le scrieti, orice sugestie e binevenita ca sa putem face experienta mai placuta pentru toti. Scrieti direct la post sau da-ti-mi mesag privat. Va multumesc anticipat!

cristina

Re: Eveniment Cluj-Napoca

09 Aug 2012, 12:19

Frumoasa initiativa! Ma bucura faptul ca si prin tara se fac intalniri de Bg si astfel comunitatea noastra se mareste de la an la an. Mi-ar fi placut sa particip la aceasta intalnire, sa va cunosc si sa-i intalnesc pe useri din Cluj, dar acea perioada coincide cu ziua de nastere a baietelului meu. Sunt convinsa ca aceia dintre noi care sunt din Cluj vor fi acolo. Acum, ca un mic sfat, incercati sa vorbiti cu reprezentantii Cutiei.ro, sa va ajute cu ceva joculete; sincer, nu cred ca va vor refuza. Bafta!

Methos
Chief Meeple
Chief Meeple
Custom Rank: wandering shade

18 Aug 2012, 13:31

face parte din faza cu EECC ? organizata de JPT ?
https://www.facebook.com/events/273744812726374/
Vezi ca in perioada aia or sa vina foarte multi oameni :) (cel putin din bucuresti :P)
Colectia mea
Wislistul meu
DATE CONTACT:
mobil: 0746.125.485 alex
mail: gheorghe.alexandru85@gmail.com

Chuckila
King Meeple
King Meeple

19 Aug 2012, 16:57

Salut Claudiu. Eu momentan sunt plecat din tara, cu access destul de limitat la un net care merge foarte rau, insa cand revin in Cluj te pot suna sa dam o poveste. Asta daca imi lasi un numar de telefon la care te pot contacta, in mesaj privat.

Post Reply

Return to “Intalniri si evenimente”