Intalnire TARABA DE JOCURI nr.130 @ Lente - 11.03.2014
Forum rules
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
- mihai
- Special Meeple

Intalnire TARABA DE JOCURI nr.130 @ Lente - 11.03.2014
Va asteptam la a cea de a 130-a intalnire organizata de TARABA DE JOCURI ce va avea loc marti, 11 martie 2014, incepand cu ora 17.30, in LENTE&CAFEA (locatia de la adresa Str. Arcului Nr.8, zona Armeneasca).
Datorita participarii numeroase de la ultimele intalniri, va rugam sa confirmati participarea pe adresa de mail office@tarabadejocuri.ro, aici pe acest topic sau mesaj privat, mentionand cate persoane veniti si la ce ora puteti ajunge.
O sa am rugamintea ca sa am confirmari si rezervari pana marti la ora 11.00 cel tarziu sa pot transmite rezervarile, altfel nu pot garanta pentru locuri.
De asemenea daca aveti preferinte de jocuri pe care vreti sa le jucati/incercati/bucurati de ele, va rog sa spuneti sa incercam sa le aducem.
Jocurile prezente in Lente tot timpul - Tzolk'in Calendarul Maias, Ticket to Ride Europe, Europa Trivia, Dixit, Risk 2210, Reteaua Energetica, Colonistii din Catan (+ extensiile: Navigatori, Orase si Cavaleri, Negustori si Barbari si extensii de 5-6 jucatori pentru fiecare extensie, inclusiv pentru jocul de baza), Colonistii din Catan Europa, Alhambra, Race for The Galaxy, Exodus, Wild Fun West, Citadels, Dobble, Wine Cards, Remi, Carti de joc.
Daca doriti si alte titluri, va rugam sa ne spuneti care si vom incerca sa il aducem.
Lente si-a marit colectia de jocuri cu urmatoarele titluri: Dixit Odyssey, Mascarade, Regele din Tokyo, Cluedo, Voluspa, Timeline, Turnul Instabil, Offboard, Hanabi, Ricochet Robots. Aceste titluri alaturi de cele mentionate mai sus pot fi jucate oricand in Lente.
Datorita participarii numeroase de la ultimele intalniri, va rugam sa confirmati participarea pe adresa de mail office@tarabadejocuri.ro, aici pe acest topic sau mesaj privat, mentionand cate persoane veniti si la ce ora puteti ajunge.
O sa am rugamintea ca sa am confirmari si rezervari pana marti la ora 11.00 cel tarziu sa pot transmite rezervarile, altfel nu pot garanta pentru locuri.
De asemenea daca aveti preferinte de jocuri pe care vreti sa le jucati/incercati/bucurati de ele, va rog sa spuneti sa incercam sa le aducem.
Jocurile prezente in Lente tot timpul - Tzolk'in Calendarul Maias, Ticket to Ride Europe, Europa Trivia, Dixit, Risk 2210, Reteaua Energetica, Colonistii din Catan (+ extensiile: Navigatori, Orase si Cavaleri, Negustori si Barbari si extensii de 5-6 jucatori pentru fiecare extensie, inclusiv pentru jocul de baza), Colonistii din Catan Europa, Alhambra, Race for The Galaxy, Exodus, Wild Fun West, Citadels, Dobble, Wine Cards, Remi, Carti de joc.
Daca doriti si alte titluri, va rugam sa ne spuneti care si vom incerca sa il aducem.
Lente si-a marit colectia de jocuri cu urmatoarele titluri: Dixit Odyssey, Mascarade, Regele din Tokyo, Cluedo, Voluspa, Timeline, Turnul Instabil, Offboard, Hanabi, Ricochet Robots. Aceste titluri alaturi de cele mentionate mai sus pot fi jucate oricand in Lente.
- arthuriovan
- King Meeple

- Custom Rank: Art Meeple
Re: Intalnire TARABA DE JOCURI nr.130 @ Lente - 11.03.2014
Am sa ajung si eu maine. In cazul in care exista doritori as aduce unul din urmatoarele jocuri: Vanuatu, Homesteaders, Manhattan Project sau Russian Railroads.
-
nqq
- King Meeple

ce as juca si eu un manhattan project......dar nu pot ajunge:((((
- cristianf
- King Meeple

As veni si eu cu Alexandra. Ne-ar placea sa incercam un Vanuatu. Vrea cineva sa incerce ceva de la noi ?
- vall
- King Meeple

Walnut Grove ca tot e proaspat? Sa nu zic de Magnum Salcristianf wrote:Vrea cineva sa incerce ceva de la noi ?
- arthuriovan
- King Meeple

Am luat Homesteaders la mine (la solicitarea lui Vall), asa ca Vanuatu il lasam pe alta data... M-as baga si eu la Magnum Sal, daca te hotarasti sa il aduci.cristianf wrote:As veni si eu cu Alexandra. Ne-ar placea sa incercam un Vanuatu. Vrea cineva sa incerce ceva de la noi ?
- cristianf
- King Meeple

Daca sunteti doar voi 2 la Homesteaders ne-am baga si noi. In rest, poate aduc si Walnutul si Magnumul si vedem ce ajunge pe masa.
- arthuriovan
- King Meeple

Suntem 3 la Homesteaders - eu, o prietena si Vall - so, mai avem un loc disponibil. In principiu o sa incepem pe la 18:00.
- cristianf
- King Meeple

Pai in cazul asta cred ca ramane pe saptamana viitoare.
- 26octombrie
- King Meeple

- Custom Rank: Awesome Silly Bard
vin si eu si aduc Hamburgum si CV. Cristian, va tenteaza?
daca mai vrea cineva ceva, now it's the time
-
biionut
- Wizard Meeple

Daca vreti mai sunt si 2 locuri cred pe la DESCENT.
)
- mihai
- Special Meeple

- arthuriovan
- King Meeple

Ma inscriu la CV, impreuna cu o prietena - dupa ce terminam Homesteaders (daca e ok si pentru tine).26octombrie wrote:vin si eu si aduc Hamburgum si CV. Cristian, va tenteaza?
- 26octombrie
- King Meeple

- Custom Rank: Awesome Silly Bard
sigur, s-a facut. aaah si aduc si... tobe....alamuri... Factory Fun, vestitul OOP 
- mihai
- Special Meeple

- vall
- King Meeple

La masa lui Arthur se juca Homesteaders nu Belfort 
- mihai
- Special Meeple

mersi de info, am modificat...am fost dus in eroare de scrisul de pe o cutie...